Лакове за нокти - 125

• 53 149
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Catalano, пак изби всички рибки! Жесток! Purple Heart

Douglas 93 Birtdy Bird - намазах го за ден. Чудесен крем и с много блясък и преди топ, но на моите ръце хич не седеше. Чудя се дали за лятото с повече тен ще е по-добре или е за някой със супер бяла кожа. Не успях да го снимам, че все на лилаво избиваше.
Добавих му един пласт Catrice 62 I Love being yours и мисля, че се получи доста нежно, макар и пак не баш моето.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 14:58 от Franie

# 586
  • В полите на Пирин планина
Зависи не само от лаковете, а и от топа. Аз ползвам в момента бързосъхнещият на Avon и Ревлон Quick dry top coat. И двата ми изсушават по 2 пласта лак+база за време до 10 минути, даже и по-бързо, но пазя ноктите за всеки случай.

# 587
Да де, и аз ги пазих, както казах поне 6 часа. Но след заспиване вече няма пазене Simple Smile
Пристигна ми поръчката от СНБ, да ги видим сега техните база и топ.

# 588
Ако трябва да чакам 6 часа, едва ли ще се лакирам изобщо.

# 589
Именно.

# 590
Получих си поръчката от Стар нейлз. Като цяло съм доволна, но този път отново забравих да преброя Джесиките и съм поръчала 7, учудена съм, че последната ми е хваната на редовна цена, а предишния път при сходна ситуация всички ми бяха сметнати на 3.30 лв. Малко ме е яд, но сама съм си виновна. Освен това Васил е отварян, което не ми е изобщо приятно. Гърлото е изцапано със засъхнал лак. Вие как бихте постъпили в подобна ситуация?

# 591
Честно казано аз бих звъннала директно на някой телефон за контакти...

# 592
Да, точно това ще направя. Миналият път ми се случи същото с Прима донна на Джесика, реагиряха адекватно, но си беше занимавка с куриера и обратно....
Качвам снимки на покупките, пак съм си взела два почти еднакви...голяма съм шматка. Grinning

# 593
И на мен ми се е случвало да ми дойде отварян лак от тах, обадих им се и ми го подмениха.

# 594
Да де, и аз ги пазих, както казах поне 6 часа. Но след заспиване вече няма пазене Simple Smile
Пристигна ми поръчката от СНБ, да ги видим сега техните база и топ.

С тези капки аз се родих, след топа капя веднага и след 10мин мога дори чинии да мия.

# 595
Благодаря, задължително ще го изпробвам!

# 596
Добре де, откъде се появяват тези отваряни лакове...Thinking
Момичета, получавате ли смс от куриерската фирма преди да дойде куриера?

# 597
Да, аз получих. Днес -SMS и след половин час цъфна куриера.
Имам 4 нови лака и тъкмо да не се чудя за следващите четири лакирания. Simple Smile

# 598
При мен, ако доставката е от speedy предния ден получавам смс, че на другия ден ще получа пратка.. И в деня на доставката получавам обаждане няколко минути преди да дойде куриера... От ECONT, получавам само обаждане минути преди да дойде куриера.. От тях получавам смс, ако пратката е до офис.. Лео Експрес също не пращат смс, а звънят малко преди да цъфнат...

# 599
Изпратиха ми смс сутринта от Лео, обаче се разминахме с куриера. Ще дойде утре.

Между другото от топа и основата на СНБ имаше доста оплаквания преди време.

Общи условия

Активация на акаунт