Лакове за нокти - 125

• 53 136
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
E, как откъде - връщани или ползвани от продавачките!

Експериментирам сваляне на лак с пръсти и кутикули, омазни с дефламол. Търсех пантенола всъщност, но не успях да го намеря!
Скрит текст:

# 601
СНБ нали имат шоурум, явно както в ДМ и Лили примерно клиенти ги отварят без да види персонала...

# 602
Хммм, при просто отваряне в магазин да му видиш консистенцията не се образува кора около гърлото ИМХО

# 603
Да, ако внимаваш да не омажеш гърлото на шишето Simple Smile

# 604
И този път реагираха бързо и адекватно. Ще ми го сменят за тяхна сметка, не ми е приятно цялото това занимаване с куриери, но какво да се прави. В шоурума на касата работи много приятна жена, често си говори с колегите и не наблюдава какво правят клиентите, но то пък и да те зяпат в ръцете не е приятно. Стигаме пак до културата за пазаруване на клиентите, обаче отчитам като грешка на Стар нейлз, че нямат тестери или поне мострени дисплеи на лаковете.

# 605
  • Gone with the wind
И моята заявка дойде Simple Smile Сега ме сърбят ръцете да сваля перфектен лак, но ще го направя утре, че си взех домашно от работата .... Но маслото ще го пробвам обезателно! И пилата изглежда много добре, но пък нямам какво да пиле в момента, че напоследък съм до дъно за удобство Joy

# 606
Навън е сиво та черно!
https://www.instagram.com/p/BqaNu2XgdQk/
Скрит текст:

# 607
При мен проблемът с повреждането явно е бил от топ-лака. Пробвах този на СНБ, издържа едно следобедно спане Grinning
Виждам, че и те имат изсушител с капкомер, отзиви?

# 608
Аз съм страшно доволна от UV топ-а на Перфект, който мисля че Ариа беше споделила. С него мога почти веднага да почна да върша разни неща Blush

Скрит текст:

# 609
А махането как става после, пише само с лакочистител?

# 610
Да. Супер е УВ топа на Перфект. Има блясък, не се напуква. Подсещаш ме, че трябва са си купя нов. Напоследък си мисля да оробвам и Insta dry на Сали Хенсън, някой много го хвалеше.

# 611
Момичета, прехваленият Сеш само при мен ли няма грам блясък? От Щатите съм го купувала, ако има значение. Нищо общо със стъкления блясък, за който четох преди време. И всъщност съхне бавно, не са 1-2 минути,  по-скоро половин час Simple Smile .
Абсолютно същата е ситуацията с него и при мен. От UK е купуван. Поне 30 минути го чаках да съхне и пак не беше Ок. Подарих го на приятелка- много е доволна. Считам, че е до сработване с конкретната нокътна плочка. Откакто минах на Cuccio и CND се родих!
На CND кои лакове Creative Play или Vinylux

# 612
  • Варна
В случай, че към мен е въпросът: имам два топа на CND- Vinylux weekly и един лилав от обикновената серия. Нямам нито един техен лак. Ползвам си Vinylux топа с всички други марки.

# 613
И аз съм решила да изпробвам и Сали Хенсън - заздравител/основа и топ лак. Телесният, с който съм в момента е на тях и определено останах очарована. Вече четвърти ден, а даже нямам изтъркани връхчета.

Elunaria, ако за УВ топ-а питаш - с лакочистител си се маха най-нормално без проблем Simple Smile

# 614

Общи условия

Активация на акаунт