Лакове за нокти - 125

• 52 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз поне нямам този проблем с обръщането.. не мога да пусна дълги нокти от много отдавна. Стигат до едно ниво и все се чупят. И едни  и същи нокти ми го правят тоя номер с чупенето и то на едно и също място.. Grinning

# 646
  • Стара Загора
От мен един бръмбаров цвят, преди малко ме избъзикаха с това на работа. Grinning Joy

Лака е на p2. Напомня ми на Zoya Charla.

# 647
  • Варна
Съчувствам ви момичета, миналият октомври и аз си премазах палеца, отне 7-8 месеца. Но после порастна много хубав и здрав.
Имам въпрос- кога пускат Коледните колекции PP и ILNP? Почти декември е. Едва днес видях някакъв анонс на ILNP във FB.

# 648
Много харесвам такъв бръмбаров цвят 😸

# 649
  • на последния етаж
А аз от вчера съм с Rimmel 840 Blue eyed girl:

# 650
Имам въпрос- кога пускат Коледните колекции PP и ILNP? Почти декември е. Едва днес видях някакъв анонс на ILNP във FB.

PP никога не са имали специално за Коледа колекции. Обикновено на 3-4-5 месеца изкарват една шестица.
ILNP пуснаха преордер на тяхната.

# 651
Преди малко взех поръчката:Симеон,Искрен,Зорница,Ясен и масло за нокти.
Досега не съм ползвала тази марка,когато ги пробвам,ще напиша как издържат при мен.

# 652
  • волно калдъръмче
Аз също реших да се възползвам от намалението в старнейлз. Първо, за мен беше голямо предизвикателство да си пусна поръчката. Събирам си в количката разни неща и очаквам формуляр, в който да посоча адрес и вида на плащането. Оказа се, че без регистрация в сайта нямам никакъв шанс. Продуктите се загубиха и поръчката тръгна отначало. Стигнах до извода, че разглеждането на артикулите трябва да става в нарочна отделна страница, която спокойно да затвориш. Ако отвориш да разгледаш нещо от списъка, никакъв шанс за връщане на старото място няма. Бекспейсът те праща в началото на листата, ако и да си бил на 13 страница, ще си гледаш пак от първа и ще си опресняваш впечатленията. Не ми прие първата регистрация и след толкова мъки бях на път да се откажа. Ама нали съм тъпа и упорита. Пък и тези знания, дето ги овладях, докато се мъчих, на вятъра ли да отидат... та така: първи път - нъц, втори път - нъц, ама на третия Simple Smile Чакам, момичета, и аз чакам да ми се обадят я от Спиди, я от Леото, че да ми дойде сърце на място.

# 653
Мориа имат до 20% намаление.

# 654
  • София
Днешни придобивки

Минавах по Нишава и естествено се отбих в магазина. Уж само едно лакче да си взема, но като ми каза продавачката, че при покупка на два, третия е безплатен пак се поддадох на изкушението Joy

# 655
  • Varna, Bulgaria
И моята поръчка от СНБ пристигна! 😊 Взех Марина, Антония, Деница и Зорница.  Също така ми пристигна и Ан Болейн и май ще започна да си тествам новите лакове с нея. 💅

# 656
  • виртуално
За първи път съм с топ на A England. Изсъхна светкавично, има блясък, дано е и траен.

# 657
  • София
За първи път съм с топ на A England. Изсъхна светкавично, има блясък, дано е и траен.
Видях че имат много хубави цветове,откъде и на каква цена сте ги взела?

# 658
# 659
  • виртуално
Видях че имат много хубави цветове,откъде и на каква цена сте ги взела?

https://www.a-england.co.uk/

И по този повод A England дали ще имат черен петък или коледни намаления ?

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 11:24 от Рапунцел.

Общи условия

Активация на акаунт