Лакове за нокти - 125

• 52 856
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Prismatica Aerie
Криси, честити и да показваш Heart

Наде, забележи, че съм с  Infinite Shine версия Smiling Imp Пробвай се пак и им пиши да ти го опаковат в найсе ка́та бъбъл!
И впрочем ПП няма ли да пуснат нещо ново - -15% в Рейнбоу, а аз няма какво да си купя.

Сега дилемата ми е дали да се намажа с ПП заради Криси или с ОПИ Feel the Chemis-tree (топлата версия на OPI Turn On the Northern Lights) заради Каталано Grinning
TrollfaceTrollfaceTrollface Тази дилема я усуквам от септември , та да ме отмениш така, ако може, нали Sweat Smile Пък после коледно ще се метаморфозираме (не, че ще купя нещо от тази колекция, но да не се заричам:))

Впрочем и в NPD  15% оф. Оф!....Joy

# 631
  • София
Ох,Криси ,прониза ме в сърцето Cupid Кога ли аз ще почна да поръчвам пикчърите.

# 632
  • Варна
Криси, уау! Честити! Със здраве да се ползват, чакаме снимки! Ще перифразирам- без нито един РР може, но само с един-не! Така че, почнете ли, спиране няма да има! Simple Smile

# 633
  • София
На фона на красотите, които видях до сега, направо ме е срам да се покажа Hug

# 634
Здравейте!За първи път си поръчах от сайта starnails.bg
На 17.11 я направих поръчката,горе-долу за колко време пристигат?На статус на поръчката пише:заявена.

Големи красоти показвате! Heartbeat

# 635
Аз получих смс, че днес ще дойде поръчката от СнБ, поръчах май на 16, нали тогава започна кибер уикенда?
Арабеск, аз така веднъж не зная какво точно направих, но затворих вратата на колата и един от пръстите ми остана вътре.😼

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 10:59 от Lemy

# 636
  • Varna, Bulgaria
Романтичка, на мен също още не ми е пристигнала поръчката от СНБ. На 18.11 я пуснах, ако това е от значение, до офис на Спиди(не обичам да чакам куриер у дома). На сайта им имаше информация, че поръчките ще се изпращат в рамките на 10 дни( ама работни ли бяха) след приключване на акцията, така че аз не се притеснявам има още време.

За втори път поръчвам от тях, но не помня първия път за колко време пристигнаха лаковете.

# 637
Ох, засега не съм успявала да си оставя пръста вътре в колата, ама дано и да не се случи Smiley Сега ходяс лепенка, за да не се вижда... Как пък точно преди коледните маникюри можа да се случи? Confounded

В този ред на мисли... ще имаме ли някакъв код за декември? Снежинки, брокат, а, у?  Smile

# 638
  • София
Аз успявам да пострадам най-зле на мокро време, когато дръпна вратата на колата и ми се плъзне пръстът, и се обръща нокът...

# 639
AraBesqUe, много кофти за нокътчето.. Ама има време до Коледа, ще порасне! Kissing Face

А обърнат нокът ми звучи още по-гадно и от счупен..

# 640
Паднал нокът е най-зле, скоро ще стане година откакто ми остана пръста в колата. Става за секунди, а минават месеци докато се възстанови. И добре, че изобщо се оправи сам, че бях готова да ходя да го вадят пак само и само да порасне хубав. Внимавайте!

# 641
Аз най мразя като се убода с нещо под нокътя и чак си отлепя живеца Sick Вчера ми се случи отново, отвратително е. Отдавна не съм чупила( пу-пу) , но като се случи при мен е брутално. Ноктите ми са много твърди и ако счупя е до месо. Cry

# 642
  • София
AraBesqUe, много кофти за нокътчето.. Ама има време до Коледа, ще порасне! Kissing Face

А, той като се обърне, се и чупи, та чак в месото...

# 643
  • Полша, Варшава
Страхотни неща творите момичета Simple Smile

# 644

А, той като се обърне, се и чупи, та чак в месото...
Точно така съм и аз, барабар с месото Sad

Общи условия

Активация на акаунт