Лакове за нокти - 125

• 52 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • В полите на Пирин планина
SNB Детелина:

# 616
  • София
Агент,тези щипки на пръстите стяга ли много.Купих си и аз подобни ,а ма много силно стискат ,не мога да издържам с тях

# 617
Получих известие от Спиди, че поръчката ми от СНБ е пристигнала.
Изпратили са ми я в офис в другия край на града, вместо в посочения от мен. Бях написала номер на офиса и точен адрес. Миналата година половин час се разправях с куриера от Лео експрес, викаше ми по телефона, а сега в друг офис, който дори не знам къде се намира...
Май няма да поръчам отново от тях.

# 618
Speedy последните няколко пъти, в които имам вземане даване, ми идва да ги взривя. Толкова некадърни са станали, обслужването им е безобразно. За съжаление все още много фирми работят с тях, а и цените са завишили.

# 619
Винаги са си били некадърни Спиди. Между другото и на мен вчера куриера от Лео се опита да ми повиши тон, ама ме хвана в не много добър момент и наср@ния се оказа той. Днес го чакам, да видим дали пак ще се отваря.

# 620
Бубе, чудно! Green Heart

# 621
  • Варна
Няма връзка с темата за лаковете, но Спиди, Рапидо дефакто са вече едно под шапката на DPD. Ако сте попаднали на някой служител от Рапидо (най-некадърните за мен), е възможно да сте срещнали арогантно поведение и все едно вие сте им длъжни. Бях на ръба да се откажа да поръчвам онлайн от любими сайтове заради тези нахалници.

# 622
Една от най-големите трагедии в живота ми - пресрещнах си пръста във вратата на колата  и си строших перфектно по очертанието цял нокът... 

# 623
Ужас! Само като те чета и ме заболя!

# 624
  • Germany
Арабеск, мисли позитивно - можеше да са повече от един. 😉

От мен един нов trend it up, който ме изненадва много приятно.

И Пикчърите, които от толкова време чакам....

За съжаление и половината от красотата им не се забелязва на снимките. От днес мисля да ги почвам. 🥰

# 625
Ехааа, Криси, красота! Two Hearts

# 626
Арабеск- не плачи, ще израсте Flowers Tulip

Децата нямат спирачки, Криси  Heart Eyes-влезе ли ти веднъж Пикчър манията, няма отказване  Mr. Green

Каталано- много харесвам OPI Turn On the Northern Lights, обаче не ми е било писано да го имам- 2 пъти го поръчвам, и двата пъти идва счупен  Cry

Бубе- уау!

А аз съм с един страхотен великолепен, невероятен China Glaze- Summer Reign! Има шимър, изглежда супер елегантно, изсъхва матово -тук е с топ:

https://www.instagram.com/p/BqccI02Ac2u/

# 627
  • някъде
И Пикчърите, които от толкова време чакам....
Heart Eyes прекрасни Heart Hug

# 628
Прави сте, момичета, винаги може и по-лошо Sweat Smile

Разбира се, ситуацията не ми попречи да се намажа изобилно със злато Smile https://www.instagram.com/p/BqciNKHj3yn/ Обаче на тази тъмница вкъщи снимките са потресаващи ...

Криси, ти си си спретнала една малка Коледа Open Mouth

# 629
Агент,тези щипки на пръстите стяга ли много.Купих си и аз подобни ,а ма много силно стискат ,не мога да издържам с тях
Не, моите определено не стягат! А да им пъхнеш някой молив да ги държи отворени та да се разхлаби пружината, която ги държи!?

AraBesqUe - ох, че неприятно! Съжалявам!

Chrissie - ама какво направи ти Simple Smile))) Прекрасни ПП и многооооо!

А аз съм с един страхотен великолепен, невероятен China Glaze- Summer Reign! Има шимър, изглежда супер елегантно, изсъхва матово - тук е с топ:
https://www.instagram.com/p/BqccI02Ac2u/
Ох, че прилича на моята и Пърпълска мъка - OPI DS Imperial, която съхне матова и бавввввнооооооо - между другото вчерашният ми DS Charcoal, който е от същата година и серия и вид като Империал също уж изсъхна, а часове по-късно дънките ми се отпечатаха върху него, когато си пъхнах премръзналите ръце под задника да ги стопля!

УВ топът на Перфект и аз го имам, но при мен не съхне супер  бързо и не е супер блестящ; много е хубав, но не е от класата на Сеш на моите нокти.

Сега дилемата ми е дали да се намажа с ПП заради Криси или с ОПИ Feel the Chemis-tree (топлата версия на OPI Turn On the Northern Lights) заради Каталано Grinning
Хммм, в крайна сметка това излезе, не знам...
.... по-дискретно е на живо, а и ме чака зазимяване на цветята привечер, та ще го гледам 1 ден...
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 18:40 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт