Лакове за нокти - 125

• 53 790
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Лоши са ви самовнушенията.
Маникюрите са умопомрачително яки и стилни. А това фейри нещо си е просто... 🤯

# 136
Заради снимките на Агент ще захаресвам есента.

# 137
  • София
На мен нещо не ми остава време да се лакирам. Преди успявах, ама сега малката тръгна на ясла и денят ми съвсем се разкъса. Но все пак да ви почерпя виртуално, че днес ставам на мноооого години Simple Smile
Скрит текст:

# 138
  • Варна
Страхотни маникюри, момичета! И аз като Арабеск ще захаресвам не само есента, но и всички тези жълто-оранжево-златни нюанси!
Милена, жива и здрава да си! 🎉🎂🌷Моето голямо момче също има ден-ден днес! С три деца си шампион, когато намираш време за себе си!
Аз с нетърпение си чакам лаковете от Коледната колекция на OPI.

# 139
Да са здрави и усминати рождениците! Yellow Heart Flowers Bouquet

# 140
  • Varna, Bulgaria
Честит рожден ден, Милена, само усмивки и любов! 🎂🎁🎉

Ето ги, бе, ето, как не изпече мъничко слънчице следобеда да направя една хубава снимка 😠 Нищо, друг път.

Между другото, точно цветовата комбинация ме спечели този път!

# 141
Миленита, да си ни жива, здрава, засмяна, лакирана и винаги с мерак за лакове и за любов Simple Smile
Тюркоаз - здрав, силен и обичлив да ти е сина!
Заради снимките на Агент ще захаресвам есента.
Местната есен е вълшебна, дори щракната с телефон!

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 18:07 от Agent Provocateur

# 142
  • някъде
Много красоти видях Heart Eyes

Милена, желая ти много здраве, щастие, късмет и любов Gift Heart

Тюркоаз, да ти е живо и здраво момчето Birthday

# 143
Ох, очите ми останаха в последните страници ♥ Нещо напоследък с нищо не се харесвам....Писна ми от ваденки, писна ми от камъчета. Вчера пробвах розов брокат, но и на него намерих кусур, та днес семпло и май ми харесва Laughing

# 144
Благодаря, момичета!
Наистина е красив, и е силно пигментиран- това са 2 слоя.
Една малка тайна да издам- сложих го преди 2 месеца за пръв път. И не ми хареса- в смисъл не ми беше до него цвят тогава. Замених го с черния аенгланд, който бях пуснала преди време с едни зебри. Но тъй като Шанелчето ме разочарова, реших да бъда с нещо ярко. И дойде пак ред на тази малинка 👹
Вече е украсен. Снимка- утре 😆

# 145
  • Gone with the wind
Първите ми два лака на A-england, от мерак да ви ги покажа ги снимах буквално пред офиса на Еконт 😂

И аз ги чакам тези дни Simple Smile

И да единна - на Осмичка лакът й седи страхотно!
Милена, честит рожден ден, от здраве да се не отървеш!
Надя, страхотна!
Тюркоазче, честит да ти е рожденикът!
Агентче, Амбър много ти отива Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 окт 2018, 20:07 от ku4o

# 146
  • София
Ох, очите ми останаха в последните страници ♥ Нещо напоследък с нищо не се харесвам....Писна ми от ваденки, писна ми от камъчета. Вчера пробвах розов брокат, но и на него намерих кусур, та днес семпло и май ми харесва Laughing

А на мен ми останаха очите в това чудо ❤
Кой е лака?

# 147
  • София
Цял ден дебна слънце, за да покажа много красив лак, обаче не и не. Снимах на лампа. Покрива и на един пласт, ама пусти навик за два...

# 148
  • София
Напук на дъжда и вятъра навън. Снимка на лампа не е най-доброто изпълнение, но колкото толкова Grinning

# 149
Честит празник, Миленка! Бъди здрава! Тези мнооооогото  на теб не ти личат! 🌺❤

Момичета, споделяйте всякакви домашни рецепти за чупливи нокти. Всичките до един са ми счупени. Това не ми се е случвало никога. Не стига, че се зацепват от високо, ами се чупят безвъзвратно околко живеца, за да ме боли.

Общи условия

Активация на акаунт