Лакове за нокти - 125

• 53 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте Simple Smile

От мен Tickle My France-y (мисля, че и друг път съм го показвала в темата), в комбинация с много красивия My Favorite Ornament Yellow Heart Този маникюр носих точно 1 месец без прекъсване!

И 2-та лака са с безупречни характеристики и абсолютни фаворити, особено тоупът - него съм го преполовила и ще се купува отново Grin
Вчера сложих OPI Rich & Brazilian - изглежда много красив в бутилката и бях доста ентусиазирана за него, но на нокти далеч не е толкова впечатляващ, освен това направих грешката да се лакирам много късно и на лампа, та днес отбелязвам, че му трябва 3-ти пласт, за да стои равномерно. И хич не е фотогеничен, ще трябва да се постарая със снимките, за да не излиза просто скучно лилав с незабележим шимър.
Понеже съм на вълна OPI, онзи ден взех Otherwise Engaged, който не знам кога ще сложа, но в бутилката е много "мой".

# 166
  • някъде
Моля, предложете ми такова златисто като на Кристъл, но да е по-бюджетно /Голдън роуз, Essencе, Флормар, Пърфект……./

# 167
DS веднага предлагам Essence The Gel 44 On Air:

Снимките са мои и тук е с 2 пласта топ лак, On Air е много красив златен лак с полупясъчен завършек (My Favorite Ornament e чист пясък), като On Air е една идея по-платинен като нюанс отколкот чисто златното OPI, но все пак е в диапазона на златното. Достъпен е във всяка дрогерия ДМ и Лили.

# 168
Кристал, много хубаво ти стои Есенса!

# 169
  • някъде
Мерси, Кристъл, ще го погледна /ако го има в нашия ДМ/, но ми се иска нещо с по-големи частички….

# 170
Мерси, Кристъл, ще го погледна /ако го има в нашия ДМ/, но ми се иска нещо с по-големи частички….
Поръчваш ли по принцип неща от алиекспрес.. И какъв лак искаш гел-лак или обикновен..

# 171
Поръчах си джема на Ингланд и бях решила да съм с Katherine Parr, но от Лерон ми забавиха доставката. И цяла сутрин мисля с какво да съм...

Първо си сложих Fotheringhay castle на едната ръка, от любопитство, защото до сега не съм се лакирала със зелено. И май ми хареса. Тук съм без топ лак.

Изтрих го и реших да съм с Искрен за празника:

Честит Димитровден на всички празнуващи!

# 172
Забравила съм го този Искрен. Миналата година Лили беше направила нещо много готино с него и един Есенс.

Кристъл, каквото и да сложиш ми събираш очите! То не е лак, то не са нокти, то не са ръце! Страхотни! ❤

Едит:
Поръчах вече препиръчания заздравител на CND. Да видим как ще се отрази. Маникюристката ми каза, че най-доброто на пазара е Микросел, аз обаче искам почивка от формалдехида.

# 173
https://www.instagram.com/p/BpYAtrtgvxX/?taken-by=agent_provocateur_maitresse

Хванали са ме лудите, с нищо не се харесвам и само сменям през ден... подозирам, че е дължината на ноктите, която ме дразни толкова, но си ги отглеждам за Хелоуин и после ще ги отрежа и ще мирясам:

PS Златистото холо от онзи ден изглежда много прилично и матирано! (ПП Амбър)
Скрит текст:

Последно от мен, че досадих, но вчера скочих на спирачките си za да го снимам през прозореца на колата:

Изобщо по света рядко се намира такава есен - влагата е много важна за да поддържа живи и ярки листата. От цялата страна идват туристи за да гледат нашите есенни цветове!
https://www.google.com/search?q=new+england+fall&rlz=1C1CHBD … KHUyjDgoQ_AUIDigB

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 19:04 от Agent Provocateur

# 174
Агентче, харесвам те с лакове които имат цвят. Не знам защо, въпреки че никога не съм те срещала, не мога да те възприема с разни кафеникакви примерно. Този лак сега го виждам като бордо и ми харесваш с него Wink

# 175
  • София
Кристъл, фантастични ръце имаш!
Как ги отглеждате тези нокти не знам! Повечето си мислих, че имате гел или удължители.
Агент, не знам как като не те познавам и следя темата сравнително от скоро, но и аз трудно те възприемам в тази гама. Но пък са много красиви цветове. За снимките да не говорим Yellow HeartHands Nail Care

# 176
На мен ми харесва как и стои кафявото на Агента, а хич не го обичам този цвят по принцип.

# 177
Crystal, наистина нокътната плочка ти е страхотна!
Агент, и на мен ми харесва как ти стои този цвят. Много е топъл!

# 178
  • някъде
Поръчваш ли по принцип неща от алиекспрес.. И какъв лак искаш гел-лак или обикновен..
От алиекспрес- не...миналата година мъжът ми си поръча две неща, едното с триста зора ни го дадоха от бг пощи, другото така и не го получихме.
Обикновени лакове ползвам.

# 179
От алиекспрес- не...миналата година мъжът ми си поръча две неща, едното с триста зора ни го дадоха от бг пощи, другото така и не го получихме.
Обикновени лакове ползвам.
Ами не знам, защо така се е получило.. Явно не сте чели отзивите за конкретния продавач... Иначе имах предложение от там за това, което търсите, но то е гел-лак..

Общи условия

Активация на акаунт