Лакове за нокти - 125

• 53 873
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
От ДМ,но няма голямо разнообразие от цветове.Виждала съм и в Елитис.

# 316
Момичета от къде купувате лакове Опи, дали има и новите колекции?

# 317
Не знам някъде да няма Опи...

# 318
Ами на много места няма Опи. 😒 За по нови колекции в Сефора. Вчера бях там, но забравих да погледна какво има като цветове.

# 319
  • на последния етаж
Днес есенно, Catrice 03 Goddess Of Bronze:

# 320
Лита, страхотен цвят!

Лана, аз Габрини поръчвам от beautycosmetics. Не знам обаче какво има сега като разнообразие...

И да, Опи няма на много места, за съжаление Smiley В Стара Загора разпродаваха стари цветове на символични цени в Ивис, обаче не мога да кажа нищо за нови неща.

# 321
  • София
Лита, страхотен цвят!

Лана, аз Габрини поръчвам от beautycosmetics. Не знам обаче какво има сега като разнообразие...

И да, Опи няма на много места, за съжаление Smiley В Стара Загора разпродаваха стари цветове на символични цени в Ивис, обаче не мога да кажа нищо за нови неща.
Аз лично отдавна не следя новите Опи, но пък и това, което виждам, хич не ме впечатлява. Същите цветове могат да се намерят и от много по-бюджетни марки.

# 322
  • на последния етаж
Благодаря, AraBesqUebouquet

# 323
  • София
Извинете, че не съм уточнила - несесер за маникюр и педикюр, мислех, че се подразбира.  bouquet Аз имам уред на батерии, но тя не го харесва, иска несесер, като този на баба й. Laughing

# 324
Здравейте, момичета!
От мен Голдън Роуз WOW 39. Този на точките е също Голдън Роуз.
Пожелавам ви слънчева и вдъхновяваща седмица 😊

# 325
Извинете, че не съм уточнила - несесер за маникюр и педикюр, мислех, че се подразбира.  bouquet Аз имам уред на батерии, но тя не го харесва, иска несесер, като този на баба й. Laughing

Ето тук има някакъв с повече инструменти, ако това имате предвид:

# 326
  • Reasonford Manor
Момичета от къде купувате лакове Опи, дали има и новите колекции?
От NPD, обичайно новите колекции ги има на pre-order.

# 327
  • Габрово
Здравейте!
Нещо следобедно и от мен!
Да споделя колко се ядосвам на печатите  ,слагам печата и отгоре топ лак, но като мана 2 ри път с топа започва да се размазва 😫

# 328
Не е печата виновен...
Има топове, и топове, както и такива, специално за печати.

# 329
  • Варна
OPI, както е споменала Catalano, поръчвам от NPD чрез посредник. От БГ не бих си купила (това важи за по-голямата част от козметиката).

Общи условия

Активация на акаунт