Лакове за нокти - 125

• 53 863
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Уау... Все съм виждала разминавания, ама чак толкова. И аз бих била разочарована.

# 346
  • София
По-тъмен е от Merge определено, ама на твоята снимка направо ми бие на графитено сиво...

От мен един стар Colors by Llarowe- If You Dare:

https://instagram.com/p/Bp4R_1lAIJ4/
Красота!
От мен пикчър полиш орхидея

# 347
По-тъмен е от Merge определено, ама на твоята снимка направо ми бие на графитено сиво...

Уау... Все съм виждала разминавания, ама чак толкова. И аз бих била разочарована.

Направо си е граНитено тъмносиво, много ме е яд наистина. Принципно цветът ми харесва, но не купувах него...
Наде, много красив този лак на CBL!

# 348
  • виртуално
Някой има ли A England Sleeping Palace, какъв точно цвят е?
Суочовете са толкова различни, че вече не знам дали го искам

# 349
Пъмпче, много неприятно. Дано намериш нещо, което да изтрие неприятното усещане от тази ситуация.
А защо не направиш рекламация...

От мен един стар Colors by Llarowe- If You Dare:
Мм, лака е разкошен 🎇

# 350
  • София
Червеничко. И даже не успях да се омажа:heart_eyes:

# 351
От година го имам това зеленко на Ейвън, но сега реших да го пробвам Stuck Out Tongue

# 352
georgieva88, страшно ми харесва твоя маникюр. Моля те да споделиш зеленият на Ейвън кой номер и от коя серия е.

# 353
georgieva88, страшно ми харесва твоя маникюр. Моля те да споделиш зеленият на Ейвън кой номер и от коя серия е.

Благодаря ти ♥ Лакът е Avon Cosmic Eclipse. На слънце е доста интересен и напомня на А england St. George Simple Smile

# 354

Благодаря ти ♥ Лакът е Avon Cosmic Eclipse. На слънце е доста интересен и напомня на А england St. George Simple Smile

Много благодаря Simple Smile

# 355

essence pumpkin spice

# 356
  • София
Да спра за момент голямата, синя вълна Blue HeartLaughing

Скрит текст:

# 357

georgieva88, страхотен маникюр! Лакът е уникален! Моля те, сподели от коя книжка на Avon си го поръча и в България ли или в чужбина?

# 358

georgieva88, страхотен маникюр! Лакът е уникален! Моля те, сподели от коя книжка на Avon си го поръча и в България ли или в чужбина?

Много благодаря ♥ Лакът го поръчвах в България, но беше отдавна - преди година, а може и две да са били от книжка в края на годината. Като го видях на живо ми се видя безличен и го замерих на дъното на шкафа. Вчера се рових и го намерих и реших да му дам шанс. Мисля че около Коледа ще го пуснат пак.

# 359
  • София
Purpletka , честита рожба!
Насладих се на много красиви лакове и маникюри! Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт