Лакове за нокти - 125

• 53 835
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • на последния етаж
Днес есенно-тиквено-мандаринено с 400 Rimmel Tangerine Tent:

# 406
  • София, България
Страхотни красоти показвате. В тази Марина ми останаха очите, мисля да я взимам и аз, но ще изчакам намалението. В кой сайт е това намаление, простете невежеството ми?
Ето нещо и от мен, че имам рожден ден тази сряда и реших да си направя нещо "вкусно"..
Скрит текст:

# 407
  • В полите на Пирин планина
Ето от този: https://starnails.bg/

Аз харесвам лаковете SNB. За тъмен лак Марина се държи много добре. От събота до днес ръбчетата на ноктите не са лъснати, а не съм я пазила и вчера се скъсах да готвя. Simple Smile

# 408
  • София
Черно коте, благодаря за съвета! Ще се пробва протеин върху ноктите, даже имам предвид един, който много обичам за косата.
Lemy, вегетарианец съм, но ям яйца, а там би трябвало да има Б12. В края на постите обаче ще направя изследване, за да видя как е.

Иначе ми се купуват едни лакове, та пушек се вдига. Онзи ден си взех разкошно синьо-почти черно на Dior, но на олющени нокти ще падне за час и даже не опитвам да ги мажа.

# 409
  • Germany
Снощи бях в дилема между златно/кафяво и черно и този път тъмната страна наклони везната. 😄

Тези дни много ми се лакира - ако има как, всеки ден. 😏
Благодаря за инфото за намаленията. Мисля и аз да взема Марина. 😍

# 410
  • София
Chrissie, предала си се на Тъмната страна. Много добре се е получило Heart Eyes

# 411
# 412

GR rich color 06

# 413
  • волно калдъръмче
Хубав е! На снимката не е много реален, но е факт, че го познах веднага и се засилих да проверя. На мен обаче не ми седи добре. Някак е люспест, а не шимърест. Който обича този цвят, да погледне и Бруклин 23.

# 414
Труден е за снимане, а пък и това, което е на ноктите не е съвсем това, което се вижда в шишенцето.
Цветът не е точно моят, но ми навява някаква празничност и реших да го пробвам Smile

# 415
  • София
Ако знаете откога не съм купувала лак за нокти. Това не е характерно за мен.  newsm78
И на мен ми хареса Марина. Нямам лакове на SNB. Не съм купувала досега, защото беше споделено в темата от няколко съфорумки,че са доста нетрайни. Ще разгледам намаленията в сайта.

# 416
  • В полите на Пирин планина
Според мен се коментираше за лаковете Jessica, които също се продаваха в този сайт.

# 417
SNB при мен са супер трайни. Поне 20 пъти съм ги хвалила тук, но са ми любимци Heart Eyes Единственото, което не им харесвам е, че не вадят често нови цветове и още холограми Crossing Arms

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 10:24 от Осмичка

# 418
  • София
Спомням се, че беше споделено, че лаковете на SNB също са нетрайни. Може и да бъркам.

# 419
При мен са нетрайни, имам  няколко. Като цветове ми харесват много, особено пастелните. Ще прегледам и ще поръчам нещо на намалението със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт