На море в Турция - тема 55

• 67 685
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря на всички! Добре звучи като разход.

# 361
досега винаги сме ходили на море в турция първата половина на юни
следващата година ще трябва да ходим май месец-17.05
времето най-вероятно ще е приятно топло, морето ще е студено, на дали басейните ще стават за къпане-иначе съвсем няма да има какво да правим
става въпрос за дидим, аквасис

# 362
  • Козлодуй
Скрит текст:
Ванилия, AIR, благодаря Ви за отговорите!По принцип и на мен най-много ми допадна Марин.Цената за там е 1656 лв. от 31.05.2109г., което ме устройва.За плажа не е проблем, че става дълбоко.По принцип повече ме притесняват камъчетата.Утре ще звънна и в Емералд и мисля направо да резервирам.
Не съм гледал какви са им цените сега, но категорично най-добрия от Ефталиите е Оушъна. Най-новия, най-големия, с най-големия ресторант, с доста добро SPA и т.н. Но главното и отличително за него от другите си остават мезонетите с директен излаз на басейн. Ако не ползвате тях, разликите с Марин няма да са чак толкова големи. През нощта единственото място, където може да се похапне е Бургерленд в Оушън. Бирата е Ефес, а в Island-а за всички е Мармара...кофти си е това! Не очаквайте чудеса, плажа си е зле като цяло и наистина е лудница в комплекса.
Според мен, за тези пари, се насочете към Lonicera, доста по-добре е в почти всички отношения от Eftalia. Ill
Скрит текст:
Скрит текст:
Използвах две промоции за Нова година и...... хайде пак към Анталия Grinning
Пегасус пуснаха 40% намаление за всички полети до март месец и купих два билета ЧНГ Истанбул Анталия Истанбул за 140лв.  По 70лв. на човек, направо без пари...
А като взех самолетните билети се огледах за хотел и си харесах Делфин бе гранд- не зная дали е най-хубавия от Делфините, но поне е нов...
Пет нощувки 29 декември- 3 януари за 535 евро.
Букнах и трансфер за двама, двупосочен- 24 евро.
Влак - София Истанбул отиване и връщане 130 евро.
Общо 750€ за 5 дни или 1500 лв.
Нашите агенции сигурно ще ми искат 1000 евро за 4 дни за този хотел #Crazy newsm78
Да видя дали Делфините ще ме спечелят за клиент Hug

Абе и аз му се точа на бе гранда за лято, но все си мисля че Империала все още си е топ-а сред Делфините. Имам доста пресни снимки от плажа, платформата му и това, което се вижда около него. Пиши ако имаш интерес. Animal Dolphin Animal Dolphin Animal Dolphin

Добре си резервирал. Хайде ...и както винаги ще чакаме тежката ти присъда Grinning

# 363
  • Варна
София - Анталия - София, да споделят колко им излизат разходите за път със собствен автомобил! Пътни такси, винетки, гориво/наясно съм, че зависи от автомобила, но при среден разход на гориво 7/100/, нощувки ако има такива и т.н.? Колко часа ви е пътуването и нощувате ли някъде и къде? При пътуване до Анталия налага ли се ползването на ферибот или не?

от Варна сложи го 300 лв. + - 50 в зависимост от маршрута , колата , горивото.Попътен хотел може да намерите за 80 - 100 - 120 лири за двама със закуска , стига да имате време хем по спокойно , хем виждате и нещо повечко по пътя  Simple Smile Едната посока минахме през Дарданелите с фери - ма то е същото щото пък избягвате доста тол такси и такса мост  Simple Smile

# 364
София - Анталия - София, да споделят колко им излизат разходите за път със собствен автомобил! Пътни такси, винетки, гориво/наясно съм, че зависи от автомобила, но при среден разход на гориво 7/100/, нощувки ако има такива и т.н.? Колко часа ви е пътуването и нощувате ли някъде и къде? При пътуване до Анталия налага ли се ползването на ферибот или не?

от Варна сложи го 300 лв. + - 50 в зависимост от маршрута , колата , горивото.Попътен хотел може да намерите за 80 - 100 - 120 лири за двама със закуска , стига да имате време хем по спокойно , хем виждате и нещо повечко по пътя  Simple Smile Едната посока минахме през Дарданелите с фери - ма то е същото щото пък избягвате доста тол такси и такса мост  Simple Smile
Благодаря! Ще изчакам самолетните пакети и ще преценявам. Трудно издържам на дълъг път и за това ще трябват нощувки.

# 365
Роже,браво за резервацията! Аз също гледам хотела за лятото!
Знаете ли как мога да променям валутата в сайта на Травел Републик?

# 366
  • Стара Загора
Според мен, за тези пари, се насочете към Lonicera, доста по-добре е в почти всички отношения от Eftalia. Ill

За "тези пари" няма как да стане в Лонисера, за посечения период и с 2 деца на 14 г излиза 3108 лв, а в Ефталия Марин е 1656 лв. Просто е несравнимо!

# 367
tedizonova, кажи нещичко за плажа и интернета. Бързо ли се стига до плажа, има ли чакъл, полегато ли е дъното, достатъчно ли са шезлонгите?

Както вече писах хотела е на втора линия, но има плаж точно до Камелиите. Стига се за 5-7 минути/ на нас може би ни отнемаше 10 мин., защото детето караше колички,гонеше котките, блееше по пътя/. Плажът е пясъчен. Имаше достатъчно шезлонги. водата беше като чай. Дъното на морето беше пясък. Според мен беше полегато влизането в морето. Интернетът беше добър, но имаше някаква врътка че трябва да си дадеш e-mail, № на стая. Последният ден като издадахме стаята вече нямахме интернет.

# 368
  • в страната на чудесата
vanio_tt, както Tihomira Fereva е написала, цената в другите хотели за жалост скача драстично. Наясно съм,че има много по-добри варянти, но и цената е съвсем различна. В Оушъна намалението е за деца до 13.99 год., а моите са на 14 г. Разликата с другите хотели  ми идва към 700-800 лева., което ми е много.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 13:59 от stefi2

# 369
  • Стара Загора
vanio_tt, както Tihomira Fereva е написала, цената в другите хотели за жалост скача драстично. Наясно съм,че има много по-добри варянти, но и цената е съвсем различна. В Оушъна намалението е за деца до 13.99 год., а моите са на 14 г. Разликата с другите хотели от веригата ми идва към 700-800 лева., което ми е много.

В Оушъна децата са до 14,99 г., а в Лонисера е до 13,99г.

# 370
  • в страната на чудесата
Tihomira Fereva, точно така объркала съм се, за Лонисера е до 13,99г. Grinning

# 371
  • София
Лонисера за 6ти юни в Емералд за 2+1 е 1700 лева. Със самолет може и 3к да стане. Аз се надявах на по-класно тази година, май няма да ни огрее ако всеобщо цените са толкова нагоре.

# 372
  • Козлодуй
Извинявам се за съвета във вашия случай с децата, пропуснал съм факта, сори. По-скоро е съвет към всички чудещи се за Eftalia Marin/Ocean.
Споменах го това, защото за лято 2017 много се чудех за чисто новите Lonicera 5* и Eftalia Ocean и по-стария Long Beach...всичките в Алания и на почти една и съща цена.
В крайна сметка за двете лета ги посетих и трите и имам наблюдения.
С малки изключения в някои детайли - Eftalia ги поставям последни. Wink

Цените за 2019 могат много да обърнат нещата в дадена полза...до скоро бяха икономически еднакви, споменатите от мен!!!

# 373
Роже пак удари в десятката . Поздравления за избора и за цената.1100лева за двама и то за цели 5 нощувки е супер.Някой в предните страници писа за цена от 560 лева за 4 нощувки ,та това си 30% в повече.И то при самостоятелно пътуване.
Ще очакваме отзиви за Делфин бе Гранд.Чудесен хотел.
А някой знае ли до колко години децата са такива в тази верига?

# 374
Доколкото си спомням до 14.99

Общи условия

Активация на акаунт