На море в Турция - тема 55

• 67 613
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте ! От една седмица ви следя и не смея да се включа Blush За  пръв път искаме с половинката ми да отидем до Турция , но като ви чета май изобщо няма да стане . Тук пишете за хотели със звезди и със звездни суми.
Извинявайте , не искам да обидя никого . Имам само един въпрос - още веднъж ви казвам ,че изобщо не съм наясно с хотели и цени в Турция. Може ли да съществува почивка в Турция ол инклузив за скромните ( по мое мнение , че изпадам в паника от написани от вас цени ) 1200-1300 лв. със собствен транспорт. Видях един хотел в Айвълък ,който за 7 нощувки от 05.07.2019 струва 1159 лв. Изчетох много страници и мнения, никъде не видях да се споменава този Айвалък. Тази сума за мен и мъжът ми пак ще е малко непосилна , но ще се лишим от някои неща в името на почивката ни.
Ще бъда благодарна за мнението ви . Само ще помоля да не ме нападате с обиди от сорта - като нямаш пари- къде си тръгнала ?

Споко, никой няма да Ви нападне. Е, че има и такива от "висшата" класа, където гледат от тяхната си камбанария, но това си е нормално в рамките на нормалното Simple Smile

1300 лева, обща цена с транспорта или без....? И на каква база? Задължително в Айвалък, или....?

# 466
evolis, здравей!
И ти, и всички други, които просто четат, не се притеснявайте да пишете и питате каквото ви вълнува.
Всички сме минали от там да почиваме някъде за първи път и да имаме много неизвестни.

Надявам се, никой няма да те обвини къде си тръгнала с еди какъв си бюджет.
Просто се заговорихме, че има хотели, които не предлагат нищо особено, често са и с доста минуси и не си струва, човек да пътува толкова далеч заради тях, при положение, че подобен хотел може да се намери и на нашето море, примерно.
Чисто хипотетично го казвам, да не почваме само за и против родното черноморие 😀

За Айвълък нищо не мога да кажа.
Посочения бюджет включва ли траснпорт или не?
Не си посочила и период. Моят съвет е да изберете юни или септември. Времето е най-хубаво, не е супер натоварено по хотелите и цените са по-ниски.

# 467
  • София

Това намерих без да искам ,пък и се оказва ,че е близо . С наш транспорт , предполагам ,че няма да има проблем https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB/buyuk- … otel-3*/128/1657/

# 468
  • София, България
Аз с ръка на сърце си казвам, че ако трябва да почивам в Айвалък за 1000 лева, предпочитам да отида в Ахтопол на квартирка за 10 дни и да обикалям плажовете наоколо. Просто много път за нищо. За Ахтопол го казвам без грам подценяване, това ми е любимата почивка в България - Бутамята, Липите, Силистар ... хубаво и без пари. В Турция пътувам, за да намеря лукс и ол инклузив, а не нещо подобно на български хотел.
Друг е въпросът, че за тези пари може би ще ви предложат не лош хотел с автобус през май или октомври.

# 469
намерих само един отзив за този хотел в темата
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g297972-d8040257-Review … Aegean_Coast.html
оценките в букинг и трип са добри
разбрах че плажът е на 2 км и има шатъл, което не ни притеснява
другото да е добре
някой друг ако може да даде мнение
Малко нахално да попитам пак,че може от разгорещения спор да не сте ми забелязали въпроса Grinning

# 470
  • София
Ванилия, посочила съм от 05.07 за 7 нощувки. Там пише с автобус ,но мисля ,че няма да има фирмата нищо против да си ходим с нашия стар пасат Simple Smile

# 471
evolis, здравей!
И ти, и всички други, които просто четат, не се притеснявайте да пишете и питате каквото ви вълнува.
Всички сме минали от там да почиваме някъде за първи път и да имаме много неизвестни.

Надявам се, никой няма да те обвини къде си тръгнала с еди какъв си бюджет.
Просто се заговорихме, че има хотели, които не предлагат нищо особено, често са и с доста минуси и не си струва, човек да пътува толкова далеч заради тях, при положение, че подобен хотел може да се намери и на нашето море, примерно.
Чисто хипотетично го казвам, да не почваме само за и против родното черноморие 😀

За Айвълък нищо не мога да кажа.
Посочения бюджет включва ли траснпорт или не?
Не си посочила и период. Моят съвет е да изберете юни или септември. Времето е най-хубаво, не е супер натоварено по хотелите и цените са по-ниски.

========
=========
Кой е този хотел в България, който да струва 650 евро за 3+1? И да предлага това, което предлага Кервансарай, например? - Обслужване, анимация, храна, напитки, леглова база, басейни, пързалки...?
Аз да ти кажа: Преди 2 години почивахме в Поморие "уж" в 5 звезден хотел, където за 1 нощувка платихме почти 400 лева! А не отговаряше дори и 40% от това на Кервансарай. Извинявай, че досаждам с този хотел, но правя просто едно сравнение. Че и не е мой тип, разбира се Simple Smile

# 472
  • София, България
Ванилия, посочила съм от 05.07 за 7 нощувки. Там пише с автобус ,но мисля ,че няма да има фирмата нищо против да си ходим с нашия стар пасат Simple Smile

Няма смисъл да ходите с колата. Цената е с автобус и махат пренебрежимо малко пари ако се откажете от него.
Точно в този хотел имам позната, която ходи, останаха доволни.

# 473
Deniz, аз не разбрах, ти всъщност почивал ли си в Кервансарай?

# 474
  • София

Няма смисъл да ходите с колата. Цената е с автобус и махат пренебрежимо малко пари ако се откажете от него.
Точно в този хотел имам позната, която ходи, останаха доволни.
Благодаря Simple Smile

# 475
Щом сте със собствен транспорт може да не се съобразявате с обявените дати за автобусите.Избирате си вие дата .Винаги избягваме датата на автобусите.

# 476
Deniz, аз не разбрах, ти всъщност почивал ли си в Кервансарай?

Не, не съм почивал. Но както казах преди 2 години почивах в 5 звезден хотел в Поморие.
100%, съм убеден, че не отговаря и на 40% от Кервансарай.
Предполагам, че ти си почивала? Ако, да, ще се съглася с теб не на 100 а на 1000%!

# 477
Не виждам връзка между едното и другото, сори!

Не съм сравнявала Кервансарай и някакъв си хотел в Поморие ( а и не мога), понеже не съм била в нито един от двата.

Мнението ми е, че има хотели, които не си струват разкарването и парите, толкова ли не ме разбра?
Никъде не съм посочила, че точно за Кервансарай говоря.✌

# 478
Не виждам връзка между едното и другото, сори!

Не съм сравнявала Кервансарай и някакъв си хотел в Поморие ( а и не мога), понеже не съм била в нито един от двата.

Мнението ми е, че има хотели, които не си струват разкарването и парите, толкова ли не ме разбра?
Никъде не съм посочила, че точно за Кервансарай говоря.✌

Аз пък казвам че има връзка....Защото именно точно заради Кервансарай започна "спора"? Simple Smile
Зависи какво търсиш и какво искаш....и цената, разбира се!
Мдааа, разбира се, че те разбрах, Ванилия Simple Smile
Че ти сега ли разбра, че аз посочвах Кервансарай, а ти по принцип...?
За разкарването, съм съгласен. И за парите, донякъде.
И се надявам най накрая да си ме разбрала, аз какво исках да кажа? На базата на госпожата, която искаше нещо за 1800 лева...? Simple Smile

# 479
Deniz80 къде резервира за догодина ако не е тайна?

Общи условия

Активация на акаунт