Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 873
  • 720
  •   1
Отговори
# 210
Monamour,  значи се движим заедно и аз съм 12гс 2 днес Blush

За усещането - при мен е като леко гъделичкане от вътрешната страна на корема. Мислех че е прекалено рано, но питах лекарката в петък и тя потвърди че е напълно нормално да се усеща. С първата бременност го усетих чак в 15гс, но това е защото първият път не знаеш какво е усещането и повечето жени не могат да га разпознаят.

# 211
Има ли мами от Враца?

# 212
Успешна седмица на всички, които са на работа и успех на прегледите.
Много съм ядосана днес. В офиса имаме болни, които нямат особено работа, въпреки това разбрах,че днес ще са на работа... Отделно в градския транспорт всички са болни. В повече ми идва да ви кажа, каква е тая мания да идват болни на работа само за едната надница.
Знам,че с нервите си вредя, знам че нищо не мога да направя, знам че не мога да се изолирам под похлупак 9 месеца.
Но също така знам, че правя всичко възможно да не се разболея и бебето да е добре, а вече ми е много трудно да го правя. Особено се ядосах,защото този колега знае за състоянието ми и въпреки всичко парата прави борбата..

# 213
  • София
Слагай си маска. Аз така се опазих миналата бременност. Няма как всички да се съобразяват със състоянието ти за жалост.

# 214
Успешна седмица на всички, които са на работа и успех на прегледите.
Много съм ядосана днес. В офиса имаме болни, които нямат особено работа, въпреки това разбрах,че днес ще са на работа... Отделно в градския транспорт всички са болни. В повече ми идва да ви кажа, каква е тая мания да идват болни на работа само за едната надница.
Знам,че с нервите си вредя, знам че нищо не мога да направя, знам че не мога да се изолираме под похлупак 9 месеца.
Но също така знам, че правя всичко възможност да не се разболея и бебето да е добре, а вече ми е много трудно да го правя. Особено се ядосах,защото този колега знае за състоянието ми и въпреки всичко парата прави борбата..
Monamour, разбирам те напълно. Аз преди две седмици като се върнах в офиса след болничен и на втория ден бях болна. Ние сме в тип open space офиси, а масово колегите като.се разболеят и не си вземат болничен. Много безотговорно и неадекватно, но всеки втори го прави. Ще изпусне големите милиони. Стискам палци да се предпазиш и да си здрава!
Аз засега съм добре, поработвам от вкъщи, нищо, че съм в болничен. Чакам с нетърпение Четвъртък, че тогава ще се записвам на ЖК и така..
Спорна седмица на всички и да сте здрави!😊

# 215
С маска работя, сменям ги през 2 часа. И нашият офис е отворен тип. Добре,че вчера придвидливо си купих 1 кутия маски. Отделно пия Биозин Мама и ям доста портокали.
Сряда съм на фетална морфология и нямам търпение вече. За взимането на кръв за БХС не е задължително да е на гладно нали?

# 216
    Не е нужно да е на гладно вземането на кръв.

# 217
    Monamour Иванов казвал ли ти е какво точно ще правите или като идеш?

# 218
    • Лондон
    Здравейте,минавам да се отчета.Днес бях на ФМ.Бебето е добре,взеха всички замервания и всичко е в границите на нормалното.Беше много активно и бе спря да се върти.Отговаря си на седмиците и термина ми е 01.05.2019 ! След това ми взеха кръв за БХС и до 2 седмици чакам писмо до адреса ми.Това е от мен.Успех на останалите

# 219
    Браво за добрите новини Simple Smile Но защо чак след 2 седмици? Аз останах с впечатлението, че става едва ли не веднага...

# 220
    Диди, ще ми взимат кръв за БХС и ще правим фетална. Мисля да го питам и дали мога да се следя при него и по каса. Знам,че само понеделниците преглежда по каса, та ще е приключение записването на час.
    Иначе феталната продължавала към 30 минути до колкото знам.

# 221
    Диди, ще ми взимат кръв за БХС и ще правим фетална. Мисля да го питам и дали мога да се следя при него и по каса. Знам,че само понеделниците преглежда по каса, та ще е приключение записването на час.
    Иначе феталната продължавала към 30 минути до колкото знам.
    A всичкото това в Медлайн ли ще се случва? Доколкото разбрах те пращат и за някакви неща в Геника, което ми е странно? Ти ще разкажеш после, но аз пак бързам 😁😂

# 222
    Привет мами, аз днес се чувствам ужасно! Какво ми стана днес не знам. Цял ден ми се гади често повръщане, направо ужас. Цял ден лежа, сега станах и пак започна гаденето.

# 223
    Диди, до колкото разбрах всичко в Медлайн се случва и не трябва да се разкарвам. Поне се надявам.

# 224
    • София
    Но защо чак след 2 седмици? Аз останах с впечатлението, че става едва ли не веднага...
    не е веднага. На мен ми казаха 3 дни и пращат резултате директно на лекаря, който прави и ФМ. Според мен е мн умно да не ги качват в и-нет. Представете си колко жени ще четат и ще се побъркват.

Общи условия

Активация на акаунт