Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 30 015
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
Аз не съм от суеверните, та смятам да се къносам, само да влезна в 4тия. А и за подстрижката, не мисля че трябва да се изоставим ✌️

# 406
Това с подстригването звучи направо смешно. Въобще не се връзвам на подобни глупости.  Ако няма да се подстригваме, и ноктите ли няма да си режем ☺ Лека нощ!

# 407
  • София
Надявам се да се майтапят,хората,които правят връзка подстригване-бебе.
Не мога да повярвам,че в днешното информирано съвремие,още се спряга тази връзка.

# 408
  • Лондон
Мисля по същия начин като последните две дами.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 409
  • Бургас
Аз вече 2 пъти се боядисвах и 1 път се подстригвах .... то с тоя мощен косопад май начесто ще трябва да се оформя прическата, че за нула време заприличва на нищо. Не знам при вас как е, но моята коса доста пострада, стои суха, къса се лесно, а след като я измия като видя какво количество заминава в сифона ми иде да ревна.

# 410
Защо да сме против? Дай научно обяснение Grinning
Научно няма как да ти дам. Мога да ти кажа какво съм чувала  че ще пострижеш пишката на бебето, или ще му одрежеш късмета...

# 411
  • Лондон
Ако въпроса е зададен на шега,бих го подминала.Но ти питаш съвсем сериозно Grinning Стана ми забавно,особено това с пишката Joy

# 412
Още от момента на зачеване е ясно какъв е пола. Така, че и с коси до земята да се ходи, ако хромозомата е женска няма да порастне нещо между краката
Joy Това са едновремешни суеверия и е лудост да се спазват Flushed

# 413
  • София
То и за суеверие не мога да го приема. Някак си ще приема за бебешките дрехи и оставането им на простора през нощта, като вид суеверие, но изчезването на пишката с подтригването, вече е липса на елементарни познания от биология, които не мога да си обясня.

# 414
Подстригването добре,оправихме го 😄 какво ще правим с козметика 😏 имам нужда от почистване на лицето,но не знам дарсонвала и ултразвука дали са позволени 🤔 също така и за кола маска искам...айде ръцете и краката няма проблеми ама корема пречи ли идея нямам 😏

# 415
И аз съм на тази вълна в момента, за козметичка съм, но не знам кои терапии са ок... Иначе за обезкосмяването не знам какво да правя, до сега ходех на лазерна епилация на 6 месеца, много съм доволна, но сега док забрани. Кола маска не правя, което ми оставя само бръснача като опция Sad

# 416
И аз за корема много се чудя, утре съм на преглед ще попитам. Преди го чистех с коламаска а сега не знам. Започнахте ли да мажете коремите? Аз започнах с кокосово масло.

# 417
  • Лондон
Да ,аз започнах още в 6та седмица,защото знам че е добре кожата да се подготви преди корема да започне да расте.

# 418
И аз мажа с разни кремове. Всъщност винаги съм обичала да ги ползвам и имам по няколко вкъщи. За сега ги доизразходвам, после ще купя специализирани. Имам и базови масла/какао, кокос, авокадо, бадем/. Може би ще купя нещо на Палмърс или biooil. 

# 419
Здравейте, момичета, интересни теми сте подхванали. Относно козметик, аз си ходя ежемесечно, но основно терапии си правя, които не са свързани с апаратура, а с мануални движения. Иначе на интимните зони от години си правя кола маска, която и сега си продължавам. За корема виж не знам дали може, сякаш и да може, няма да е особено комфортно. Относно мазане с по-специални мазила още не съм купила нищо, но ще се коригирам в следващите дни. Смятам, че всяка една жена особено през бременността трябва да си отделя нужните грижи за добър тонус и външен вид. Не обичам да се занемарявам под претекст бременна съм, родила съм, женена съм или други там подобни. Но всичко това е въпрос на личен мироглед. Поздрави на всички от топла Варна. 😊

Общи условия

Активация на акаунт