Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 866
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Уф,много ги мразя такива,не лекари,а търговци.Миналата година имах мъртво раждане и ми ги наговори моя лекар същите простотии,проблема според другите лекари беше,че се беше омотала пъпната връв,но нали моя лекар е идиот и не го е видял,трябваше да се оправдае по някакъв начин и с цялата си наглост ме караше да правя ненужни изследвания.Та доверявайте се на инстинктите си,ако не ви вдъхва доверие лекаря,хич не се чудете, ами го сменете.Смених моя и със сегашната ми лекарка съм по-спокойна.Гледайте да си намерите правилния лекар и при съмнения никога не е излишно второ мнение,само за ваше спокойствие.За жалост има много малко свестни лекари вече.Та Бог с нас и много късмет.Накрая ще си гушкаме бебешоците и всички тревоги ще са отминали.

# 166
Най-близките ми знаят. Нямам идея кога ще оповестя. Големият зор е да съобщя на работа. Не ми се мисли.
Днес ме мързи в пълния смисъл на думата. Ще ходим на рожден ден с малката. Как ще се дотътрим пак не ми се мисли Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 09:32 от lolita1213

# 167
А как споделихте хубавата новина на бабите и дядовците? 😊😁 Как реагираха, осъзнаха ли какво има казвате? 😁

# 168
Оо при нас беше ред сълзи, ред сополи 😁 от нашите най-вече, че ще е първо внуче живот и здраве.
Иначе свекърите бяха по-обрани. Те вече с 2 внучета и са претръпнали 😁

# 169
При нас ще е първо, не знаем как да им поднесем новината, а днес а утре само отлагаме. 😁 Лошото е, че на майка ми трябва да и го съобщим по телефона, тъй като живее в чужбина, хич не ми се иска да е така, но няма как.

# 170
И при нас имаше много сълзи 😄 ,предимно от баща ми ,свекито по хладнокръвно прие новината,нищо ,че и там ще е първо внуче .

# 171
Тези дни трябва да кажем вече, че времето си минава на мен започва да ми личи.

# 172
Аз им показах снимката от последния преглед, където си се вижда съвсем оформено човече. Просто друг начин не измислих. Смятам че се получи добре. 👌

# 173
Да това е добра идея, може и така. Да се сетят сами за какво става въпрос. 😁 Само незнам на майка ми как да и го споделя по видео разговора, много неприятно така.

# 174
Здравейте,
Аз съм Христина, на 38 г. съм и това ми е трета бременност, терминът ми е на 23 май. Simple Smile Искам да ви попитам, вие боядисвате ли си косите? Аз се изрусявам, но лекарят ме посъветва да поспра с боядисването....и сега се чудя какво да правя, защото ми порасна корена вече. Rolling Eyes

# 175
Да това е добра идея, може и така. Да се сетят сами за какво става въпрос. 😁 Само незнам на майка ми как да и го споделя по видео разговора, много неприятно така.

Ами не можеш ли на видео да я поканиш, малко общи приказки и докато си говорите да й изпратиш снимката по viber  или друго приложение и да й видиш реакцията 😁

# 176
Здравей titti . Препоръчително е да не се изрусяваш,но нали ,това си е право на личен избор. Аз ако съм не бих,но пък бих се подстригала,че вече имам нужда. Моята коса също е почти руса ,с балеаж съм аз и да израстне не е толкова лошо,пък и сякаш съм знаела и в началото на август бях си го подновила. Аз попринцип си го подновявам на 7-8 месеца ,та че няма да ми е проблем 9 месеца 😊

# 177

Ами не можеш ли на видео да я поканиш, малко общи приказки и докато си говорите да й изпратиш снимката по viber  или друго приложение и да й видиш реакцията 😁
Да не е лоша идея това, мога да и изпратя снимка на бебчо. 😁

# 178
Здравейте,
Аз съм Христина, на 38 г. съм и това ми е трета бременност, терминът ми е на 23 май. Simple Smile Искам да ви попитам, вие боядисвате ли си косите? Аз се изрусявам, но лекарят ме посъветва да поспра с боядисването....и сега се чудя какво да правя, защото ми порасна корена вече. Rolling Eyes
Аз съм с тъмно кестеняв цвят. Боядисвам се,защото имам много бели коси. Първата бременност не се боядисвах 8 месеца. Този път обаче не мога да си позволя да ходя с бели кичури. Не мисля, че ако разредиш боядисването и го правиш с безамонячна боя ще има проблем.

# 179
  • София
Аз използвах къна. Разбира се за русо не е подходящо, но тъмен кестен покриваше белите коси без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт