Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 870
  • 720
  •   1
Отговори
# 180
аз също имам много бели коси, но реших да изтърпя до края на 3 месец. Ще ползвам боя Phito senzitiv

# 181
И аз така реших, да изчакам да мине трети месец и да взема някоя по-щадяща боя или другия вариант е да направя кестеняви кичури.

# 182
На мен пък лекарят ми каза,че няма проблем да се боядисвам. Но аз така или иначе не се боядисвам. Според мен русото е трудно за поддръжка и косата се подлага на много химикали. Няма ли вариант да се направи "дълбок корен"? В момента е много модерно.
На мен пък грам не ми личи, че съм бременна. Даже се чудя дали е нормално 😂.

# 183
Да ви разкажа аз каква идея  намерих в нета и приложих. Поканих родителите ни на гости- моите, и си дърдорихме, всичко нормално и когато дойде време за десерта им казах, че искам да им покажа нещо. Дадох на майка ми една кутия от таблет, след като я отвори намери теста за бременност и с една стрелка трябваше да отвори и още едно отделение и там се криеше първата снимка от ехографа и написах Първата снимка на вашето внуче, добавено с целувки и сърчица. Беше вълнуващо. Можех и по-добре да се представя, но всичко това го измислих два часа преди да дойдат. Изненадах и ММ за начина по който им казах и вече съм спокойна. Неговите родители са далеч и не сме толкова близки. Когато той се почувства готов ще им каже. Първо самия той трябва да осъзнае какво се случва, че ми се вижда притеснен Simple Smile  С първо бебче, станало след дълго време и перипетии е така. Дано всичко е наред.

# 184
Аз съм казала на почти всички, само чакам да мине 12 седм и БХС и ще кажа и на шефовете. За проличаването май е още рано......само се надявам да не стана като кит, че предните бременности така беше, но сега гледам по да се ограничавам, правя и упражнения чат-пат. Напълняването ми е голяма драма, после ги свалям, но все пак предпочитам да съм само на корем Simple Smile

# 185
И на мен почва да ми личи. Ходя с по-широки дрехи и който не знае, няма как да забележи, но аз се виждам. Уж не съм качила кг, пък се оформя коремче. Чак се притеснявам, не е ли рано - 11 гс?

# 186
А как споделихте хубавата новина на бабите и дядовците? 😊😁 Как реагираха, осъзнаха ли какво има казвате? 😁
Никой.не се  очуди 😂Зарадваха се, разбира се, но без излишни.емоции като на първото дете Simple Smile))

# 187
И на мен почва да ми личи. Ходя с по-широки дрехи и който не знае, няма как да забележи, но аз се виждам. Уж не съм качила кг, пък се оформя коремче. Чак се притеснявам, не е ли рано - 11 гс?
Здравей Soul Wink аз също съм в 11 г.с. И аз имам вече оформено коремче. Аз също се чудя не е ли рано ,нормално ли е 😏 Аз иначе и кг съм качила ,но корема определено не е от кг .Да не говорим ,че дрехите ми вече вообще не ми стават (предимно дънки и панталони ) и съм минала на по широки панталони и клинчета 😊

# 188
Здравейте! Има ли някой от Враца директно да разменим фейсбуци и живот и здраве да бутаме колички?

# 189
С първото дете изчакахме да се види сакчето, качихме се на колата и обиколихме баща ми, после майка ми и брат ми. Мъжът ми си каза на неговите родители отделно. Казах им в прав текст - бременна съм. Не си падам по сантименталности много. С второто накрах  малкия да каже на майка ми, че ще си вземем едно бебенце в нас. И в общи линии, който където срещна му казвам, че ми омръзна да се крия. А и до момента ме караха да бера грозде, да боядисвам на село и още разни други неустоими оферти, които тактично отказвам. Викам да си знаят и да не ме закачат.
Дънките ми стягат на корема. И имам корем пълен с газове. Иначе не съм качила килограми. Само съм кореместа.

# 190
Ох, на мен напоследък ми е много подут корема Sad тежко ми е често, особено вечер, не знам какво да правя. Ето и в момента ми е подуто и ужасно дискомфортно, и газове, едно такова гадно стомашно неразположение... Направих си чай и се чудя дали въобще да вечерям.

# 191
  • София
Първия път казах на наще просто, че съм бременна, сега им казах, че ще имаме още едно бебе. И аз не съм особено сантиментална.

# 192
И аз имам проблеми с подутия корем,газове и страшен дискомфорт. Нищо не съм яла ,а корема ми ще гръмне 😲 Аз имам проблем и със запека,но него на този етап съм го решила.

# 193
Момичета, направо ви завиждам, че не ви личи много, а вие сте и по-напред. Аз от няколко дена съм в осма седмица и само ме питат, дали съм бременна 😁 преди да забременея бях 55 кг, а сега съм 57... обаче гърдите са ми тройни, дупето ми е двойно, аз и преди си имах коремче, а сега още повече, и едни бузи на лицето съм ототпрала...изобщо не мога да го скрия😁
Ние също не сме казали още, но на свекитата им е ясно, само си траят... затова съм намислила да накарам племенника да им каже, че той ще си има братовчедче, пък те да се сещат.
Зизу много сладка идея за казване; на нашите и аз мисля да им покажа снимката от ехографа😊
An G - E Как си реши проблема със запека? Аз ям по една круша на ден, понякога и по две, ама кога помага кога -не...

# 194
  • София
Кивито помага при запек също.

Общи условия

Активация на акаунт