Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 30 018
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
Здрвейте!Вчера пуснах кръв и урина и на резултатите ми притеснителното което видях белтък в урината 7.00 до вторник вагинално утрогестан и от него ми се получи и по бельото и болки в кръста, има ли повод за притиснение,след малко ще ходя и при доки но да чуя и други мнения.
И аз съм с белтък в урината, лекарката предположи проблем с бъбреците и те не закъсняха, от няколко дни съм с болки. Иначе аз още преди да забременея се подувах много, а сега просто е нетърпимо (също е било от белтъка). На следващата консултация ще пуснем контролни изследвания и ще решим какво ще правим. Сподели и на теб какво ти е казал лекаря.

# 376
Здрвейте!Вчера пуснах кръв и урина и на резултатите ми притеснителното което видях белтък в урината 7.00 до вторник вагинално утрогестан и от него ми се получи и по бельото и болки в кръста, има ли повод за притиснение,след малко ще ходя и при доки но да чуя и други мнения.
И аз съм с белтък в урината, лекарката предположи проблем с бъбреците и те не закъсняха, от няколко дни съм с болки. Иначе аз още преди да забременея се подувах много, а сега просто е нетърпимо (също е било от белтъка). На следващата консултация ще пуснем контролни изследвания и ще решим какво ще правим. Сподели и на теб какво ти е казал лекаря.
Най-вероятно ще ми изпише хапчета за изчистване на пикочните пътища, но първо ще повторим пак изследванията.

# 377
На мен за няколкото левкоцити в урината ми каза личния да пия уринал 1 седмица.

Иначе продължава да ми се гади и да имам дискомфорт в корема почти постоянно, без значение ям ли, не ям ли, какво, кога... Не знам вече нормално ли е това или трябва да ида на гастроентеролог... Никога до сега не съм имала подобни проблеми. Тежко ми е, подуто ми е, чудя се кога ли ще повърна (засега не повръщам) Sad В 10г.с. съм, не трябва ли да се чувствам по-добре вече?
Отделно гърдите вече почти не ги усещам... Чак се притеснявам Sad не знам как ще избутам до прегледа в сряда...

# 378
Спокойно нормално е повръщането, някой спират до 10с други си карат така до 4,5 месец. Аз съм в 11с и не спирам да повръщам всеки ден. Две седмици не повръщах и пак започнах. Ужас е дано скоро се успокоят нещата.

# 379
  • София
Спокойно, всичко това е нормално. Аз съм в 9 а тепърва започва да ми е Адски зле:) Стискай зъби все ще мине.

# 380
На мен лекаря ми обеща, че след 12 гс спира повръщането, така че броя дните на обратно.

# 381
Оо дано да е вярно, че как ще ходя на работа ужас. 😁

# 382
monamour, ще си скосиш нервите и после като дойде бебето и вече наистина ще имаш нужда от здрави нерви, ще си изтощена и изтормозена. Опитай се да си налагаш по-спокоен начин на мислене. Защото наистина като родиш притесненията са повече. Пази си силите за тогава.
Придърпвания и болежки имам всеки ден. Макар че имах зацапване в 8ма седмица, не ги мисля тия работи. Ако има проблем, то ще си покаже и ще вземем мерки. Моят 3-годишен е болен в нас за пореден път, отделно работя и от вкъщи. Просто нямам време да се замислям и се радвам за това. Даже не усетих как ми мина времето до прегледа в понеделник. На моменти забравям, че съм бременна. Тия световъртежи, умората, болежки и повдигания ми станаха като нормално състояние и не го свързвам с ембриона. Онзи ден една позната ми вика нещо за моето състояние. За малко да я питам какво състояние, бе? JoyJoy иначе съм горд притежател на всички симптоми, от които се оплаквате, но без повръщането. Само гадене. В началото едната нощ станах по-рязко да отида при малкия и припаднах. Мъжът ми ме извлачи до леглото. От утре захапвам 10тата седмица. Успех и спокойствие на всички.

# 383
Абсолютно съм съгласна, притесненията след раждане са несравними, тогава идва екшъна. Аз също покрай малката немога много да се замислям за някои неща, последните 2 седмици е болна и изобщо не усетих как мина времето. От вчера ме тръшна нетърпението за понеделник за ФМ.
Неразположенията не ме оставят на мира, вече съм в 12та седмица и ужким трябва да се успокояват, да ама не. Мисля, че със започването на 4 месец, което е след 13та седмица вече се чувстваше осезаемо облекчение. И все пак всеки организъм е различен.

# 384
  • Където морето целува небето...
Аз съм почти в 11та седмица и продължавам да повръщам всеки ден. Днес бяхме с детето на два поредни детски РД и съм парцал в момента. Не знам вече кога ще се почуствам пак добре. С баткото много рано отшумя повръщането и нямах гадене. Сега всеки ден без пропуск гадене и повръщане. Дано скоро отмине, че не издържам. От вчера започна да ми пада и кръвното.

# 385
Мама Сузана, детските РД са моя криптонит. Хич не си падам. Ти си герой с 2 за 1 ден.
Съни, така се отплеснах, че днес се обадих в клиниката да питам кога ми беше часа. Понеделник или вторник. Сигурно звучи смешно, но ей на факт. Забравих да си пусна и пкк и урината. Отивам май само да се видим с доктора и да потвърди, че още има живот в мен. Днес си направих обичайния сън от два часа и половина. Това много ми пречи на работата. Да идва вече енергията след 12-15 седмица, че едвам се оправям.
Онзи ден позадрямах пред лекарския кабинет с малкия. Ох, да ставам да му правя вечерната супа, че ще излизаме в 20.30. Стига съм досаждала по форумите Joy

# 386
Аз съм в 13та седмица от днес и гаденето не е спряло. Апетит нямам, абе идилия.
Иначе съм си спокойна, просто в повечето пъти пиша тук, когато съм в някакъв филм 😁.

# 387
  • Лондон
Гаденето постепенно ще отшуми,след това напълно ще спре.Не очаквайте в 12 та седмица да стане някакво чудо,и изведнъж всичко да изчезне като с магическа пръчка.Принципно втория триместър се води най-леката част на бременността,така че нека й се насладим.От страх и тревоги смисъл няма.Само могат да доведат до по-големи главоболия Хайде лека от мен Kissing Heart

# 388
Мами, да ви се похваля, казахме на бабите и дядовците. Свек малко по-спокойно реагираха все едно са знаели 😁, но майка ми направо се разплака в видео разговор и казахме, не можа да повярва, такъв рев падна голямо щастие. Чак и на мен ми се доплака катоя видях. Взе да хваща самолета за България.  😁😊

# 389
Ще си имаме момиченце, а бях толкова убедена, че ще е момче. Иначе аз съм в болница с бъбречна криза... дори тук в спешното разбрах пола.

Общи условия

Активация на акаунт