Падат есенни листа, а МАЙчетата радват мама с тупкащи сърца!

• 29 853
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
  • София

А за настинките  и кашлиците - правих си инхалации с Кармолис и всичко ми мина след няколко процедури. Така кашлях, че имах спазми на корема.

Тоя Кармолис не се препоръчва по време на бременност (поне така пише на листовката). Че и аз кашлям и се чудя какво да правя. Не го използвай повече.

# 541
  • Където морето целува небето...
Момичета, мисля че усещам бебето. Днес особено, първо в автобуса, после сега на работа. Все едно гъсеничка се мърда, мн странно. Силно се надявам да е то 😍😍😍. Много специфично усещане.

То е!

# 542

А за настинките  и кашлиците - правих си инхалации с Кармолис и всичко ми мина след няколко процедури. Така кашлях, че имах спазми на корема.

Тоя Кармолис не се препоръчва по време на бременност (поне така пише на листовката). Че и аз кашлям и се чудя какво да правя. Не го използвай повече.
Кармолис за инхалации се изписва при бременност. С предната ми неуспешна бременност личната ми го беше изписала за инхалации, понеже бях много болна. Не вреди като се вдишва, спокойно.

# 543
  • София
Ааа ок, че на листовката не е пояснено.
Чудесно тогава ще си направя няколко инхалации, туковиж се отърва и аз от досадната кашлица. Вече повечв от месец, ще откача.
Мислех подбел да пия, но доста противоречиви мнения прочетох и малко ме притеснява. Иначе преди години пак с такава кашлица, три чая от подбел ме оправиха.

# 544
Здравейте,момичета! Нова съм тук или по-скоро досега само воайорствах! Моята история накратко - след година опити съм бременна в 14 г.с. На 29 години съм,първа бременност. Имахме проблеми след установена липса на овулация от поликистоза. След 3 неуспешни месеца опити с предизвикване на овулацията, лятната почивка без никакви медикаменти забременях. Необяснимо за мен,може би помогна изследването за проходимост на тръбите,което направих малко преди това.. няма значение ,важен е резултата. Е,това е накратко от мен,терминът ми е 01 май.Хубава вечер от мен!

# 545
Момичета, мисля че усещам бебето. Днес особено, първо в автобуса, после сега на работа. Все едно гъсеничка се мърда, мн странно. Силно се надявам да е то 😍😍😍. Много специфично усещане.

1ва бременност ли ти е?
Коя седмица си?

# 546
Добре дошла Мила!
monamour 🐛 е бебето Grinning

# 547
2ра, имам 1 миссед в 8ма седмица началото на годината.
Утре влизам в 14та седмица. Много яка тази гъсеничка, мърда ли мърда 😂😍. Супер интересно чувство.

# 548
  • София
Момичета,

Премина БХС, но имам въпрос към вас относно секса. С приятелят ми бе се бяхме виждали доста време и така да се изразя се награбихме веднага. В 12г.с. съм, но така се притесних след това.

Съвет?

# 549
И по-яко ще става! Като дойдат хубавите шутове и се мести целия корем! Безценни мигове! 💓

# 550
Момичета,

Премина БХС, но имам въпрос към вас относно секса. С приятелят ми бе се бяхме виждали доста време и така да се изразя се награбихме веднага. В 12г.с. съм, но така се притесних след това.

Съвет?
Ако нямаш проблеми и противопоказания можеш да си правиш секс.  Ние не правим, тъй като имам 1 загуба в 8ма седмица. Според доктора няма проблем да правим но и двамата се въздържаме за сега.

# 551
Провет от болницата момичета. 😊 Честно казано ми е много добре тук, страшно спокойно, правят ми изследвания и си отпочивам хубаво. имам малко бактерии в уроната, които се надявам да изчезнат скоро, от утре ще ги лекуваме.

# 552
Провет от болницата момичета. 😊 Честно казано ми е много добре тук, страшно спокойно, правят ми изследвания и си отпочивам хубаво. имам малко бактерии в уроната, които се надявам да изчезнат скоро, от утре ще ги лекуваме.

Бързо възстановяване ти пожелавам и само хубави новини от сега нататък 😊 Почивай си пълноценно 😉

# 553
А защо те приеха в болница? Аз много повръщам тези дни и се чудя дали да не отида и мен да ме приемат, да ме подсилят малко.

# 554
Мноого помагат за повъщането! Една банка и си нов. Не се чуди, отиди за някой ден, хем ще те изследват, хем ще те подсилят. 😊 Аз съм с две момичета, едното е с повъщане, другото с кървене.

Общи условия

Активация на акаунт