Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 32

• 15 410
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Той добре че обецата взе. Тя както си сваля пръстена, ако беше гепил него.... ужасТ.

# 121
Хахаха, значи пациентът ще глътне обецата, Марио ще я намери, ще започне да ревнува, ще се скарат със Зорница и тя ще отиде при Банков.
Ясно, как не се сетих по-рано 🤔

Ето!!!!!!!!
Е нали Банков ще преспи с Албена? Той няма да им смогне бре! Зорница, Албена, Зорница, Албена

Дрийми, пръстнът беше в джоба, защото та беше с ръкавици

Яни, що да не ги глътне - психотата всякакви неща правят

# 122
Мани, щом вече и се надяват заради тоя Зорница да изгуби бебето (ако има такова), само за да е с Банков...думи нямам. Егати жените.

# 123
Да бе, Доне, ама ако реши и от джоба може да го вземе. Както беше скъсил дистанцията, тръпки ме побиха.

# 124
  • София
Как Марио му промива червата Wink

Моля ви се, никакви дрехи няма да души, това е извратено. Не че гълтането на обеци не е.
Според мен нищо няма да стане с тая обеца. Само Марио ще се охарчи да купува нови на Зорница

# 125
Ди, направо си представям как има олтар с нейни снимки. Прочем психопати-преследвачи именно вещи на обекта на желанията си взимат, чувстват се близки така с тях.

Зорница сваля пръстена, когато преглежда, тъй като е с ръкавици тогава.

# 126
  • София
Аничка, кой се надява на такова нещо? Това сериозно ли някой го е написал. Отвратителна работа.

# 127
Хаххахахахаха
Майче, това с олтара е добро. Като я отвлече, ще я заведе там да ѝ покаже любовта си.

# 128
Аничка, кой се надява на такова нещо? Това сериозно ли някой го е написал. Отвратителна работа.
Прочетох го ей сега преди 5 мин. на страницата, но май го изтриха бързо, бързо, понеже сега не го виждам. Просто нямам коментар, толкова е грозно.

# 129
  • София
Спрете се бре. Това да не ви е True Detectives. Този няма да отвлича никого.  Ще тормози Зорница, а Марио ще му счупи главата.

# 130
Тъкмо си мислех, как още не са споменавали Банков под публикацията в страницата, а то една е цъфнала с коментар, че Банков ще я спасява, ако този я отвлече и после ще се съберат. Според друга Марио задушавал Зорница дори и без психопати около нея. Ох, ще падна под бюрото от смях.Joy 

# 131
Оо,аз не мисля, че ще минем само с тормоз, според мен ще има и повече. Само се моля сценаристите да се спрат навреме и да не напишат някоя велика гадост.

# 132
Спрете се бре. Това да не ви е True Detectives. Този няма да отвлича никого.  Ще тормози Зорница, а Марио ще му счупи главата.
Е ми, като гарга да е рошава, нали?!? Grinning
Ще надмине Ванчето, само да не се стига до крайности със Зорница, че това ще е най-малкото гадно.

# 133
Зорница като свали пръстена преди прегледа с Банков голяма драма настъпи. Wink

# 134
  • София
Ани, спокойно, няма да се изложат сценаристите. Банков ще спаси Зорница, докато Марио се опитва съвсем да я задуши. И доцента и уроложката ще избягат заедно надалеч.
Ох, честно не мога да ги изтрайвам.

Общи условия

Активация на акаунт