Отговори
# 315
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не съм гледала Анатомията на Грей и хич не виждам какво се повтаря! А и какви толкова различни случаи може да има в една болница. Нормално да са едни и същи! Те и болестите там и тук се повтарят!

# 316
Цялото поведение на Албена до момента - и с Тони, и с колегите не са много изненадващи, предвид заявките, които даде тя още от миналия сезон. Даже и това, че седна и се напи от мъка и безсилие щеше да мине и да замине. Но тя от не искам компания изведнъж реши, че не е лошо  да се "утеши" с мъж, който нищо не искаше от нея и се оказа там случайно - ей тва е отблъскващо.

# 317
Значи този сезон всячески се стараят да ме откажат от моят човек,ама какви са тези малоумни действия,да започне и с Жекова,Ненева като ги е подкарал...ужас просто!
Албена и Пенев да се хванат под ръчичка, супер подходяща двойка,ще водят първенството по подлярство!! Направо се състезават кой да е по-голям катил Simple Smile
Кая е голяма драма куин,всичко изживява сериозно и дълбоко.Ясно е ,че има проблеми,но да я отпусне малко тая душа,млад човек е.Христо като все и предлага я помощ,я компания ами да не отказва.Как хубаво го нареди Пенев и сега да се стегне,много важно едни снимки.
Лора и Мазов объркани хора.
Бъдещото семейство Ковачеви,дано станат родители,това е естествен развой на връзката.

# 318
Все пак видяхме , че се стигна до поръчка за частни танци, така че съвсем логично е да си помисли човек, че са оборотни момичета.
Ние знаем историята на Кая и затова гледаме по-различно.
Но реално погледнато имаме един долнопровен бар с пропаднали типове, които си поръчват момичета по задните стаички.
Ами няма как да очакваме, че танцьорките там са примерни девойки, завършили хореография, нали?

Бенка шипката не ме изненада, дразнещ и излишен персонаж, да вземат да я пратят на специализация при Добрева. Идеално ще си паснат.
Едно време си мислех, че няма по-смотан образ от нея, но ето, че имало и по-зле.

Банков и Ася ме разсмяха, беше готина сцена. Wink

За Пенев вече казах, надявам се и Банков, и Христо да го светнат по подходящ начин, че не се прави така.

Мазови са си Мазови, какво да кажем за тях. Виновни са и двамата, че стигнаха до тук.
А Влади що така й върза тенекия? Явно за това иде реч в анонса, че Лора ще го кара да си изясни чувствата и възможностите за започване на връзка. WTF??? 
Чакаме баба Гочева да им покаже верния път.

Отдавна не бяхме виждали и Романова, явно в следващия епизод ще се покаже в пълния си блясък против Кая.

Марио и Зорница бяха много мили, въпреки дървеното начало. Но на толкова хорър се нагледахме, че през цялото време очсквах да стане нещо кофти.

# 319
  • Берлин
Аз така и не разбрах откъде идва тази ненавист/злоба на Романова към Кая. Пропуснала ли съм нещо?

# 320
Интересно от къде в болницата ще се разбере за малката забежка на Албена и Банков? Ако те не се "похвалят", не виждам кой ще знае, освен някой да ги види.

# 321
  • София
Такива неща рано или късно се разбират.  Laughing

А защо Шипка?  Laughing

# 322
Интересно от къде в болницата ще се разбере за малката забежка на Албена и Банков? Ако те не се "похвалят", не виждам кой ще знае, освен някой да ги види.
В промото Албена и Банков нещо говореха - може някой да ги чуе

Албена е страшна патица. Беше пияна, но знаеше какво прави. Банков не искаше нищо от нея, ако тя не му се беше качила, нямаше да тръгне да прави секс с нея.
Абе много грозно беше

Sea, като дойде в болницата, в началото в притеснеието си рецитираше скоропоговорка за някакви шипки

# 323
  • Бургас
Идват ми в повече глупостите, които сътворяват сценаристИтИ.....

# 324
Ванилия ме подсети,за сцената с Кирилова,страхотен беше Вергов Heart Eyes какви физиономии ,усмихна ме  Simple Smile

# 325
  • Разпиляна във въображението
Някой разбра ли "какво ще си кажат" от анонса?
На моменти Вергов изглеждаше баш като чичко. Харесва ми повече с по-дълга коса.

Сега си представете как Банков и Войнова започнат да бъдат "приятелчета за секс" ?

# 326
  • София
Скрит текст:
В промото Албена и Банков нещо говореха - може някой да ги чуе

Албена е страшна патица. Беше пияна, но знаеше какво прави. Банков не искаше нищо от нея, ако тя не му се беше качила, нямаше да тръгне да прави секс с нея.
Абе много грозно беше

Sea, като дойде в болницата, в началото в притеснеието си рецитираше скоропоговорка за някакви шипки

Ясно, мерси.  Laughing

# 327

Абе много грозно беше

Така е. Ако не беше толкова грозно, паузата, дето направиха, за да уточнят, че не е нищо лично, щеше да е направо комична Simple Smile

# 328
Хареса ми донякъде серията тази вечер. Аз пък си мисля, че вероятно Зорница си е наистина бременна, но може пациента психопат да спретне някоя гадория с нея в бъдеще (заплаха, изнудване, от там проблеми с бременността).

# 329

Сега си представете как Банков и Войнова започнат да бъдат "приятелчета за секс" ?

Оо, недей. Шипка със сигурност ще превключи в един момент и ще почнат драмите.
Ще иска и тя да преминават заедно през трудностите на живота.
Ако не са ни го подготвили още следващия епизод 😀
Защото, за да се разчуе, значи е имало прочувствени разговори...

Общи условия

Активация на акаунт