Отговори
# 330
Абе в промото тя май нещо се кахъреше сама на задния вход. Може (дано) да се осъзнае каква глупост е натворила. А може и не Simple Smile

# 331
  • София
О, това "Нищо лично" не беше вкарано просто така. Очаквам Албена да бъде нагла с Банков и нещата ще станат много лични, не само за Банков и Шипката, но и за Захариев и Марио.

# 332

Харесва ми повече с по-дълга коса.
Да,с хубавата прическа от 4 сезон и да махне тази гадна,рижа брада Simple Smile

# 333
За жалост май натам отиват нещата - цялата история да се разчуе заради невъздържаността на Албена. Сякаш  в промото за утре имаше нейна реплика, че някой се пази да не прояви чувства - силно подозирам, че е към Банков.

# 334
Значи Жекова ще бъде съкрушена не само заради Кая. Тя докато се опитваше да опази Банков от сестрите те и лекарките вече го налетяли.

# 335
  • София
Значи Жекова ще бъде съкрушена не само заради Кая. Тя докато се опитваше да опази Банков от сестрите те и лекарките вече го налетяли.
Joy Joy Joy

# 336
Горкият. Да вземе да му изкара ограничителна заповед ли, що ли? Joy Като не може сам да се пази...

# 337
Хареса ми епизода, имаше комични моменти и реплики, имаше и драма, но с мярка. Стана ми мъчно за Мазов, естествено Лорчето пак успя да ме изненада с реакциите си. Мазов няма право на отговор и още на другата вечер тя хукна по срещи с други мъже 😲
На Марио и Зорница им отива да са щастливи, мисля че ще има бебе. Усмихват ме като ги гледам такива.
А Христо само седи отстрани хубав и страдащ, дано скоро му се усмихне щастието и на него.

# 338
Здравейте, отдавна ви чета коментарите и се забавлявам, но ето, че дойде и моят ред да се включа Simple Smile

От самото начало на сезона в къщи започнахме да казваме на Банков „Доц. Боц”, без никакъв умисал, така на галено и на шега. Обаче след последните му завоевания започна да си оправдава псевдонима 😁

# 339
  • Пловдив
Може ли някой накратко да каже що са се скарали тъпото Бенче и Тони?Изпуснах тоя сеир...

# 340
  • Разпиляна във въображението
Те се скараха миналия епизод, а в този Тони не й вдигаше телефона. Ако е имало друго - пропуснала съм го.

# 341
Още по-противна ми става Шипката. Никога не е била симпатичен образ. Нещо не е наред с това момиче. Това ми е мнението от появяването й. Не ме изнинадва скачането й върху Банков.  Като се сетя, как закара пияният на мотика Пешко в хотела и му се яви по ефирно бельо, това си е тя. Отвратително държане към колеги и пациентите. Да я разкарат и да не се вясвя повече. 

И на мен ми се струва пресилено това колективно порицаване и сочене с пръст на Кая, въпреки, че се ядосвах, като я направиха танцьорка. Все пак тази „работа“ естествено се свързва и с други дейности.

Браво на Владов. Уплашил ли се е или му е дошъл разума в главата не е важно. Време беше да се разкара и глупачката Лора да дойде на себе си.

Прави ми отдавна впечатление , че няма читав женски образ. Вменяват на почти всички героини грозни и отблъскващи черти.

Зорница и Марио много мили. Мисля, на този етап З. няма да е бременна.

# 342
  • София
https://nova.bg/accents/view/2018/10/19/229574/%D0%BF%D0%BE%D1%8 … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

Явно Захариев ще раздуха случката. Така ще разбере цялата болница.

# 343
  • София
Ще има бой между Захариев и Банков ми се струва Joy
Тази Албена няма акъл да ходи да каже такова нещо на баща си. Трай си и толкова.

На Кая само и липсва уволнение Sad  

# 344
Дано да няма трети път Банков с някоя, че фал мoжe да стане Joy

Албена как може да го изтърси на Захариев, все едно Банков и е налетял, ми мъчи се в тишина и си трай.

Общи условия

Активация на акаунт