Отговори
# 345
Няма да уволнят Кая , как иначе ще разгърнат образа на  Карагьозов . Той сега ще дойде на бял кон и ще я спасява от злите езици . Пенев да му мисли , че момчето изглежда кротко , но е бияч.

# 346
  • София
Няма да я уволнят, защото Цонев няма да го позволи.
Да, сега ще опре до Христо щото и тя се "срина" в йерархията Simple Smile

# 347
  • ту тук, ту там
А то изобщо реалистично ли е завеждащ отделението да уволнява (или назначава) персонал? 🤔

# 348
  • Разпиляна във въображението
Четох анонса. Кая е нестабилна и преди да я разкрият. Не за първи път ще прави грешки и ще се разсейва в операционната.

# 349
  • София
Ще видите вие като се изредят всички да му обясняват на Банков, че им закъснява. Grinning

# 350
  • Пловдив
Ще видите вие като се изредят всички да му обясняват на Банков, че им закъснява. Grinning
щот и той не знае за предпазни средства,нали?  Whistling

# 351
  • София
В тази болница никой не знае що е то презерватив Simple Smile
На Мазов му провървя с Мишева и нямаше последствия, да се надяваме, че и при Банков ще е така.

# 352

Харесва ми повече с по-дълга коса.
Да,с хубавата прическа от 4 сезон и да махне тази гадна,рижа брада Simple Smile

Да, с толкова къса коса не ме му отива. И аз мисля, че в 4 сезон беше най-добре: с малко повече коса и без брада.

# 353
  • София
щот и той не знае за предпазни средства,нали?  Whistling
Малко след това Жекова да намери един положителен тест за бременност в тоалетната и цялата болница разбрала. Grinning

# 354
В тази болница никой не знае що е то презерватив Simple Smile
На Мазов му провървя с Мишева и нямаше последствия, да се надяваме, че и при Банков ще е така.

Ами то един път стомна за вода, втори път стомна за вода... Joy

Банков е абсолютно целенасочено с такава къса коса и брада, нали трябва само като го погледнем, да ни става ясно, че е много изтормозен, депресиран, нещастен и т.н. Като почне да се съвзема, ще се обръсне Wink

Вчера имаше много свежи моменти, като Жекова, която обясняваше, че Зорница едва ли се е разтанцувала, щото ще преглежда простати и разговорът на Ася и Банков, който беше страхотен и страхотно изигран от двамата. Толкова ли не може да има повече такива неща?
И другото - потресе ме как Банков едвам успя да озапти Пенев в операционната. Лекар, който си позволява да разстройва работния процес и така застрашава пациента, си е за наказание отвсякъде.

# 355
  • Ню Йорк
Кога Албена е казала на Захариев? Аз нещо съм го проспала явно.  newsm78

# 356
В анонса пише, че довечера Албена ще каже на Захариев и той ще се разбучи на Банков.

# 357
"Изплака веднага като един истински мъж!" Grinning - доц. Захариев Sweat Smile

# 358
На мен пък Банков така повече ми харесва, с тази прическа и брадата. Пък откакто разкара и нелепата вкаменена физиономия, съвсем добре стана.

# 359
Лора и Владов щели да се чудят дали да продължат връзката си???

Кой напушеняк ти пише тия работи? 😳

Общи условия

Активация на акаунт