Отговори
# 510
  • Там,където се събуждам щастлива.
Опасявам се, че в доста от случаите нас ни взимат за дебили сценаристите.

Или ние типично по нашенски си мислим, че сме специалисти по всичко!

# 511
Аз съм си специалист в моята област. И нямах предвид само медицинската част на филма.
И например имам претенции да познавам календара и да имам представа колко бързо тече времето. Simple Smile

# 512
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз съм си специалист в моята област. И нямах предвид само медицинската част на филма.
И например имам претенции да познавам календара и да имам представа колко бързо тече времето. Simple Smile

Оставам с впечатление, че си специалист и в други области.
И колко бързо тече времето? Една серия е един ден? И всяка следваща е пореден ден в седмицата? Или има в една серия има част от понеделник, примерно, а в следващата е пак понеделник? Как се определя? И важно ли е?

Сега се загледах в Доктор Хаус. Ами...нищо велико! Типично американско темпо на филм, сценарии. Серията вчера си прилича с тази днес, само случаите бяха други.

# 513
А пък моят мъж да си вземе жена n-та употреба...
Тц, тц, тц...
Не е ли девствена, не става !

А за Банков какво да кажем. 😂
Ще си каже човек, че всички във ФБ и половината тук са се женили девствени ( ама като им зададох този въпрос там - гробна тишина).  
И аз по-тъпо изказване не бях чела, че и грубо, но иначе има претенции кой как се изказва...
И да, мога да бъда по- мека в изказа си, но предпочитам да назовавам нещата с истинските им имена!
А и леко ми писва Зорница каквото и да направи да е все грешно, а Банков каквото и да направи все да му е простено ( до тук го видях да се държи адекватно само с Кая).

# 514
  • Разпиляна във въображението
Разочарована съм от линията Марио-Зорница-Банков. До момента показаха как нито Банков иска нещо от нея, нито тя иска нещо от него. Това е последното положение на нещата. Всеки по пътя си. Тя подозира, че е бременна и с Марио са щастливи. И тук сценаристите ни показват един психо герой, който има някаква мания по отношение на нея, краде й обицата, гледа ги как си тръгва двойката от болницата с един такъв психо поглед. До тук. Никакво развитие на тази нишка. И вместо проблемите да си дойдат от тази страна, отново сме набутани в познатите "откраднат живот" клишета - проблеми с бременността при жените. И ни бутат Марио-Зорница-Банков. Можеха да ни набутат в друго клише - тя бременна, онзи я напада, двамата мъже я спасяват, тя има някакви проблеми, но се оправя, а онези стават приятели и край. Клише, но пък не сме го гледали тук.
Драма, до драма, до драма. Ще преодолеят неразположението на Зорница и онзи може и да се появи и пак драма.
Докато Банков описваше Романова имах чувството от устата му говори ССФ. Сериозно си помислих, както с "Дядо Мраз" за Цонев, думите на Захариев към Лора за нея, че сценаристите понаписват някои неща от тук.

# 515
Вълнувам се за Зорница. От това, което видях в промото вероятно ще е извънматочна бременност. Ей, не им омръзна на сценаристите да  я мачкат. Поеме малка въздух и пак в калта. Вярвам и съм убудена, че всичко ще е наред с нея и краят на сезона ще завърши със спокойна бременност.
Пак от промото - наистина какво души Викито около болничната стая на Зори? Прав е Марио. Но ще видим.

Консуртант АГ е действаща лекарка, но смея да твърдя, че почти всичките случай на Пешко не са добре представени и издържани.  Допускат грешки и използване на методи от 70-те години, което е смехотворно за тази модерна бутикова болница.

Шипката е достойна дъщеря на баща си, а той непоносим тъпак. Продавач на бебета, мухльо мазен с боядисана коса. Може ли така да излага дъщеря си – жена на 30 години? Какво й е виновен Банков, когато тя няма ум за 5 ст. На него не й пука за нея, така, както на Пешко не му пукаше за жените с които изневеряваше.

Тази болница я превърнаха на Женския пазар. Влиза излиза, който си пожелае, крещи, дава нареждания, съвети, та даже и санитаря и той се намъкна в операционната да дудне. М.Живкова  да си оправи цвета и перушинестата  коса и да не преиграва толкова, че Романова стана креслива лелка в менопауза.Нетърпима.

За тъпата Лора не ми се мисли и пише. Само се чудя, къде видя връзка с Владов за да я прекратява?

Директорът Цонев при разговора с Кая не го възприех, като загрижен възрастен човек, който иска да помогне на младо момиче. Пък и тя, как влетя в кабинета му.....??? Много нереално, който и да е да крещи на директор. В нашия случай Романова и Кая се състезават по крясъци и безобразно държане с него.

# 516
Ако е извънматочна бременност, тестът щеше да е положителен ✌

На мен ми е интересно нещо обаче.

Когато Зорница отиде при Банков след операцията на Ана и го хвана за ръката, много от вас тук подкрепиха жеста й като приятелско съчувствие, покрепа и т.н.
Моето мнение беше, че тя нямаше място там.
Ако приемем, че Банков е тръгнал към стаята й да види как е и да й каже две добри думи, неговата постъпка сега не трябва ли да се тълкува по същия начин?

# 517
  • София
Ванилия, аз бих съпоставила не сцената след смъртта на Ева, а тогава когато Зорница отиде да види Ева в болничната стая.
Моето мнение е, че нито Зорница трябваше да ходи сама при Ева, нито Банков сам при Зорница.
А както когато Доцентът замъкна Огнянова в горичката и и се развика че няма място при жена му, така сега Ковачев казва, че Банков няма място при Зорница.

Но евала на сценаристите, изключително добре замислен паралел на историите Simple Smile

# 518
Мога да отговаря за себе си. И при онзи случай, който Ванилия напомня писах, че Зорница няма място при Банков в такъв момент, както и сега съм на мнение, че Банков няма място в болничната стая при З. Той до този момент демонстрира незаинтересованост към нея и правилно, и изведнъж много се вълнува. Разбирам, че не е безразличен, но не е сега момента.

И при двата теста не стана ясно, какъв е резултата.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 16:25 от *Melanie*

# 519
Аз съм на обратното мнение - както намирам за съвсем човешко поведението на Зорница, когато отиде да подкрепи Банков, така, ако идеята му е да иде да я види как е, намирам за съвсем човешко поведението на Виктор.
Реакцията на Марио от друга страна е нормална и очаквана предвид огромното му притеснение за Зорница. Аз лично очаквам не да се завръща тая линия,  а Банков да иска да я види как е, Марио да избухне и после да съжали или да му се извини за реакцията си. Но всяка друга реакция на Марио би била нелогична за характера му - той е под огромен стрес, на всичкото отгоре е набрал на Банков заради Албена, а сега и жена му е зле заради аборта.

# 520
Мелание, Росита, аз също съм на мнение, че единия няма място при другия, макар и от съвсем добронамерени и съчувствени подбуди, писала съм не веднъж, че имат нужда от дистанция.

Интересно ми беше как виждат постъпката на Банков тези, които тогава подкрепиха Зорница.

# 521
Съгласна съм с Москита. Не виждам нищо нередно ако Банков иска от чисто човешка гледна точка да види как е Зорница. Не смятам, че ще има задни мисли, просто загриженост. Не мисля, че е добре да се гледа негативно на всяко действие на Банков.
От друга страна разбирам и реакцията на Марио по причини, които Москита добре е описала.

# 522
Още повече, че самият Марио иска да имат колегиални взаимоотношения. Колегите, като разберат, че някой е болен, отиват да видят как е. Аз не мисля, че Марио си е променил позицията, просто е уплашен и афектиран. Затова смятам, че може и да ги видим след това как пушат заедно на покрива Grinning

# 523
И аз съм на мнението на Моски, че не е проблем за мен, че Банков се интересува от състоянието на Зорница - проявява загриженост, а не иска нещо от нея. Аз не съм и от тези, които искат Зорница и Банков да стоят на поне 10 метра един от друг, защото така не се решава неловкостта между тях.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 10:22 от maichetoo0o

# 524
Гледам Пламена Гетова по БНТ1 и си мисля, че искам отново да видя маминката на Мазов в нашия филм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт