Отговори
# 540
Вижте, може би аз не се изразих както трябва.
Ясно е какво може да хване един обикновен преглед, как се проверява проходимост на тръби, инфекции, хормонален дисбаланс, нарушения в менструацията и т.н.

Мисълта ми беше възможно ли е тези неща да се проявят без симптоми ?
Хайде, за тръбите да речем няма как да усети, но обикновено, за да се стигне до цветна снимка, би следвало да има известно време неуспешни опити, извънматочна бременност и т.н.

# 541
Ами не е имало досега опити, за да са неуспешни, та да почне да се търси проблем.

# 542
Ами не е имало досега опити, за да са неуспешни, та да почне да се търси проблем.

Точно това ми беше мисълта.
Знаем, че за да стигне до редица изгледвания (които също изискват време) би следвало да има известно време неуспешни опити, неуспешни бременности, някакви оплаквания и т.н.

Не съм наясно, ако се окаже с извънматочна, не следва ли теста да хване някакео ЧХГ все пак?
Тя има закъснение поне седмица, ако не и повече.

# 543
  • ту тук, ту там
Сетих се на кого ми прилича Кая на моменти - на Ева Кикерезова. ☺

# 544
Усмихнете се за снимка 🙂

# 545
  • София
От едно уж просто изстиване на краката може да си навлечеш страхотни проблеми без и да разбереш.
В случая обаче приемаме, че е от аборта, сериал.

# 546
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз съм на обратното мнение - както намирам за съвсем човешко поведението на Зорница, когато отиде да подкрепи Банков, така, ако идеята му е да иде да я види как е, намирам за съвсем човешко поведението на Виктор.
Реакцията на Марио от друга страна е нормална и очаквана предвид огромното му притеснение за Зорница. Аз лично очаквам не да се завръща тая линия,  а Банков да иска да я види как е, Марио да избухне и после да съжали или да му се извини за реакцията си. Но всяка друга реакция на Марио би била нелогична за характера му - той е под огромен стрес, на всичкото отгоре е набрал на Банков заради Албена, а сега и жена му е зле заради аборта.

И аз мисля така. Човешко е да си загрижен независимо за кого става въпрос. Все още много съжалявам, че жената на бившия ми не му позволява да общува с мен. Нямам никакви намерения към него, ама пусти нейни страх,

Дано при сблъсъка Банков и Марио си кажат какво чувстват, да се изяснят! И може да станат големи приятели, което ще е хубаво! Е, някои виждат все потенциал за Зорница и Банков, но Зорница и Марио само показват, че са винаги готови да подадат ръка, без задни намерения!

# 547
Като нищо  това сбутване в коридора  може да завърши с мъжка прегръдка , защото Марио ще е като дърво без корен - с проблем след проблем върху главата  и ще има нужда някой да го подкрепи .

# 548
Мда, наистина.

Спомям си как при трансплантацията на Тони, точно Врабчев намери донора и беше подкрепа за Марио. А преди това не можеха да се гледат.

# 549
Ванилия, да. При извънматочна бременност, тестовете са положителни.

# 550
  • София
Аз пък напоследък харесвам Захариев. Вярно, малко е непохватен, но това е защото още не е ориентиран в ситуацията. Пък и Банков да не се прави на ощипан. Истината е, че ако не беше просто сериал, той щеше да е подсъдим за съпричиняване на смъртта на дъщеря си.
Много го забиха Христо, вече трябваше да е дошъл 13-ти.

# 551
Аз Захариев си го харесвам по принцип. Има някои изцепки, то в сериала кой ли е нямал, но като цяло е добър герой за мен.

# 552
мда, някакви си изцепки. Като такива, да продаваш бебета,  да изневеряваш на жените си...   
И мен ме дразнят с историята на Христо, половин сезон  почти, а никакво развитие с неговия герой.

# 553
Аз Захариев си го харесвам по принцип. Има някои изцепки, то в сериала кой ли е нямал, но като цяло е добър герой за мен.

Е, това не мога да го разбера. Пешко е с тежко минало мухльо подчинен на жена си, продавач на бебета и долен коцкар, който, си смъкваше панталоните в кабинета за да бъде обслужен от коята дойде. Това да оставим падение е, но да продава бебета и да си влага парите в чужди банки от този бизнес най-хладнокръвно да се облагодетелства по най-мръсният начин от професията си това е вътре в него и той не може да е добър човек и да му се симпатизира. Ако не беше любовницата му забравихйимето мнго жени щеше да осакати с нещадящите си операции. Мръсник, който обучава и дава напътствия на поредната си дъщеря станала случайно и незнаещ за нея 30 години.

Как може такъв човек да е симпатичен на някого????
Риторичен въпрос. 

# 554
мда, някакви си изцепки. Като такива, да продаваш бебета,  да изневеряваш на жените си...   
И мен ме дразнят с историята на Христо, половин сезон  почти, а никакво развитие с неговия герой.
Нали трябваше по всички начини да ни убедят, че другата звезда страда и пропада. Няма нужда повече да ни убеждават в това и е време вече да се върнат и към историята на Христо. Похабен талант е досега.

Общи условия

Активация на акаунт