Отговори
# 390
Ако с половин литър концентрат на гладно една жена вече я водите само подгряла не искам да знам как ще изглежда когато е загряла или прегряла Sunglasses
Да ти кажа, познавам жени дето могат и повече да изпият и да не са пияни Joy
Но съм съгласна, че Албена беше пияна, но не е оправдание.

# 391
За Албена оправдание няма, но ако Банков беше джентълмен, щеше да се спре, виждайки я, че е отчаяна и пила. Не е малък и може да допусне, че после ще й е тъпо, ама просто не му пукаше.

# 392
  • Разпиляна във въображението
Е, той не беше пиян, но си е отчаян Simple Smile Лекува се човека.

# 393
  • София
Банков какъв и е на Албена, че да му пука за нея?
Колкото му пукаше за Чокова толкова и сега.
Човека си каза условията. Точно и ясно.

# 394
Бенка не съм я гледала колко е изпила, но поведението й не беше на мъртво пияна жена, която не е наясно с действията си.

# 395
Аз се питам защо ни показаха епизода с живота на Христо като пет епизода по-късно той все още бърше пода и няма никакво развитие по неговия казус.

# 396
  • София
Христо наистина го забравиха. Кой знае колко време още ще се мотка с този парцал.

# 397
Е стига де, трябва да минат 5-6 епизода от ретроспекцията, та като ни я припомнят да ни е като нова Joy

# 398
Аз се питам защо ни показаха епизода с живота на Христо като пет епизода по-късно той все още бърше пода и няма никакво развитие по неговия казус.
Е как, мотка се и покрай Кая Joy
Честно казано в момента историята на Христо се върти около тази на Кая, а не обратното, което е странно поне за мен.

# 399
  • София
Е сега ще се завърти обратното, щото Кая ще е под нивото на Христо в очите на персонала в болницата.

# 400
На мен също ми е странно защо още го мотаят.
В началото разбираемо се въртяха около Ева, но вече достатъчно време мина откакто почина, мислех, че бързо ще скалъпят интрига с него.

# 401
На мен Албена не ми се стори пияна. Пила, да, но не и напила се.
Яху, има много жени, дето ще скрият някой мъж в джоба си по пиене, хаха.

Съгласна съм за Христо. Афишираха неговата линия като една от главните, а дотук историята му обслужва тази на Кая. Тя изглежда по-главен персонаж от него.

# 402
Разбира се, че не е виновен - нищо лично. Като цяло обаче ми писна от него като к...р и пияница. Хайде няма нужда да ни навират такъв образ на скърбящи мъже. Гледахме го в четвърти сезон, и вече преполовихме този сезон и едно и също. Голямо пиене, голямо нещо. Пфууу. Това, че съпругата му е починала, вече за мен е прекалено оправдание, за да спи с някакви случайни.
Със спането със случайни бори болката от загубата.
На всеки му трябва различно време за да преодолее емоционална загуба. Някои запълват емоционалните си загуби със случаен секс, други- с алкохол, трети- с дрога. Силните духом хора които преодоляват загубите бързо и лесно са рядкост.

# 403
  • Кърджали
Абе, тая злоба на Романова към Кая е прекалена. Още повече че не са показали някаква приемлива причина

# 404
Еми стана ясно, че Банков много добре знае коя е Албена и с кой е.

Общи условия

Активация на акаунт