Отговори
# 630
Мен пък не, даже почвам да се дразня - за сестра Райкова разкрития има, за санитар Христо - нищо, ще продължи като кученце след нея да тича.

# 631
Сигурно майката ще му разкаже как баща й ги е изоставил и Цонев още толкова ще тръгне да я покровителства.

# 632
  • Ню Йорк
Мен пък не, даже почвам да се дразня - за сестра Райкова разкрития има, за санитар Христо - нищо, ще продължи като кученце след нея да тича.

Много ми е противна тази сюжетна линия.  ooooh!

# 633
  • Пловдив
Eдинственото любопитно нещо в анонса ми е това: Непланирана среща между майката на Кая и професор Цонев ще разкрие подробности от миналото на сестра Райкова. Дали професорът ще пожелае да промени живота на Кая и какво ще й предложи, зрителите ще видят в новите епизоди тази седмица по NOVA.

Да не се окаже, че са стари познати и сестра Райкова е негова дъщеря... няма да е първия случай.

# 634
  • София
Аз съм много против тези анонси и не мисля, че това е професионално, нито се прави на запад. Направо да ни разкажат всичко викам, за какво ни е изненада и тръпка? Половината ми удоволствие се изпарява предварително. По дяволите, никой ли не мисли като мен?

# 635
  • София
Анонси към сериалите има по целия свят Simple Smile))))

# 636
Е как да не се прави, винаги има на кратко написано каква ще е историята в епизода и прикачени снимки, даже и кратки промо клипове от епизода.

# 637
Аз съм много против тези анонси и не мисля, че това е професионално, нито се прави на запад. Направо да ни разкажат всичко викам, за какво ни е изненада и тръпка? Половината ми удоволствие се изпарява предварително. По дяволите, никой ли не мисли като мен?

Те тези анонси така ги пишат, после нещата се оказват коренно различни Joy

# 638
  • София
Диаволо, едва 10% от анонса го виждаме в сериала и обикновено нещата са съвсем различни от написаното. Така че пак има изненада, очакваме да се случи едно, а то се оказва съвсем друго Simple Smile

# 639
  • София
Имам предвид подобни подробни анонси за цялата седмица. Аз не съм ги чел досега, но вас да и така пак разбирам всичко. Иначе е ясно, че има промота и снийк пийкове, аз ги гледам тях.
Направо ти преразказват идущата седмица.

# 640
Toва е нищо в сравнение с един вестник за сериали, в който пишеха точно и ясно нещата, които ще се случат. Там вече направо си разказваха епизодите и даже може и сериала да не гледаш. А в тия анонси вече сме се убедили, че нищо не е 100 % вярно. Пишат ги така пресилено, за да държат огромен интерес до епизодите и после се чудиш за какво беше всичко това?

# 641
Аз пък бях против да ни кажат още в сезон 1 епизод 1, че има две разменени бебета и да ми се изчака чакането докато всички го разберат. Обявяване на някакви недостатъчно ясни и често заблуждаващи събития само за до седмица напред не са голяма трагедия.

# 642
  • София

Те тези анонси така ги пишат, после нещата се оказват коренно различни Joy

Е, така може, не знам, уф...  Confused
Както и да е. Наистина като ви чета масово се обединявате около идеята, че нищо съществено не се издава и даже понякога било подвеждащо.

# 643
Е, това с разменените бебета беше завръзката на сериала, нормално е така да започнат.

Но после така протакаха нещата, че накрая никой не се вълнуваше от тази размяна 😀

# 644
Мен не ми пречи да ни разкажат какво ще видим без да издават нищо съществено.
Но те понякога пишат неща, които изобщо не са верни. Помня как миналия сезон пишеше, че Марио ще замине, като се разбере за връзката му с Огнянова и три дни се чудихме и нищихме защо и къде ще заминава, а накрая се оказа, че не той, а Тони замина. Трябва да са малко по-внимателни към нещата, които пишат. Иначе изглежда непрофесионално.

Общи условия

Активация на акаунт