Отговори
# 645
  • София
В този анонс примерно частта за Хинова и Мазов е абсолютно излишна. Нищо ново не казва...

# 646
Ами то толкова бавно се движи сюжета за толкова много истории, че явно няма с какво да запълнят цял анонс без да издадат много и се налага да казват и очевидното.

# 647
А пък Борис и Ина как ги забиха, не е истина. Там абсолютно нищо не се случва.

# 648
  • София
Дотолкова нищо не се случва, че на Ина още не ѝ личи, че е бременна. Нищо, че уж доста време мина.
Надявам се частта с общото бъдеще на Банков и Зорница, също да е от неточните анонси.

# 649
Нали? А Ина я харесвам много и е жалко, че я дават толкова рядко напоследък. С Фотев могат такива неща да им забъркат, само да поискат. Е, явно не искат.

Анна, бъди сигурна, че както си го прочела там, няма да се случи по този начин.

# 650

Е как нищо не се случва? Нали имаха сблъсък с Фотев. Сега няколко серии ще са щастливи и Фотев пак ще се появи Smile

# 651
Аз анонси не чета,нито промото гледам тук,само по тв -неизбежно е.
Оставям ги да ме изненадат Simple Smile

# 652
Аз пък съм доволна, че Фотев го няма. Не ми беше интересен като герой, нито припадам по гласа на актьора, а във фейса ми е откровено плашещ.

# 653
  • тук, на мястото си
Майката на Кая и Цонев сигурно ще са съученици от трети клас например и като си спомнят миналото, професора ще почувства Кая като дъщеря.
Пак Кая както се лута насам натам и взема, че сблъсква двамата главни герои и до 338 епизод те ще се блъскат като вода в бряг единия с бутилка, другия с парцал.
На половината сезон се сетиха, че нещо ще се пръкне от миналите отношения между Банков и Огнянова, добре че сценаристите са били осветени с висше и това нещо е само някакво усложнение, а не например бебе, то нали в сериала бебетата се носят някъде към 18 месеца.

# 654
# 655
Не ми пречат анонсите дневни или седмични.  Както сте казали не винаги са точни, пък и не  отдавам значение на изненадата.
За З. и Б. не се вълнувам, какво точно ще стане? Ясно е. Пред вратата на болничната й стая К. и Б. ще се сдърпат и толкоз.Няма никаква опасност за връзката им с Марио и това е достатъчно. Впрочем мен истински ме вълнува историята З.- М. Вярвям, че след извънматочната бременност всичко ще е на ред и ще очакваме нова, истинска и спокойна бременност.
Историята Ина - Тасев не ми е интересна. Тасев е толкова муден и безинтересен, но ми е мъчно,че Ирина не виждам често.Като се появи Шопов в следващия момент очаквам събличане. Все пак бицепси и трицепси трябва да показва човечеца. За друго не става.  
Гледам сериала, но без тръпка, без вълнение. Не е интригуваща или грабща вниманието нито една история. Всичко е така предвидимо.
Отдавна писах, че очаквам мама Гочева. Мното ми е хубов този образ,ъпреки, че не бих желала такава свекърва. Ама, като са й смотани децата.

P.S. Е, сега го закърши В.Пенев

# 656
С тази снимка явно подготвят за идващите епизоди и историята на Зорница и Марио през тях:

# 657
  • София
Как се е подпрял на нея. Mr. Green Много са смешни.

# 658
Много са забавни, обърна ли са ролите от предната снимка, в която тя се беше подпряла на него Joy

# 659
Зорница с черна коса беше по-красива, този цвят не й отива.

Общи условия

Активация на акаунт