Отговори
# 720
Дадоха им цели десет епизода, в които се гушкаха и влизаха или излизаха от болницата в любов и хармония, стига им толкова Grinning
Време е да започне драмата на макс. Искрено се надявам само, че каквито и усложнения са ѝ предвидили на Зорница, няма да повторят историята с Лора да не може да има деца.

# 721
Аз се надявам да оправят образа на Лора и най-накрая да се осъзнае и да се радва на бебето си. Адски ли е нелогично след всичко ,което преживя,за да има дете , да няма търпение да се върне на работа толкова скоро. Дано не създадат някаква драма около бебето и тогава да миряса .

# 722
За Лора ме изумява кога и как от нищото пламна тая гореща любов към Владов, че чак довечера ще го кара да проверява как бие сърцето ѝ Joy

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/1910971722314267/

Владов пък страхлив го раздава - да не го набие Лора Joy

# 723
  • София
Лора е най-лошо изградения образ в цялото шоу. оФца  ooooh!

Яху, дори и още 5 сезона да има с тези герои това не ги оневинява за мудността и липсата на действие и развиване на главните герои. Просто са отдавна изчерпани и го карат само заради парите, да изстискат доколкото могат още златната кокошка и така.

# 724
За Лора ме изумява кога и как от нищото пламна тая гореща любов към Владов, че чак довечера ще го кара да проверява как бие сърцето ѝ Joy

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/1910971722314267/

Владов пък страхлив го раздава - да не го набие Лора Joy

Бахахахаха 😅 да се смееш ли, да плачеш ли? 😂

# 725
author=Ванилия 🌸 link=topic=1069336.msg37567164#msg37567164 Ще стане прекалено да започнат нов сезон с нови герои и истории. То и не останаха вече актьори 😁

На мен ми липсваше Михаил Билалов. Гледах го във Връзки и го харесах.

Но наистина Вергов и Карамазов, уж утвърдени звезди - да не им покажат таланта докрай е глупаво.
Павлов също е добър актьор, също неизползван докрай.

Не знам защо се натискат да правят бг кино като не могат.

# 726
  • София
Аз мисля, че новите български филми са по-добри от новите български сериали. Grinning

# 727
Не знам защо се натискат да правят бг кино като не могат.

Имат още много да учат, но е по-добре от нищо според мен.
Гледайки няколко години назад, имат напредък.
Но, да не забравяме, че все пак сме в България - мащабът и парите, с които разполагат са доста по-малки в сранение с други страни.

# 728
  • Кърджали
Цонев и той се увлича по Кая.
А мъжете са големи идиоти. Особено тия тримата.

# 729
Мазов и Врабчев какви са подстрекатели значи Grinning

# 730
  • София
Цонев и той се увлича по Кая.

Абсурд. Увлича се единствено по линията, че я приема като някакво ехо на Ева.

# 731
Това дискретност, нещо там, медицинска конфиденциалност, просто забравете в Откраднат живот. То не, че не е така по болниците, но не е чак така очеизвадно. Пазят някаква уж колегиалност, поне за пред външни лица.

# 732
Бях се притеснила, че отдавна не сме имали ретроспекция Joy

# 733
  • София
Много ме дразнят тия повторения.Confused

# 734
Развали се дзена на Ина.

Жекова да не е дошла да каже новата клюка.

Общи условия

Активация на акаунт