Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза или проблеми с щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви са препоръчителните витамини, минерали и хранителни добавки за хора със заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза или проблеми с щитовидната жлеза?
Симптомите на заболяване на щитовидната жлеза включват лесна умора, световъртеж, шум в ушите, отслабнала памет, сутрешна подпухналост, затруднено преглъщане, усещане за стягане в шията и уголемена жлеза. Други симптоми могат да включват изпотяване , сърцебиене , наддаване на тегло или загуба на тегло , болки по ставите и мускулите и други. Симптомите на проблеми с щитовидната жлеза включват умора, студ, задръствания, наддаване на тегло, мускулна болка, задържане на вода и нарушения в съня. В случай че се появят симптоми е препоръчително да се консултирате с ендокринолог и да изследвате хормоните.
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръчителните витамини, минерали и хранителни добавки за хора със заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви са препоръките за диета и начин на живот за хора с проблеми с щитовидната жлеза?
-
Какво представлява автоимунният протокол и какво включва?
и чак тогава ще реша дали да я покачвам повече или да си остана на 62,5. Не знам дали това е правилното решение за дозата тъй като нямам натрупан опит с нейните корекции за 4год. от както приемам хормон.
пък ако взема да ги редува тогава със сигурност ще трябва да си записвам.
Но всеки си преценява.

Пих малко повече от месец, направих почивка и си пуснах изследване. Излезе ми 1044 при референтни стойности 423-1123. Мисля си, че резултата ми е добър, а не искам и да предозирам. Вие какви стойности гонихте като приемахте селен?