Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 791
  • 819
  •   1
Отговори
# 30
Последно пазарувах от Амазон,когато затваряха виповете Simple Smile
Сега имам нужда от тенджери,тигани,малки електроуреди ,спално бельо и пердета.И други дреболии за дома...

# 31
Благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Дънкова риза Pepe Jeans, XS, 13.73паунда: https://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-Blouse-X-Small/dp/B07 … mp;th=1&psc=1

# 32

Някой да се е сдобил с Bosch Mum 5-та серия? Интересува ме мелачката за месо дали работи добре?
Аз имам от 4 години.Доволна съм от мелачката.Върши ми страхотна работа!

# 33
  • ВАРНА

Някой да има впечатления от обувките на Nine West?

Аз съм доволна от тях като качество.На една сватба ми се наложи да купувам спешно боти от магазина във Варна - платих пълната цена и пак бях доволна,така че когато са намалени са си попадение,само понякога има разминаване с американска/европейска номерация Simple Smile Между 2 номера по-скоро с по-горния бих рискувала.

Аз пак съгреших с обувки,че и за майка и за приятелка ... Очаквам да ме изселят Flushed

Впечатления от MTNG обувки ? отговарят ли си и качество ?

# 34
  • DE
https://www.amazon.de/gp/product/B07771HVV2/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Кецове за дъщеря ми. На живо са малко по-златно блестящи, но предполагам, че цвета ще избелее  Thinking Много са хубави, но май са леко уголемени, отпред има повечко място.

# 35
Искам да попитам ДДС начислява ли се при поръчка над 30 лв. до български адрес от Амазоните - de, co. uk? Ако поръчам с посредник до немски или английски адрес ще ми се размине ли ДДС-то?

# 36
  • Luxemburg
Някой дали има този сешоар https://www.amazon.de/CARRERA-Haartrockner-631-Heizstufen-Geschw … words=hair+dryer? Хубави ревюта, това с аргановото масло не го схванх как го впръсква, но едно от ревютата ме замисли. Казва, че много наелектризира късата ѝ коса и си взела отново Браун Сатин кеър 7, а аз точно него искам да сменя, че всеки момент ще спре (нещо бръмчи и спира когато си поиска). Заслужава ли си 60€ за такъв от склада?

На Вилероа и Бох съм имала стъклени само 2 купи за салати и двете се пукнаха в миялната. Пускам миялната да мие предимно на 60-70С, че винаги има и някоя тенджера, никога нямам само чинии и чаши да ги пусна на 45С, но не знам дали от температурата или нещо друго, но за няколко месеца се с праскаха. Замених ги с подобни на Леонардо, нищо им няма вече няколко години. Но пък на Леонардо много от чашите ни са за изхвърляне, понеже посивя и помътня стъклото. А купих няколко видове от една серия, уж да имам за вовеки веков и сега ще се наложи всички да подменям. Просто са скапани и не стават за миялна. Виж за порцелана на Вилероа и Бох съм на друго мнение. Там нямат грешка, но стъклена посуда няма да си вземам повече тяхна.

На мен два чифта обувки не ми ги доставиха и получих имейл, че ми връщат парите и се извиняват за неудобството. Ама сега тъкмо си реших, че съм свършила с обувките и пак на стартова позиция ме връщат. Едните бяха от Китай, едни сандали дето се чудих, дали ще ми станат, че пишеше, че каишката е къса. Явно ще са други, само дето трябва да ги открия.

Силви, ДДС се плаща във всички страни в ЕС, а стоките в сайта са показани с ДДС на страната. Независимо къде го поръчваш, ще си го платиш. Ако е до Германия-немско ДДС, ако е до Англия- английско ДДС и ако е директно до бг ще си начисли бг ДДС. Дори ако в Англия или Германия имат намалени стойности на ДДС за определени стоки, то ако поръчваш директно до бг, ще ти начисли бг ДДС. Това за над определена сума важи за Щатите, където плащаш не само ДДС, но и мито, а може и акциз ако е такава стоката.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 14:14 от ronicat

# 37
  • Бг
Искам да попитам ДДС начислява ли се при поръчка над 30 лв. до български адрес от Амазоните - de, co. uk? Ако поръчам с посредник до немски или английски адрес ще ми се размине ли ДДС-то?
И на двата ти въпроса, отговорът е не. Стоките са си с начислено ДДС. Намаля или увеличава малко ДДС-то, когато има разлика в % между държавите. Иначе от италианския, испанския или немския ако поръчаш до английски адрес на детските неща, ти маха ДДС-то.

# 38
  • Варна
Момичета, отивам да връщам едни обувки, но съм забравила кой етикет къде се слага. Rolling Eyes
Етикетът с адрес и баркод лепя върху пакета, има още един баркод, и него ли там?
Освен тях имам два инвойса, единият пише пак да лепя върху пакета,  а другия да дам на превозвача...

# 39
  • София
Scotch & Soda Maison Slim Women's Jeans Slim - https://www.amazon.de/Scotch-Soda-Schmales-Parisienne-Sparkle/dp … G6?th=1&psc=1  - , размер 31/32, 5 евро

# 40
  • Sofia
Етикетът с адреса и баркода лепиш на пакета, единия инвойс и другия баркод слагаш вътре. Другата фактура не ти трябва.

# 41
  • Бургас
Мария, като ти дойде четката, да пишеш, че и мен ме вълнува тая тема Simple Smile)

Ще пиша. Simple Smile
Но ще не най-вероятно другата седмица.

# 42
  • Варна
Етикетът с адреса и баркода лепиш на пакета, единия инвойс и другия баркод слагаш вътре. Другата фактура не ти трябва.
Много благодаря! 🤗

# 43
  • на брега
Момичета, вчера за първи път направих поръчка на празна карта от немския Амазон.
Днес преведох пари.
Трябва ли да правя нещо допълнително или те ще си ги изтеглят?
Моля да ме извините, но никога не съм поръчвала на празна карта.

# 44
Ако още не са ти изпратили мейл, че са опитали неуспешно да теглят, значи всичко е ок, просто чакаш.

Общи условия

Активация на акаунт