Пазаруване от Amazon - тема №79

• 81 388
  • 819
  •   1
Отговори
# 75
  • София
А някой пазарувал ли е нещо по-голямо (шкаф или др) от амазон? Изглеждат ми изгодни, особено като се ползва превозвач

Купувах бюро, детско, двойно, ъглово, голямо беше, от английския амазон
Също и два стола за ученици. И матрак за детско легло( беше навит и опакован )
Всичко доставиха Габко. Писах им преди да поръчам, обявих им габаритите и килограмите на пратките
Казаха само, че за тях е важно мебелите да са в кашони, на дъски, разглобени и добре опаковани
Друго не са поставили като изискване
Оттам насетне на килограм ме таксуваха

# 76
  • София
От коментираните камелки има р-р 7 на £18.20 в сребристо
https://www.amazon.co.uk/camel-active-Womens-Derbys-White/dp/B07 … mp;th=1&psc=1

Обемни неща, купувала съм големи огледала. Превозвача ме таксува на килограм. Всичко беше в идеално състояние.

# 77
  • Берлин
Аз купих маса,столове,секция за хола,килими,маса и столове за терасата, гардероб,шкаф за обувки,нощни шкафчета,осветителните тела за целия апартамент...дебна всички набелязани цени до приемлива за мен и действам. От качеството и доствката съм доволна на 95%. Но с уточнението,че поръчвам от немския амазон и живея в Берлин

# 78
Обемни съм взимала само килими, струваше си. Сега и ние обмисляме количка и легълце от амазонци. Хем има добри оферти, хем изборът (особено на мебели) е голям и има доста неща по моя вкус, за разлика от масовките по магазините.

# 79
  • София
Хоп и аз тук. Чакам само Омега 3. Оглеждам се за изгодни обувки, сандали..

# 80
  • Sofia
Последно получих огледала, столове, маса , диван. Честно казано не знам как точно ме е таксувал превозвача, защото дивана нямаше никъде обявено тегло, но пак спестих една доста прилична сума.
За мебели , мога да препоръчам www.cnouch.de (нищо, че не е по темата Simple Smile )

# 81
# 82
Последно получих огледала, столове, маса , диван. Честно казано не знам как точно ме е таксувал превозвача, защото дивана нямаше никъде обявено тегло, но пак спестих една доста прилична сума.
За мебели , мога да препоръчам www.cnouch.de (нищо, че не е по темата Simple Smile )
Кой превозвач ползвате? В бг до склад на превозвача ли се доставя, или може за обемните пратки да се договори друго?

# 83
  • Бургас
Аз съм поръчвала бюро, което като пристигна го сглобихме на принципа на мебелите от ИКЕА. 45 евро му беше цената. Търсех бюро, което се закача на стената - да няма крака.

# 84
  • София
Може ли линкче на бюрото?

# 85
# 86
Добре намалена пола Tommy Hilfiger UK12, 19.57паунда: https://www.amazon.co.uk/Tommy-Hilfiger-Womens-Chiffon-Ithaca/dp … mp;th=1&psc=1

# 87
Здравейте, как става регистрацията в Габко. Като влизам от телефона във вход, регистрация, ми дава възможност само за регистрирани потребители, а за нерегистрирани от къде?

# 88
  • София-Младост
Здравейте, как става регистрацията в Габко. Като влизам от телефона във вход, регистрация, ми дава възможност само за регистрирани потребители, а за нерегистрирани от къде?
https://www.gabco.org/registarBG.php

# 89
  • Варна
Благодаря за отзивите за обемни и тежки стоки!
 Предстои ми да обзавеждам къща и се оглеждам за подходящи мебели, осветителни тела, декорации.

Общи условия

Активация на акаунт