Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 934
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Вътре. Има автомати и каси. Няма как да пропуснеш, точно на входа са и без билет не можеш да слезеш на коловозите. Спокойно, лесно е.Wink

# 271
  • София
Моите пък днес правиха парти у баба си с пържена риба и пържени картофи. Бяха събрали 6-7 деца. Първо отарашиха блока за бонбони, че даже и пари събрали. Маскирали се бяха на заек (малката) и мексиканец и...поп-фолк дива - големите. Ако нищо друго не стане от "дивата", ще й купя помещение за студио за фризьорски, гримьорски и козметични услуги. Поне кат се пенсионирам, да ме прави без пари. Иде й отръки. Боже, дай ми търпение !

# 272
  • Варна
Слънчевата, златна си шъ`знаиш! Наистина много, много благодаря!
Биби, и у вас е весело. Няма как да се оплачеш, че ти е скучно. Laughing

# 273
  • София
Antonia, не съм чела назад, за което се извинявам. Може да си казала за кой Терминал става дума. Но ако е  Т1 -  до него метрото не стига. До Терминал 1 се стига с автобус. Иначе може и от Терминал 2 след метрото, но с качване на безплатния трансферен автобус между двата терминала.  Вижте на билета за кой терминал става дума, понеже примерно Уиз също имат полети до Румъния, а техните самолети излитат само от Т1.

# 274
     Чакам си екскурзианта аз.Обади се да ме предупреди,че класната ще се оплаква,че са ходили по стаите./Голяма работа,то на екскурзия,на 14г кво да правиш друго?!/
    И аз имах Хелуинчета,съседските хлапета.Аз лично им се радвам ,защото виждам,че се забавляват.На  моите като бяха по-малки им съдействах за маскировките.Наш   или не,празникът носи усмивки за децата.

# 275
  • София
Честит празник!

# 276
  • Sofiа
Здравейте! Наглеждам ви постоянно, но сега се включвам по повод ортопеда. Дребосъчка (7клас), мисля, че почва да се криви. Ходихме при Алексиев, наведе я, пипна гръбначния стълб, взе ни 50 лв и каза, че нищо ѝ няма. Но аз не съм съгласна. Посъветвайте ме къде да я заведа?
Иначе баткото е пей сърце, в Джон Атанасов, нищо не пипа да учи. Чак заплашвам, че ще Потърся да го преместя. Но си харесва класа, с изключение на едно дете, което е и с автоагресия..., засега...
Аз съм вманиачена на тема сколиоза и постоянно наблюдавам набора. Преди време като си навих, че е започнал до се изкривява ме посъветваха да не се консултирам с ортопед, а с кинезитерапевт.
При интерес, мога да препоръчам поне 2 места, на които са много добри и се занимават с детска сколиоза.

# 277
  • София
Да, моля за координати, въпреки че ще ходим и да я види доктор! Благодаря!

# 278
  • София
Спокойна, кинезитерапевт + плуване е най-добрата формула, в тези случаи.

# 279
  • Sofiа
Аз водих моят син при Гергана Марковска в клиника Салус. При него се оказа, че няма изкривяване, а само моята параноя, но пък дамата ни обърна внимание на друг проблем и детето ходи около година в клиниката на гимнастика.
Друг кинезетерапевт, който изключително работи с деца със сколиоза с доста впечатлявящи резултати е Борислав Чонгов.
Ето координатите им:
0893396585 - Гергана Марковска
0888608654 - Борислав Чонгов

# 280
Привет!
   Наборът се завърна от екскурзия .Тичали са по стаите,събирали се в две стаи,слушали музика.В групата на родителите класната писа,че не е спала две нощи.Според мен,нормално протекла екскурзия на 14 годишни,но доста родители са възмутени от това поведение.Смятат,че техните деца не са били в нарушение.Според моят син няма по-яка класна-била и двете вечери с тях,вицове,майтапи,ходила с тях на барче,в автобуса се возила най-отзад,по пътя се изпитвали на думи,под формата на игра.Говорили за спорт,за наше щастие е тренирала волейбол,обещала му е,че ако продължи така с ученето,няма да има проблем с отстъствията заради волейбола.Даже обещала в петък да иде да го гледа,че имаме турнир в Монтана.
  За пръв път откато имам ученици,много искам да имаме РС.

Тая екскурзия имаше някакъв преломен за моя син ефект.Един такъв щастлив,ведър,още по-послушен,НО   иска да излиза.Което е нормално,но аз си искам малкото момче,което си седи в нас.Излиза с деца от класа/едното не го одобрявам много/.
    За днес  по немски имат да напишат по ден изречение с всички взети думи досега.А те са малко повече от 1200.Снощи каза,че е готов.Ще видим.Аз вече съм само с една месторабота,при съпружието,който засега и е дал почивка.Ангажирана съм за около 2-3 часа на ден,но това изобщо не ме кефи.Не съм свикнала така,обичам да съм ангажирана,така ставам и по-организирана.Но надявам се скоро това да се промени.

# 281
  • София
Ох, тези родители сигурно не са били на тази възраст, не са ходили на екскурзии и хижи. Големи пуритани Joy
Госпожата явно е готина. Wink

Бихте ли споделили как празнувате рожденните дни.

# 282
  • София
Последната година доста зачести празнуването в парк, на поляна. Знам, че скоро може да не е актуално, предвид намаляващите температури. Но дори сега моята девойка е канена днес на едно такова парти и в неделя на още едно.

Аз доста се чудих за нейния РД. Тя настояваше за парк, цитирам: " Няма да плащаме наем за помещение и никой няма да ни гледа на криво и да чака да си тръгнем." Получи се много приятно. Стояха заедно повече от три часа. Успяхме да ги нахраним, защото миналата година се изложих с едни малки хапки от кетъринг. Не държахме сметка за бройката на децата.

От няколко години девойката изявява желание да празнува с разходка в планината и почерпка в хижа, на поляна. Но още не смее, не е сигурна колко човека ще се съгласят с тази идея.

# 283
    При нас няма кой знае какви варианти.До миналата година синът ми не искаше да празнува с много деца,в повечето случаи е в Гърция и празнува с тамошната компания/ходи всяко лято със сестра ми/.Подозирам обаче,че следващият РД няма да е така,предвид оформянето на компания и празниците,на които той ходи.
    Той е роден през лятото,ще видим.Това с парка много ми харесва като идея,но доколко е приложимо в Монтана,не знам.Иначе вече си имаме страхотен нов парк,със стрийт фитнес,с игрище за футбол....

# 284
  • София
Последният ни рожден ден беше в един клуб-правят и следобедни партита,т.е от 16ч.Има лаптоп на който децата си пускат музиката.Напитки си носиш.Има вариант за поръчка на пици от самия клуб.Децата се натанцуваха и налудяха.Наборът беше много доволен.За следващия РД още не знам,има много време.Май пак ще е клубче

Общи условия

Активация на акаунт