Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 006
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Лоренца, The Giver на Лоис Лаури/има и филм/. Не е фентъзи, а по-скоро science fiction. Действието се развива в едно утопично общество. Тинейджърски роман е и би трябвало да е подходящ за това ниво, защото го дават на осмокласниците в АК.

# 391
Без Хари, властелини и Пърсита Simple Smile
Фукла, мерси.
Дръндьото добре че го отказа след втората книга Simple Smile
sanaka, набелязах я тази Hands Plus1

Мислех за криминале. Но не измислям кой автор и кое.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 21:47 от lorenca

# 392
  • София
Moon and sixpence помня, че четох аз след подгответо, ама СЛЕД, та не съм сигурна за нивото. Но пък аз бях в математическа, не в езикова гимназия, така че за езикова вероятно би била ок за между сроковете. Много е хубава, ама много!

# 393
  • София
При нас има ново, ама не ми се пише. Confused

Еее, кажи деее! Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ново няма при нас - продължава да го удря на живот. Миналогодишното гадже биде зарязано още в началото на годината, разчу се сред ергените и стана страшно. Rolling Eyes И тя, като Сузанината, не бърза да избира.
Ученето си върви, като изключим, че след като я похвалих, мингновено издумка 4-ка по испански. Тази седмица имат две контролни и обеща да се поправи. Предстои да видим. Имат да правят проект по групи - да сготвят нещо и да снимат видео с процеса на готвене и да го обясняват на испански. Та в сряда четири девойки ще записват кулинарно шоу на испански у нас. Smirk Чудя се дали да не информирам превантивно Пожарната и застрахователя.
По Коледа и Нова година сме в Тайланд, та очакваното голямо домашно по испански ще се пише под палмите. Joy

# 394
  • София
Без Хари, властелини и Пърсита Simple Smile
Фукла, мерси.
Дръндьото добре че го отказа след втората книга Simple Smile
sanaka, набелязах я тази Hands Plus1

Мислех за криминале. Но не измислям кой автор и кое.

Имам тук един Филип Кер от Децата на лампата. Приключенски роман, тип "Индиана Джоунс". Имам я и на английски и на български. Ако ти върши работа, мога да ти я дам. Моите така и не проявяват интерес. Току-що видях, че имам и Робинзон Крузо,Том Сойер, Пътишествията на Гъливер, Хайди, Оливър туист, Алиса в страната на чудесата, Островът на съкровищата,Black Beauty, За 80 дни около света и Семейство Робинсън. Класически книги, но дали са подходящи!?

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 22:58 от doroty02

# 395
Дороти, направо с превода Wink
Ще предложа и ще кажа Hands Plus1

Забелязвам много гаджета се въртят из темата Sunglasses бойни на всички фронтове децата Heart Eyes

# 396
  • София
Дороти, направо с превода Wink
Ще предложа и ще кажа Hands Plus1

Забелязвам много гаджета се въртят из темата Sunglasses бойни на всички фронтове децата Heart Eyes
Превод само тайно за теб Sunglasses

# 397
  • София
По Коледа и Нова година сме в Тайланд, та очакваното голямо домашно по испански ще се пише под палмите. Joy
Ииии, ненаходихте се, бе Smiling Imp
Аз, след последното ни семейно пътуване, реших, че докато не станат на по 18, никъде няма да ходя Sob То беше чудо...Така си починах, че ми излезна стресница Open Mouth  Единия се просра още на тръгване, другият там си наръга молив в окото, а наборът, ох, наборът...не ми се пише! Ама Тайланд нема да видят скоро! Те хората там маймуни си имат достатъчно!

# 398
  • В светлината на слънцето
lorenca, трябва да проверя дали съм запазила книгите, които даваха за домашно по Адванс. Сред тях беше и “Убийство в Ориент експрес”. Теди много я хареса. Ако я открия, ще ти я пратя директно на файл. После гледа и новата версия на Кенет Брана, а не е фен на криминалета.

# 399
Мерси, Лулу.
Надявам се да отминат лошите моменти Hands Pray

# 400
  • В светлината на слънцето
Мерси, Лулу.
Надявам се да отминат лошите моменти Hands Pray

Дано. Не са хубави. Disappointed

# 401
  • София
Lorenca, Лонгман имат доста адаптирани издания за различни  нива. Различни са и по вид. Има класика, приключенски, има фентъзи, биографични, има и адаптации на филми.

# 402
Русалка, неадаптирани Bowtie

# 403
  • София
Извинявай, не съм дочела, но  Лонгман имат май и оригинална литература по нива, макар и по-ограничен да е май там изборът. Сидни Шелдън ако ви интересува, мога да помогна Simple Smile Вероятно ако се разтърся, имам и Майкъл Конъли.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 23:45 от пенсионирана русалка

# 404
  • София

Ама Тайланд нема да видят скоро! Те хората там маймуни си имат достатъчно!

Joy
'Ми тамън, свикнали са хората с гледката - с нищо не можеш да ги изненадаш. Joy

С този Тайланд, ще речеш, че ще скачат от радост тези деца, ама - тц. Голямата била пред сесия и тези планове да джиткаме с лодки до различни плажове, хич не били добри, че имало да учи. Наборката очаква голямо домашно, а малкият искал сняг на Коледа. Rolling Eyes Няма угодия, братче!

Лулу, не разбрах, че "новото" е лошо. Sad Сори за шегата! Дано всичко да се оправи бързо.

Общи условия

Активация на акаунт