Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 072
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Lulumba, сигурно са я сърбяли поникващите зъбки Laughing

# 496
  • В светлината на слънцето
Да, заради зъби беше, но такива дупки имаше по едната табла, че дори лекарката й се впечатли.

# 497
Майки -героини сме ние!!!

# 498
  • София
Да, заради зъби беше, но такива дупки имаше по едната табла, че дори лекарката й се впечатли.
Явно и целулоза не и е достигала  Laughing
Е, човещинка.. Ние как се опиянчваме в определен етап от живота (на децата ни) Laughing

# 499
  • София
Майки -героини сме ние!!!
Мани-мани Joy

# 500
Е кво-то не са мебели, зайци,телевизори и т.н.,а ние си пием ли пием,и стихоплетстваме.

# 501
  • София
Добре, че живота, съдбата, природата или кой, в каквото вярва, са милостиви, та всички чудеса, които дребосите могат да сътворят, се разпределят по малко върху всички. Представяте ли си хала-хищник, което краде яйцата на комшиите и им ги носи да му ги сготвят, гризач на мебели, Терминатор-трощач на дивани, унищожител на ел.уреди, събрани в едно?!? Joy
Светът ще се свърши с и след първото и единствено родено дете!
Аз бях кротко дете, имам само един опит да се подпаля с нощна лампа, в ракла. Joy

# 502
Представям си,алкохолът свършва, розовите хапчета и те.

# 503
  • София
Ще се оплаквам! Angry
На РС миналата седмица, госпожата по БЕЛ каза, че класното ще е есе, свързано с "Илиада". И казах на магарето: "Седни в събота и неделя и развий три-четири есета по основни теми в "Илиада" - за гнева, за избора,  за героизма, после ще ги обсъдим, ще ги редактираме и ще имаш някаква подготовка за класното." Есето е единственото й слабо място, но пък е точно това, с което най-много мога да помогна /за всичко друго, нито се меся, нито питам/.  'Ми не го направи. Цяла събота скита, а в неделя основно спа и гледа филми. А познайте, кои три теми по избор е дала госпожата днес на класното: за гнева, за избора и за дълга. По две от темите можеше да има готови есета в главата си, ама - не. Ами, така е - мързелът не мори, а мъчи! Triumph

# 504
  • Варна
Ех, Санака, а ти защо мислиш, че девойката не се е справила? Креативността блика обикновено в критични ситуации. Сигурна съм, че после ще се хвалиш с шестица.

Моят момък пък се записал на олимпиада по БЕЛ. Някой случайно да има идея къде мога да намеря стари изпитни теми за подготовка? То и колко да са стари - от мин година. Преди това май се пишеше олв, от мин година е тест.

# 505
  • София
Blush

Последна редакция: вт, 04 дек 2018, 10:14 от doroty02

# 506
  • София
Ех, Санака, а ти защо мислиш, че девойката не се е справила? 

Защото съм чела творенията ѝ и хич не мога да се възторгна. А и 2 часа след класното, вече не помнеше какво е писала. Flushed Знае структурата на есето и я спазва, но обосновката ѝ е гола вода, според моите разбирания. От друга страна, аз не успях да харесам и нито едно от есетата, които голямата написа, готвейки се за кандидатстудентските изпити, пък ѝ свършиха работа, та може и в мен да е проблемът.  Ще видим, но не съм оптимистично настроена за резултата. 

# 507
  • София
Ай, Санака, нашето класно е в петък. Предавам инфо към момата, ако ще да се готви. ☺

# 508
  • София
Перуанка, вие сте при друга учителка. Да не вземеш да я подведеш.

# 509
  • София
Да, друга е учителката, но не пречи да я стресна малко щерката 😁😛😈. Не им била казвала на какво ще е класното. 🙄
Ще видим...Правиха някакъв тест на езикова норма. Масово ниски оценки. Моята има 5, което май е горе-долу екстра. Както казва тя- "здраве да е".🤣

Общи условия

Активация на акаунт