Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 86 107
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Pisa, верно, как да не му помогнеш!
А можеше да огради жълтите стотинки и под тях да напише HELP! Сладур!

# 571
Може ли да пуснете решение на тия корени?Леле,нищо не помня.
   Слънчева,мен така не са ме глезили,затова сега аз го правя.Искам,като свият техни си гнезденца,да си казват-да си ида при мама,да ме поглези.Ей тъй,да ги тегли нещо за у дома./Ама да си живеят отделно де/ На мен това ми липсва.

# 572
Ето и моя СМС с обяснението след 2 чаши червено, дано не съм го объркала, ама толкова си спомням:

Слънчеваа, не бях видяла стотинките Joy Жив до го ожали човек!!

# 573
Гледам,смятам,и през цялото време 28=4.9,в моите мисли!!!

# 574
  • София
Аз си дръпнах моб. приложение.Там статистики няма и си гледам само оценки, отсъствия, бележки и т.н. Иначе осреднява успеха, но ако децата са в различни набори, може би тоз проблем го няма.
Хубава тема сте подхванали. На мен ми е тъпо - болен крак, лудница в бачкането, сама с трите цяла седмица, две от три болни и накрая най-големият ужас в класа на едната щерка има страхотна трагедия (съученик в болница и починал родител, а тоз човек го видях... жив, може би 5 мин. преди катастрофата), та от вчера се правя на мъж пред нея, щото много се разстрои, ама днес вече и аз сдадох багажа. Мразя го тоя месец декември ! Sleepy
Извинявам се...

# 575
  • София
Олеее, Биби, тъкмо вчера четох в новините за катастрофата в София с починал и пострадало дете на 14 години, явно е вашият случай, ужас Cry Милото дете, милото семейство, ужасна трагедия!
Да пази Господ, това е едно от нещата, от които най-много ме е страх!

# 576
  • В светлината на слънцето
Ужас, биби! Не бях чула за това, но и аз тези дни нямам ни нерви, ни време, ни настроение за тв. Горкото дете, много мъчно ми стана. Cry
Сега видях къде е станало. Ужас! Дано не е това, което си мисля.Cry

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 23:37 от lulumba

# 577
  • София
Ох, Биби... Sad Дано се оправи детето. Със сигурност е много разстроена дъщеря ти.
Преди две седмици голямата ми дъщеря беше на погребение на бивша съученичка, а впоследствие състудентка в СУ. Една седмица не беше на себе си. Супер нелеп инцидент - палила си камината вкъщи, както го е правила стотици пъти преди това, и лумнала като факла. Няколко дни се е борила в болницата, преживяла една операция и на втората починала. Прекрасно, красиво, мило и винаги усмихнато дете. Cry Когато се случи нещо такова, осъзнаваш за какви безсмислици се ядосваш понякога и какви незначителни неща приемаш за проблеми.

# 578
  • В светлината на слънцето
Олеее, санака, ужас! Cry Тъжно нещо е понякога животът.

# 579
Момичета,много съжалявам за черните емоции около вас!Да,животът понякога ни дава корави уроци,често забравяме да се радваме на малките неща.

# 580
  • София
Cry
Да, за съжаление, човек не знае от къде ще го застигне лошото, затова момичета, казвайте, че обичате, носете закуски в леглата, помагайте, когато ви поискат помощ и можете. Животът забива жестоки шамари, понякога...

# 581
  • София
Oх, Санака, това пък толкова нелепо, нямам думи! Sad

# 582
  • В реалния живот
Много тъжно за младото момиче! Съжалявам и за катастрофата при Биби!

Аз да ви питам за подаръци за децата от класа - вашите ще си разменят ли? В класа на дъщеря ми ще си разменят, определили са бюджет около 20 лв. - тя се е паднала на момче. Споделете идеи.

Днес видях линк към този благотворителен календар - http://arsofia.com/bg/items/blog-bg/ . Мисля да взема за моето дете, всяка година купувам със "сладките животни" от Сиела, този поне ще е за добра кауза.

Последна редакция: нд, 09 дек 2018, 00:59 от TanyaMG

# 583
Oх, не съм чула за тази катастрофа, гледам и избягвам новините напоследък именно заради тези катастрофи. Страхова невроза получих вече, никъде не ми се пътува...Съжалявам за семейството на това дете, няма да им е леко, и точно преди Коледа да се случи...жестока работа!:(

Наистина трябва да се радваме на дребните неща, но не и да осакатяваме децата си. Ще им е трудно в живота не за друго. А на свекървите, горко ви...…/Санака няма да има ядове кат гледа/ Те могат повече от нас, дайте им поле на изява, ще се изненадат !

Писа, невероятни са децата, такива смс-и обожавам! Моята онази вечер се поти над корените, с малки насоки /как да представи някое голямо число/схвана нещата и започна да обяснява на приятелката си!

Аз се боря с малкото второкласниче, не иска да се упражнява вкъщи и това е, всичко си заела и ред сълзи, ред сополи в момента....А аз реално не мога да преценя иначе знае ли, не знае ли, всички помагала стоят в училище.

# 584
  • София
Аз се боря с малкото второкласниче, не иска да се упражнява вкъщи и това е, всичко си заела и ред сълзи, ред сополи в момента....А аз реално не мога да преценя иначе знае ли, не знае ли, всички помагала стоят в училище.
Да не говориш за мойто дете ? Същата работа и тук ! От 2 седмици я карам да носи всичко за да проследя процеса. Иначе едни шестици е навъртяла - ум да ти зайде ! И все няма домашно и все като взема да преглеждам помагалата и то хоп - изскочи. Водих я на готварство сутринта - кеф голям ! Ми да бутаме у- щето, дотолкова, че да може да напише грамотно менюто...на няколко езика. Sunglasses
Щерката ходи на свиждане с две съученички. Детето се възстановява, ...поне физически, а за другото...не зная, опитвам се да не го мисля. Децата и учителите се опитват да направят нещо, та да зарадват семейството поне малко

Общи условия

Активация на акаунт