Осми клас 2018/2019 - 3 шпрех & шпрах & мат

• 85 934
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Той и на мен ми даде същия инструктаж д-р Драганов. Даже рече: до 30-40 - все ще е ваш. Ама на мен ми е трето и ако е прав докторът - ще трябва да го гледам до живот. Fearful Да му мисли Белинда. Joy

# 241
  • София
Кой е тоз доктор безсрамен?! Ортопеда ли?

# 242
  • София
Не знам кой е д-р Драганов, ама Белинда сигурно не е раждала при него! Иначе не вярвам така смело да ги докара до 3 момчета! Joy

ПС: с Белинда пишем заедно Joy

# 243
  • София
Кой е тоз доктор безсрамен?! Ортопеда ли?

Същия!

# 244
  • София
По-добре, че не е раждала при него Joy Joy
Ортопедът, да Joy
 Санака (пак из неговото творчество) е с правилната последователност при това двойно правилна Joy
Първо момиче (момичета) , после момче

Слънчева, а ти да оздравяваш бързо, че щом си се докарала до инжекции, сериозна е работата.

# 245
  • София
Верно ли е ортопед, с тез познания по генетика, психология и семенен материал? Въх, а ние нищим профилираща подготовка!

Десем, ще се! Мерси!

# 246
  • София

Санака (пак из неговото творчество) е с правилната последователност при това двойно правилна Joy
Първо момиче (момичета) , после момче

Баш заради тази последователност, ми каза, че ще ми е двойно по-трудно, защото съм била свикнала да контактувам с интелигентни същества. Joy

Слънчева, той първо беше шокиран, че таткото се е изложил баш по специалността си с това момче. Ама като разбра, че първо има две момичета и се поуспокои. Joy

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 23:27 от sanaka

# 247
  • София
Ами, какво да кажа?! По принцип е прав човекът, но... Аз толкова съм свикнала с идиотското общуване с моето момче Heart, че в младите години, когато си мислех за второ дете, направо изпадах в паника, че може да е момиче и какво ще го правя, ако е? Joy
Да имаш разнополови деца, трябва и ума да ти е много многопластов, според мен! Joy

# 248
  • В светлината на слънцето
Ооо, Драганов е култов. Joy И ниЙ при него се влачихме.
И какво сега, викате поне половин бутилка преди да чета мъдростите на МОН.

# 249
  • София
Драганов за момичетата не даваше такива съвети. Joy Аз пък му се разсърдих, че искаше да пипа бебетата без да си е измил ръцете и той пък се обиди, че се съмнявам в чистотата му. Млъкна и не ръсеше тъпотии. С малката промених доктора.
Вчера едната ми заяви, че и след 18 г. ще живеела вкъщи. Да не съм си мислела, че ще се отърва лесно от нея. Записвам си аз, записвам си...

# 250
Здравейте,
Искам да попитам директорите запазват ли анонимността на родителя/ученика при подаден сигнал към учител?

# 251
Не - свързани са взаимно и на чисто лично основание споделят.

# 252
Щерката се разболя. Страшна драма, щяла да пропусне материал...

# 253
  • София
Детето заспа над задачите с вектори. Много ги разбирал, ама все забравял да обърне внимание на посоката... Nerd

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 19:47 от Слънчевата

# 254
  • София
Здравейте! Наглеждам ви постоянно, но сега се включвам по повод ортопеда. Дребосъчка (7клас), мисля, че почва да се криви. Ходихме при Алексиев, наведе я, пипна гръбначния стълб, взе ни 50 лв и каза, че нищо ѝ няма. Но аз не съм съгласна. Посъветвайте ме къде да я заведа?
Иначе баткото е пей сърце, в Джон Атанасов, нищо не пипа да учи. Чак заплашвам, че ще Потърся да го преместя. Но си харесва класа, с изключение на едно дете, което е и с автоагресия..., засега...

Общи условия

Активация на акаунт