Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 196
  • 880
  •   1
Отговори
# 105
  • густо майна Филибето
И според мен към някаква родствена връзка между Юлия и Злата ни насочват .

# 106
Калина и Асен чувам и аз.
На Станислав ще му бъде трудно, но дано преодолее Зорица веднъж за винаги. Тя го промени към добро, но не са един за друг.

# 107
  • София
А баба Злата (ако е тя) защо ги остави бебетата в гората?

# 108
  • Разпиляна във въображението
И ако е тя - защо ги гледаше как горят?

# 109
  • густо майна Филибето
Ти остави , че са в гората под небето, ами и с каква песничка ги озвучават....Толкова ли не можаха някоя провлачена българска да намерят. Sad

# 110
Ти остави , че са в гората под небето, ами и с каква песничка ги озвучават....Толкова ли не можаха някоя провлачена българска да намерят. Sad
Това е песничката за маймунките, една от най-популярните детски. Стана ми неприятно, че са я използвали за такъв страшен момент.

# 111
Песента мисля, че е стара детска американска песничка "Mockingbird", а не за маймуните. Сещате ли се и Еминем я беше направил на негова песен? И аз мисля, че трябваше българска да е де.

Имената, които чух също са Калина и Асен. Асен беше особено ясно, за Калина съм на 90 процента.

# 112
  • Разпиляна във въображението
Тъй като залагат само на българска музика може да е нямало подходяща песен.

# 113
  • густо майна Филибето
 На мен песничката ми е позната от хорор филми.  Не може да няма сред народните песни нещо подходящо, дори и само инструментал. Много нелепа ми е тази за  филма.
Досега появявал ил се е персонаж с име Асен? Тези с Петър на снимката как се казваха? Нали и Злата има такава снимка...

# 114
  • с/у ОколоМръсТното
Koe ли е детето на Неда?
Какво дете има Неда.? Аз такова нещо не разбрах да се е случило, Ма може и да съм пропуснала.

Останах с убеждението, че тя все пак има дете и го е скрила от мъжа си... Говоря за Неда. Баба Злата така се изрази, сякаш Неда има дете, за което никой не знае...

Калина и Асен са имената, които аз чух. Но тази линия ми е малко неприятна и непонятна.
Още колко до края?

# 115
Би трябвало да има 40 епизода до края.
Аз не мисля, че тези деца са гледани в гората. Когато Юлия сънуваше кучето, не стана едно към едно каквото се случваше в съня. Според мен децата са на баба Злата, но по някаква причина ги е оставила или ги е помислила за починали. А парите може би ги праща на дом или нещо подобно.

# 116
  • София

епизод 131

# 117
# 118
Ееееее такава скука не е било. Без коментар от един епизод до друг !  Основното Зорица и Станислав  май. Е Дидка и Чавдар също?

# 119
  • България
Дали извадиха Нуша от играта. newsm78
Зарязаха тази линия, уж Иван сънуваше Теменужка, но пак около Снежка се върти.

Общи условия

Активация на акаунт