Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 213
  • 880
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Дали извадиха Нуша от играта. newsm78
Зарязаха тази линия, уж Иван сънуваше Теменужка, но пак около Снежка се върти.
Върти се около Снежка, но като че ли от скука, не от някакъв интерес.

Това Ани пак си играе с огъня, направо и треперя.. Confused

# 121
  • Варна
Последните серии са ми доста интересни и ги чакам с интерес. Свикнах с всички актьори и си ги харесвам. Simple Smile Харесва ми, че вкарват интересни психологични моменти, героите търпят развитие. Във времето как се доказва правилото от живота, че не всяка страст или увлечение прерастват в истинска любов, в стабилна връзка(Нуша и Иван, може би Катя и Борис). Има и много забавни моменти за мен, които често озвучават със звук на кукувица. Simple Smile Дидка и Чавдар са ми много свежа заигравка в сюжета, симпатични са ми, той от пълен ръб, проявява вече някаква чувствителност. И в крайна сметка всеки има нужда да бъде обичан и да се чувства уютно с човека до него. Чочо как се разтвори веднага щом срещна загриженост, откровеност, а не нападки. Въобще интересно ми е развитието на героите. Станислав ми беше много антипатичен, вече го харесвам, Чочо обратно, значи сценаристите и актьорите се справят чудесно. Simple Smile

# 122
"Сега разбирам защо децата на Пандишпана те избраха за главна Шушумига" Smile Диди понякога има страшни попадения. Направо ми оправи деня.
А тоя Чавдар как можа да й каже, че няма да е винаги покрай нея, май и той се опитва да я провокира..

Много мила беше сцената между Стан и Милица, промениха се тези двамата, израстнаха. А и двамата актьори се справят блестящо.

Ана фаталната жена ли го играе?

# 123
  • България
Вярно, Ани пак тръгна с рогата напред.
Покрай събитията със закъснението пак се наостри срещу Катя, почувства се пренебрегната, но така и не разказа какво се е случило. Как очаква да ѝ съчувстват, след като не знаят ситуациите около нея.
Обаче сега явно ще си отмъщава по всякакъв начин. Много противоречив характер. Люлее се от една крайност в друга. От това само тя ще загуби.

# 124
  • Разпиляна във въображението
Според мен преживя наследството. Снощи ми харесаха с Борис, но този влак замина.

Чавдар и Диди - сладури.

# 125
  • густо майна Филибето
Може би й беше по-важно да я признаят за Дочева, отколкото да вземе наследство.

# 126
  • София
Добре, разбрахме за трагедията на баба Злата. Ние допускахме нещо такова, особено за пожара, но чак толкова брутално. А добре де, а тези деца оставени в гората, защото пак подозирахме за баба Злата. Това какво е сега.  newsm78 Или е някаква метафора. Юлето много мощна вещица ще се окаже, щом и дъжд предизвиква.  Rolling Eyes

# 127
Явно това видение за децата в гората е кошмарът на баба Злата .Момиченцето държи куклата с изгорялата глава .
Майстори са на промото , винаги те зарибява , а после е доста мудно и леко тегаво  .

# 128
  • София
Аха, то така излиза, все едно ги е оставила, убила...
Много тъжна история. Голяма трагедия.

# 129
  • София

епизод 133

# 130
  • България
А дали наистина са починали и двете деца?
Не вярвам много на баба Злата. Не можах да я харесам.

# 131
  • София
Е, ако не са изгорели, а ги е оставила в гората ще е брутално и жестоко, а и нали дадоха пожар и как тя се страхува от огъня...
Абе не знам, понякога този сериал ми е по-сложен за разгадаване от Westworld например.  newsm78 Laughing

# 132
Не е толкова сложен , просто не ни показват свързаните събития  и няма как да гадаем какво се е въртяло в главите на сценаристите .

# 133
  • Разпиляна във въображението
Надали е чак такава голяма вещица. Показаха същия ритуал във Фермата. Погребаха фигурата и като им почна един дъжд, дъжд. Накрая две от жените отидоха да разкопаят мястото,  хвърлиха фигурата във водата и малко след това слънцето се показа Simple Smile

# 134
  • София

ооо, да, аз малко иронично се изказах, ама наистина не се разбират много неща...  Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт