Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 232
  • 880
  •   1
Отговори
# 135
Според мен наистина са изгорели и баба Злата има видения-кошмари.
Тоя Цветан повече се впечатли, че синът му посещава психоаналитик отколкото, че се друса. Много показателно.
А Станислав дано не залитне пак по Зорица, макар че бяха хубава двойка.
Катето май се пристрасти към лекарствата... А с Боби разделени ли са, май не се срещат?

# 136
  • България

Катето май се пристрасти към лекарствата... А с Боби разделени ли са, май не се срещат?
Не са обявили официално, но натам вървят.

# 137
# 138
  • с/у ОколоМръсТното
Ами засукано си е, особено около баба Ви Злата?! Защо и на кого плаща?

Марта и по детски чистата Диди са великолепни. Чак забравяш всичко лошо с тях.

Катето е мнооооооооого зле...

# 139
Абе са питам какво се загледаха Нора и Зорница и Стани по връзката с ключовете. Днес го хванах по средата.

# 140
Той си е запазил ключодържателя с делфинчето , който тя /З./  му подари .

# 141
Тия Катя и Борис толкова пък изкуствено да се карат... Слаба игра!! Много слаба! Знам, че не са актьори, но щом ще са главни актьори трябва да се постараят.
Благодаря за разяснението за ключовете. И аз не ги бях схванала

# 142
  • София
Безобразно поведение на надрусаното Кате по адрес на Дидка. И то от лекар...  ooooh!
Много нелепо ми стои как така Нора непрекъснато гледа да привиква Зорица. Адски нереалистично ми стои. Не знаех, че жените зорлем канят на срещи бившите на любимите си и то в тяхно присъствие. Или двама са малко, нека сме повече.

# 143
За мен вчерашната серия беше много емоционална, на няколко пъти ми се насълзиха очите. Косьо и Неда бяха много сладки.
Катерина наистина има проблем, трябва наистина да отиде на психоаналитик. На мен пък скандалът с Борис ми беше реалистичен.
А Зорица като си тръгва след няколко дни, защо хвърля белтъци на Станиславчо?

# 144
Защото е гадина и винаги е била.

# 145
  • София

# 146
  • България
С нетърпение очаквам следващия епизод.
Станислав тръгва, но явно ще се върне. Обаче дали ще оцелее връзката му с Нора?

# 147
Може би Станислав ще се примири с Нора. Зорица е много висока топка за него все още. Не е готов да я последва, а тя не би се задържала задълго на едно място.

# 148
  • България
Но дали Нора ще се примири с отреденото ѝ второ място?

# 149
  • София
Голям глупак ще излезе Станислав да тръгне подир онова противно хипи. Нора най-вероятно ще му бие дузпата след това и с право. Никой не искам да е заместител или номер 2, резервата...
Оля (ако не бъркам името на приятелката на Катето, тази дето не може да говори правилно и все се превзема) си мисли, че Ани е проста кръчмарка, но не се осъзнава тя колко е ограничена. Накрая ще си го получат надявам се.
Косьо няма никакъв шанс да стане кмет, но имам някакво предчувствие, че може Венета да се кандидатира и дори да спечели...

Общи условия

Активация на акаунт