Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 443
  • 880
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз мисля, че няма да стане Косьо кмет и че може Венета да бъде. Поля се казва приятелката на Катето, много изпростя таз жена. Станислав много ме разочарова, как пък изведнъж всичко захвърли, много тъпо беше това.. а Зорица никога не ми е харесвала, ама сега съвсем. И това с Боби, за връзката им с Катерина, коя е тя, че да дава такива мнения? И изобщо защо така я питат, все едно е някаква ясновидка едва ли не.. Не мога да го проумея това. И последно, Ани имам чувството, че крои нещо и това с Калин и Деси изобщо не беше случайно как пусна мухата.

# 151
  • София
Аха, играе игра Simple Smile Мисля, че част първа от плана беше да разкара Калин и за това така самодоволно се усмихна. Да, да, Поля. Не мога да я понасям още от самото начало на сериала та чак досега. Все същото кречетало. Надявам се, че Зорица ще се махна един път завинаги и повече няма да се връща да ръси ''мъдрости''

# 152
  • густо майна Филибето
Не разбрах играта на Ани. Какво цели? Отстраняването на Калин от проекта в Бели Вит нищо не променя. А Калин , освен убиец на телета какъв още е? Садо.мазо?
Очаквах мистерията около Злата да има някакво продължение в настоящото.Подозирам, че и с Калин линията ще е с някакъв безинтересен край.

# 153
На мен ми се стори ,че Милица само и само да не пусне  Станислав да замине с хипарите , ще каже нещо на  полицая , за да го задържи .
Баба Злата започна за разказва най-после за тайните , дано да го видим в понеделник .

# 154
  • Разпиляна във въображението
Трябва да изгледам добре последните две серии. Пропуснах да видя разговора на Борис с Георги. Интересно ми е защо последният спусна три различни намерения за Бели Вит на различните служители.

# 155
Изпуснала съм темата, от тук разбрах за духа на Дочо - кой(от коментарите допуснах, че е Ана) и къде го е видял?

Мисля, че Венета е далеч от идеята за кмет. По-скоро Косьо или Иван.

Трябва да изгледам добре последните две серии. Пропуснах да видя разговора на Борис с Георги. Интересно ми е защо последният спусна три различни намерения за Бели Вит на различните служители.

Предполагам е разбрал, че има къртица сред служителите и така ще хване кой е точно.

# 156
И аз мисля, че Венета ще стане кмет. Косьо абсурд.

# 157
Joy Ако Косьо стане кмет , то това ще  отразява  доста  сполучливо  българската действителност Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
  • Разпиляна във въображението
Изпуснала съм темата, от тук разбрах за духа на Дочо - кой(от коментарите допуснах, че е Ана) и къде го е видял?

Предполагам е разбрал, че има къртица сред служителите и така ще хване кой е точно.

За къртицата - и аз така предполагам, но Борис не разполага ли с всички планове за селото? Обаче третият е пътник Simple Smile

За духа на Дочо - Ани беше пияна и си тръгваше сутринта от един бар. Видя го през витрината, докато излезе го дадоха как влиза бързо в някакъв вход. Тя не го видя обаче. Първи го видя Васил. Отново беше пиян, но тогава Дочо буквално изчезна все едно се изпари. Може тогава да си е въобразил, но сега си го дадоха ясно как се скрива в сграда. Може да се окаже наистина жив. Не му повярваха и мисля, че все още беше в назпреварата за парите.

# 159
Благодаря, изпуснала съм го този момент. Нищо чудно да е жив и цялата история да е за сплотяване на семейството.

# 160
Дано не е така.

# 161
  • густо майна Филибето
Ще ми се кмет да стане някой от младите, Борис например. Или Любо.

# 162
  • Варна
Не знам защо и аз имам усещане за Венета, въпреки че наистина Борис би бил добър вариант за кмет.

# 163
Не ми беше хрумнало, но като си представи човек, може би ако наистина Борис стане кмет, ще е ключът към спирането на проекта на Георги.

# 164
Венета също не е фен на Георги .
Милица /Койна/ е като  струна -изглеждаше доста добре в екипчето за бягане.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 18:49 от Ели-ТАЛ

Общи условия

Активация на акаунт