Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 446
  • 880
  •   1
Отговори
# 165
  • София

епизод 136

# 166
  • София
Уффффффф тоя Станислав. Rage страшно тъп епизод. Да я махат тая Зорица от сериала, че ми втръсва от нея вече, хич не ми харесва тази актриса как играе, още по-малко пък ролята и. Astonished

# 167
Зорица ми харесва защото си вярва, знае какво иска и си го отстоява, но Станислав е типичен пример на зарязал питомното за да гони дивото. Не знае какво точно иска, но поне се сети, че е сгрешил и се върна, призна си и поиска прошка. Глупаво поведение с което си рискува връзката, а можеше дори да отпадне и от наследството. Почти бях повярвал вече, че се е променил и е станал нормален човек. Надявам се Нора наистина да му прости тази глупост.

# 168
Нора не иска да му прощава.То и никоя нормална жена не би де.На мен Стани ми харесва. Толкова израстна от началото на сезона. От неприятното леке стана мъж.  Ясно е че към края на сезона Зорица ще се върне.

# 169
  • София
Втръсна ми от тази свекърва Борис. Не се ли усеща колко е досаден.  ooooh!

# 170
А представяте ли си като разбере  чие дете е ...,ще трябва да пропусна тези епизоди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 171
  • Разпиляна във въображението
Може би гледам през розови очила, но никой не ме дразни. Хареса ми сцената между Злата, Марин и Милица. Добре, че не излезе да има връзка с Дочо и незаконно дете. О, сцената, когато Милица чакаше Стани, как той дойде...
Диди и Чавдар продължават да ме радват.

# 172
  • с/у ОколоМръсТното
Аз съм фен на Зорица и предпочитам Стани да е с нея...

# 173
  • София
Аз не обичам отвеяни хора/хипита или да си го кажем, такива които само ръсят мъдрости, но собствения им живот е черна дупка и засмукват останалите около тях.

# 174
Не понасям Зорица, а Станислав трябва да остане сам, защото не е дозрял за нови връзки.

# 175
Обсъдихте ли вече, че Милица е дъщеря на Злата?.

# 176
Не е. Peace

# 177
  • Варна
Аз взех да се съмнявам, че Чавдар е синът на Злата. Оживял някакси и осиновен от други хора... А тя не знае.

# 178
Добре де. Тя Злата не ги ли е погребала там тези деца. Нали ходи на гробове някакви.  Къде е тук неясното. Или аз нещо съм пропуснала.?

# 179
  • Варна
Добре де. Тя Злата не ги ли е погребала там тези деца. Нали ходи на гробове някакви.  Къде е тук неясното. Или аз нещо съм пропуснала.?

Когато се е върнала - "били станали на пепел", т.е. тела не е погребвала.

Общи условия

Активация на акаунт