Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 449
  • 880
  •   1
Отговори
# 180
Обсъдихте ли вече, че Милица е дъщеря на Злата?.
Не е. Peace

А на бас? Даже прилика е търсена Simple Smile.

Милица е детето, което тя не е могла да погледне и го е далана Дочови.

# 181
Сами едва ли децата са успели да се спасят от огъня, а някой да ги спаси и да ги отнесе със себе си без да уведоми родителите е прекалено жестоко и не го вярвам. Но има някаква интрига в това щом му отделят толкова време.

# 182
  • Варна
Сами едва ли децата са успели да се спасят от огъня, а някой да ги спаси и да ги отнесе със себе си без да уведоми родителите е прекалено жестоко и не го вярвам. Но има някаква интрига в това щом му отделят толкова време.
Може пожарът да не е случаен.

# 183
  • България
Мисля, че поне едното дете е оцеляло.
Допусках, че е Милица, но по-вероятно е да е единият родител на Юлия.
А защо пък да не са верни и двете предположения Simple Smile.

# 184
  • густо майна Филибето
Е как пък ще вземат пораснали деца и ще го опазят в тайна в селото?

# 185
Абсурд. Peace
Милица и брат и стана ясно, че не са. Чавдар също не ми се вярва.

# 186
  • Варна

Може да са напуснали селото веднага след това. Чавдар в Бели Вит ли е отраснал? Защо няма къща или имот там?

П.П. какъв пожар разследваше Чавдар?

# 187
  • София
И аз не вярвам да има оцеляло някое от децата на баба Злата. Иначе нямаше и вещичката да вижда спомените. Тоест, реално са се случили тези неща.

# 188
Хайде Венета кмет. Peace

# 189
  • густо майна Филибето

Може да са напуснали селото веднага след това. Чавдар в Бели Вит ли е отраснал? Защо няма къща или имот там?

П.П. какъв пожар разследваше Чавдар?

Имах предвид Дочевите.

# 190
  • Разпиляна във въображението
Не е възможно да са Милица или Марин. Момичето бе по-голямо от момчето, а Милица е била на около две годинки, когато е тръгнала по петите на Злата и постепенно я е извадила от мъката.

Стана ми тъжно за Чочо при психолога. Разстрои ме. Надявам се нещата да се наредят.

Не мога да разбера играта на Ани. Изпуснах началото и защо Поля започна да души за Калин.

# 191
  • Варна
Георги възложи на Поля да разузнае всичко, свързано с Ана, след като разбра от жена си, че Калин е постъпил зле с нея, тъй като и тя е собственик на земята, която иска да купи.

# 192
  • София
Аз оставам с впечатлението, че Чавдар не случайно е дошъл в Бели Вит, търси нещо за дядо си Благой, свързан е и брата Петър, имаше някакъв италианец и също имам чувството, че има нещо общо с баба Злата. В една от сериите Юлия го попита дали е открил нещо ново.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 19:58 от Di-na-ra

# 193
  • София

епизод 137

# 194
Аз така и не разбрах историята на баба Злата

Общи условия

Активация на акаунт