Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 453
  • 880
  •   1
Отговори
# 195
Аз така и не разбрах историята на баба Злата
Ми то не се разбира, освен, че семейството и е изгоряло в пожар от запалена от нея свещ, докато я няма.
Досаден персонаж за запълване на времето е тя.

# 196
Ние тук какви интересни неща и бяхме намислили само Joy
Аз още се надявам момиченцето да се е спасило и това да е майката на вещичката .В едно от виденията нали момиченцето вървеше из гората и викаше .

# 197
Както стана ясно, аз никой освен двамата пийняци не харесвам ( Косьо и Ванката) , но баба Злата си ми е много тегава за гледане. Наистина е само да пълни ефира.

# 198
Аз така и не разбрах историята на баба Злата
Ми то не се разбира, освен, че семейството и е изгоряло в пожар от запалена от нея свещ, докато я няма.
Досаден персонаж за запълване на времето е тя.
целият смисъл от персонажа баба Злата ми е в тайната на дядо Дочо. Друго не виждам. Иначе тъкмо идвах да питам каква и е  историята, че нищо, освен пожар не разбрах. Явно това е всичко.

# 199
  • Разпиляна във въображението
Да, това е. И как дядо Дочо със съпругата си са я приютили, когато е напуснала селото си. Не я е интересувало нищо, избягвала е всички, докато Милица не е тръгнала по петите й. Тогава се е върнала към живота, станала е акушерка и е започнала с билките.

# 200
Аз съм с една серия назад, но да си кажа. Станислав наистина оплеска работата с Нора и Крум, но всъщност не е виновен съвсем. Осъзна, че е влюбен в другата, но не тръгна да върти лъжи и интриги. Много израстна този персонаж.
За мен пък сцената с баба Злата беше трогателна. И този разказ ще помогне на Милица да завърши трансформацията си - вече няма за какво да мрази баба Злата. И според мен децата на бабата са си починали.
Чакам с нетърпение да се разбули мистерията около Петър и дядото на Чавдар.
А Катето и Бобката съвсем пък по никой въпрос нямат единодушие... Поля използваше ли Катя, за да събере информация за Ана?

# 201
  • София
Да, според мен я използваше. Сега тя е вярно куче на Георги и ако се наложи е готова да забие нож в гърба на най-добрата си приятелка.

# 202
Някой знае ли как се казва актрисата, която играе психотерапевт на Чочо?

# 203
  • Варна/Филаделфия
Какво толкова я нищим историята на баба Злата? Нищо толкова странно не виждам. Запалила е свещ, станал е пожар и обвинява себе си за станалото. Все едно е убила семейството си.
Като отидоха с Юлия на гробищата, ясно се видяха имената на двете деца. Погребани са в общ гроб.
Остана да видим на кой дава пари и защо. И това, което Чавдар търси.

Иначе някой предлагаше бас дали Милица е дъщеря на баба Злата. Залагам бутилка вино, че не е Grinning

# 204
  • густо майна Филибето
Новият мъж от промото , с пивоварната - дали ще е Мъжът за Снежи? Добра двойка ще са. Че с Иван са много нелепа двойка.

# 205
  • София
Епизод 138 - ЛИНК

# 206
  • Варна
Мисля, че психоложката на Чочо е реален психолог, май бях гледала клип интервю с нея от Маги Пашова, Димитрина Митрева, клиничен психолог.

# 207
Здравейте. Досега мълчаливо следях коментарите. Но сега реших да споделя нещо.
Имам усещането, че ще се случи нещо драматично с бременността на Диди.

# 208
Здравейте. Досега мълчаливо следях коментарите. Но сега реших да споделя нещо.
Имам усещането, че ще се случи нещо драматично с бременността на Диди.
Няма, не ми се вярва.

# 209
  • България
По-скоро може да се случи нещо между Дидка и Чочо Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт