Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 457
  • 880
  •   1
Отговори
# 210
  • Разпиляна във въображението
Предпочитам Дидка и другият с Ч - Чавдар Simple Smile Голям смях с тортата снощи.

# 211
Някак си не ги виждам Дидка и Чавдар. Тя- наивна, повърхностна и добродушна, а той - педантичен, затворен и мнителен.

# 212
Вредно е човек да се замисля  Thinking върху  сериала , но семейството на Иван май цялото се издържа само от неговата пенсия  ooooh!

# 213
  • София
Според мен точно за това ще си допаднат много един с друг. Той затворен и педантичен, но добър, тя отракана, наивна, но и тя добра. Вече е близка с малката щерка, биха имали поле за много забавни сцени ако ги съберат сценаристите.

# 214
И аз смятам, че ще са семейство Диди и Чавдар. Той вече е много влюбен. Диди ще има момче и той ще му е добър татко, и ще го възпитава.

# 215
Разбра ли се вече какво ще е детето? Една от "пандишпанките" й каза, че ще е момиче, ама кой знае....

# 216
  • България
Според мен, най-подходящ за Дидка е Краси, но Любо го понатупа и работата там няма да стане сигурно.
Щяха да са екип в работата, Дидка можеше най-после да си сбъдне мечтата и да заживее в големия град, а и Краси ми се струваше добряк, малко клюкар, но и нашата хубавица е по тази част Simple Smile.
Нито Чочо, нито Чавдар са ми особено подходящи за партньори на Дидето, но с това разполагаме на село Simple Smile.
Разбра ли се вече какво ще е детето? Една от "пандишпанките" й каза, че ще е момиче, ама кой знае....
Детето е джендърче, модерно, като за майка си. С това лилавкото за цвят Laughing.

# 217
Около партито /бебешкото/ нещо се поразсеях и в един момент видях Неда да реве зверски . Какво беше това , подиграваше ли се на Дидка или нещо изтрещя ?

# 218
  • густо майна Филибето
Трябваше да е рев, ама комичен. Като на училищна сценка стана.
Аз пък мисля, че ще са близнаци Simple Smile

# 219
Не са близнаци. Нали докторката щеше да каже че са две. На мъж залагам аз. С такъв татю като Чавдар, мъж.

# 220
  • Варна
Около партито /бебешкото/ нещо се поразсеях и в един момент видях Неда да реве зверски . Какво беше това , подиграваше ли се на Дидка или нещо изтрещя ?
По цвета на тортата вътре трябваше да се разбера пола на детето. Неда беше дала плика с пола на детето на сладкарите и те е трябвало да оцветят тортата. Но при разрязването се видя, че цветът е между син и розов, направо лилав, но неопределен. Simple Smile И настана драмата, каято беше всъщност комична. Мен ме озадачи решениета плачът да е като в сценка в детска градина наистина, но пък беше комично. Може би беше като сатира на женската ни истерия. Simple Smile Защо Венета не я направи, не ми е обяснимо също. Simple Smile
Но аз залагам на момиче, защото просветената жена така и каза. Simple Smile
Диди е страхотен образ, сцената с Милица беше много сполучлива. Двете я изиграха страхотно.

# 221
# 222
  • Разпиляна във въображението
Вредно е човек да се замисля  Thinking върху  сериала , но семейството на Иван май цялото се издържа само от неговата пенсия  ooooh!

Защо? Дидка има фризьорски салон+бръснарница и работи в радиото. Любо може и да има някакви мижави приходи от лагера.

# 223
  • ENGLAND
Дидка е голяма симпатяга, накрая май ще я съберат с Чавдар, тя и сега го играе като по-голяма сестра на малката му дъщеря. Но пък много ми се иска Снежка да намери любовта в този приятел дето има фабрика за бира, много си вървят двама И да остави най-сетнр Иван, толкова са неподходящи.

# 224
Ани само каква коварна постановка извъртя на наивното Диде . Не че нямаше основание , но до сега мълча , а  за пред Диди какви ги надроби , сега Любо ще направи нещо на Калин .

Общи условия

Активация на акаунт