Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 525
  • 880
  •   1
Отговори
# 375
  • България
Имаше моменти, в които Поля ми беше забавна и почти приятна, но в последните епизоди силно ми опротивя.

# 376
Единственото което ме дразни в Поля, а то не е малко, е че е като извадена от филм на Дисни. Какво гримасничене, Господи, патока Дъфи направо да ходи да се учи от нея.

# 377
  • Radnevo
Единственото което ме дразни в Поля, а то не е малко, е че е като извадена от филм на Дисни. Какво гримасничене, Господи, патока Дъфи направо да ходи да се учи от нея.
Поне Поля заема по-малки екранно време, ами Дидито от изкуствената, пресилена усмивка до лигавото й циврене, и потока глупости, които ръси.

# 378
И двете са много добри актриси. Много ми е интересно да наблюдавам играта им, макар че образът на Поля напоследък много дразни.

# 379
  • София
Добре разнищихме Поля. Ами какво ще кажете за мистерията около баба Злата? Дали тези тайни пакети са свързани със семейството ѝ или има и още нещо?

# 380
  • България
Добре разнищихме Поля. Ами какво ще кажете за мистерията около баба Злата? Дали тези тайни пакети са свързани със семейството ѝ или има и още нещо?
Продължавам да се надявам, че поне едното дете е живо и пратките имат връзка с историята.

# 381
  • София
Продължавам да се надявам, че поне едното дете е живо и пратките имат връзка с историята.

Аз също Simple Smile

# 382
  • густо майна Филибето
А аз си мисля, че по някакъв начин това изпращане на пари е свързано с изчезването на бащата на полицая, или с Петър. Откъде ще са тези пари, няма да са от пенсия.

# 383
  • Варна
Е, все пак явно целувката между Диди и Чавдар е била истинска.
Играта между Ани и Калин започва да прилича на извратен флирт. Simple Smile

# 384
Серията не беше никак лоша, точно я догледах. Промото също си го биваше.
Ана ме дразни повече и от Поля. Мисли се за фаталната жена и голямата манипулаторка. А по-лошото е, че явно мъжете й се връзват.
Какво ли е решила Диди за Чавдар? Някакси очаквах повече сцени на близост, след това преследване между двамата. Вярно, че Чавдар си е дърво, но поне Дида да прояви инициатива.
И все още се питам кой е пребил режисьора... Според мен е някой от екипа. Дали не е главния герой, който си счупи крака и не може да участва?
Остават ни 20тина серии, време е да почнат да се разкриват нещата едно по едно.

# 385
Новопристигналата внучка ми прилича на една от чалга певиците. Коя е?

# 386
  • София
Мисля че е Анелия, но всички са еднакви, може и да бъркам.

# 387
Да, Анелия е. След като добавиха и Поли Генова към Орлин Павлов сега изравниха участниците по стил музика с втора поп-фолк певица. За рок-бандата на селото трябваше да има баланс и с някой рапър, но щеше да стане вече пренаселено от музикални звезди.

# 388
  • Варна
Внучката е Анелия.
Калинчо да не е наминавал с чука и да е довършил режисьора.Simple Smile Но рижисьорът видимо си лъжеше, когато даваше показания, сякаш искаше да набеди Ленин.
Ана сякаш иска да стане като Милица, когато стане голяма.
Схемата с плюсовете и минусите на Чавдар беше "най-романтичното" предложение, което може да бъде измислено от такъв персонаж, ужас. Simple Smile

# 389

Общи условия

Активация на акаунт