Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 513
  • 880
  •   1
Отговори
# 540
  • Разпиляна във въображението
Изгледах го снощи късно. Иван беше чудесен, когато видя Снежи. Имах чувството, че ще усетя треперенето му, направо целия вибрираше. И възстановката беше голямо шоу. Стани много му тичаше Simple Smile

# 541
  • София
Възстановката и на мен страшно много ми хареса. Като цяло българските елементи във филма са много силни. И на актьорите/героите им отива. Бели Вит ще ми липсва много, като свърши сериала.

# 542
  • София
Тия побъркаха ли се? Баси психопатите.  Sick #Crazy

# 543
  • София
Тези май се конкурират със сценаристите на ОЖ, психари!

# 544
Милица много, много красива!
Не разбрах сцената с Ани, какво беше това чудо, сън ли е?

# 545
  • София
Не е сън. И тя е извратена като Калин. Явно се възбуди от кръвта на горкото животно.
Все едно гледах някакви изпаднали вампири честно.  Sick ooooh!

А, Милица да не вземе да се удави сега. Пфф егаси серията.  #Crazy

# 546
Ужас децата ми гледаха случайно точно тези глупости с животните.
Малката попита "защо този уби кравата"? Sick

# 547
Днешната серия прокопа дъното. Това с теленце беше ужасно.

# 548
  • тук, на мястото си
Милица защо се дави?

# 549
  • Варна/Филаделфия
Аз не мога да разбера защо Ани се доказва на Калин! И уж го играеше опасна и в опозиция, пък го завлече на партито на Милица, отиде с него в кравефермата, че чак и чука грабна. Сексът ясно, че беше от адреналина, но останалото не мога да го разбера. Плюс изпълнява нареждания, като това със слуха.. wtf
Друг е въпросът, че не беше нужно да намесват убиване на животни. Аръков идеално си играе психопат и без това Grinning

Много е хубава Милицааа Heart

# 550
Изгледах го снощи късно. Иван беше чудесен, когато видя Снежи. Имах чувството, че ще усетя треперенето му, направо целия вибрираше. И възстановката беше голямо шоу. Стани много му тичаше Simple Smile
Той Вальо Танев си е такъв.. не е някакъв перфектен хубавец. но е много чувствен и чаровен.

Скрит текст:
Преди време, като беше млад и в сливенския театър се беше загаджил с една моя приятелка. Мнго й се чудихме тогава - хем беше голям за нея, хем не беше кой знае какъв хубавец, а не помня дали не беше и женен тогава - ами чаровник - загуби си акъла тогава по него дружката ми.

# 551
  • Разпиляна във въображението
В ОЖ имаше един чиновник, май таки седмица, който много ми напомняше на него. Чудех се дали Танев няма брат.

Ани - какво беше това? Възмутена съм.

А, Милица, Ах, Милица. Много хубави сцени. Поля и Камино Simple Smile Доста ще трябва да походи. Снежи се доказа за пореден път като много добър приятел с "Ленин". Катя какво й става? Държи се отвратително.

Уф, още 9 серии.

# 552
  • тук, на мястото си
В ОЖ имаше един чиновник, май таки седмица, който много ми напомняше на него. Чудех се дали Танев няма брат.

Ама това не беше ли Вальо Танев?

# 553
  • София
Ако баба Злата имаше някаква връзка с Милица не трябваше ли тя да усети, че ще се случи нещо, а не Юлия?

# 554
  • Варна
Ако баба Злата имаше някаква връзка с Милица не трябваше ли тя да усети, че ще се случи нещо, а не Юлия?

По принцип хора с такъв тип сензитивност, не усещат, когато става дума за близките им. /Това го знам от сериала "Медиум"./ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт