Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 471
  • 880
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А пък на Косьо много му отива оранжевото.

# 661
  • Варна
Диди как ги замисли всички с нейната книга. Доста реалистично е това, всички са повлияни, но не искат да си признаят. Само това с баща и беше гадно, че изглеждал смотан, но това е Диди все пак! Simple Smile Когато сам в своите очи си нереализиран, виждаш само тази думичка от цялата страница.
Това с Ани... Направо не го вярвам. На мен ми изглежда направо като фатално привличане нейното, да видим. А и какъвто психопат да е Калин, такова разочарование ще отключи всичко лошо в него. Аз залагам вече на това, че ще заживеят щастливо, въпреки всичко.
Снежана и Ленин-Методи ми изглеждат все по-логична двойка.
Върнаха Зорица за финала, да видим сценаристите ще ни изненадат ли с нестандартно решение.
Хайде, да видим скоро мистерията с цвета на тортата на Диди как ще се разгадае. Момче и момиче ли ще са направили лилавия цвят. Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 10:42 от Priqtelka

# 662
  • Калгари, Канада
Може пък да отворят санаториум на Зелена могила. Катерина и Зорица ще си работят там, и ще си живеят с Борката и Станислав. Диди ще се събере с Васко. А Георги ще бъде прогонен от селото.

# 663
  • България
Още от началото на сериала мислех, че Ленин и Снежа ще се съберат, подхождат си.
Обаче дотук са само приятели.
Дидка много се радва на Васко и Рая и аз мисля, че Чавдар ще "увисне".
 Това с Ани го вярвам, но съм съгласна, че ако тя не си промени намеренията, Калин съвсем ще откачи.
Малко серии останаха, а пак забавиха развръзките- да не смятат всичко в последната серия да претупат.

# 664
Аз предпочитам  професор Дидка  да не е с Васко . Самата тя не е много стабилна и не я виждам с агресивното му интелигентно  момиче и  алтавия Васко .  В семейството на Чавдар ще и е по-здравословно -малката я  обича , а каката вече се пречупи и започва да я приема , Чавдар ще си се грижи за нея .
С Анка  ми е мъгла - ако остане с Калин  е леко страховито /той от "любов" някога ще я удуши Imp /, ако го чупи пък не ми се мисли  как ще развърти чука .
Станислав май  ще успее да се откъсне сам от Зорица .
Катерина и Борис не можаха да ми станат интересни .
Дано да не продадат  земята си , а да направят нещо заедно на нея . Васил нали също има  земя , а не чух да го спрягат като наследник .

# 665
  • Разпиляна във въображението
Земята е отделно от играта за наследството.

# 666
  • София
И на мен не ми се иска Дидка да се събере с Васко, повече ги харесвам с Чавдар. На никоя жена не и пожелавам мъж като Васил, идеална си му е жената, да ги съберат искам, тъкмо и Рая ще е доволна. Дидка много ми харесва с Чавдар и семейството му. За Калин хич не и се вързах на Ани, че няма чувства и само иска да му го върне. Ебаси плана е, колко пъти спа с него? Мерси такива отмъщения, тя и себе си ще орезили ако е така. Борис и Катя и на мен ми станаха безинтересни. Дори вече не искам да се опитвам да разбера Катето, все ми е тая за нейния герой...

# 667
  • България
Не харесвам Чавдар, но Васко е много зле. Човек със зависимости и тая хахава Дидка ще са ужасна комбинация.
Обаче не се надявам много Дидка да прояви здрав разум, много се вълнува при срещите с Васил, даже Чавдар го усеща.
Може пък сценаристите да се смилят над нея и да я оставят на баща ѝ и брат ѝ Laughing.

# 668
Мнението на Дидка за баща й ме изумява...човекът цяла къща построи сам, изгледа си децата сам, уважаван е от всички, имал е почтена професия и...бил нереализиран?! Тогава кой е реализиран човек според нея? Някой офисен планктон ли? Или мутра като Георги?

Последна редакция: сб, 15 дек 2018, 15:51 от DeltaAzimut

# 669
Все пак това е мнението на Дидка - тя като гаргите  си пада по лъскавите неща , не оценява това , което е получила от баща си , защото  не се е замислила ,че го има .

# 670
  • густо майна Филибето
На мен ми се искаше Снежа да се сближи с производителя на бира. Като двойки намирам за подходящи Цветан с докторицата, Поля и Чочо, Ани с Калин, Станислав и Зорица, и Борис с неговите - на него всяка му стои добре Simple Smile Катя стои по-добре до бившия си, но е ясно, че нямат бъдеще. Диди не искам да я забиват с Чавдар, нито да я съсипват с Васко.Тя си беше добре с фризьорчето.  Ленин си е единак. Милица си е за Георги.На Любо му бяха измислили някаква студентка. Там няма ли да има развитие?

# 671
В началото писах, че много ще се изненадам ако накрая не са заедно Боби с Катя и Ани с Любо. Аз все още имам надежда за връзка Ани - Любо. Но ако не стане, може пък като иде в Сф да учи, да се залюби с фолк певицата Анелия. Елена ли беше в сериала? А може и с колежката студентка.

# 672
  • София
Твърдо съм против Дидка да се събере с дебила Васил, който е плазмоид.
И ми се иска Станислав да натири Зорица.

# 673
Твърдо съм против Дидка да се събере с дебила Васил, който е плазмоид.
И ми се иска Станислав да натири Зорица.
Абсолютно съгласна съм.
Диди с Чавдар, Станислав сам. Обаче искам Катя и Борис заедно и Ани далеч от Калин сама.

# 674
  • с/у ОколоМръсТното
Актрисата, играеща Зорица, е с постоянно наведена встрани глава. Сякаш и е изкълчен врата. Поза. Много ме дразни. Както и постоянното прибиране на косата зад ухото от Катерина.

да, част от героите имат доста паразитни действия. Дали е по сценарии? Едва ли...
Васко се променя, защо да не му се даде 2ри шанс?! Бившата му жена е доста по-откачена от Диди. Пък и Диди с Чачо хич не ги виждам.
Кога Анка ще проумее, че е за Любето?

Общи условия

Активация на акаунт