Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 436
  • 880
  •   1
Отговори
# 720
Целият епизод беше тъп И заради слабата игра на Катерина

# 721
  • София
Два малоумни епизода. Много ниско ниво броени епизоди преди финала.
Разводът, който поиска Венета бе от нищото. А Иван да насъсква ''Куджо'' по Катерина гледах и не можех да повярвам. Извън всякакъв контекст.  ooooh!
Още три дена и приключваме завинаги с тази мъка.

# 722
Нямам против по-агресивния селски идиот да получи някаква криза и да има остра нужда от Катерина , но селяндурът си е селяндур /не визирам произхода му/ , едва ли ще се разкае . И аз ще съм доволна  ако Неда го зареже .

# 723
  • тук, на мястото си
И какво сега - Станислав остана единствен наследник, всички други окапаха като круши. Само отпадането на Марин беше  измислено както трябва.

# 724
  • София
Аз не следях добре, но като се загаледах в сцените с кучето и разбрах какво става направо ме беше срам да гледам. Безумна глупост 😒

# 725
  • Калгари, Канада
Очаквам и Станислав да отпадне скоро.

Случките с двамата от ловното дружество през целия сериал са ми неприятни независимо за какво са били, напълно излишни са ми.

Много аматьорски сцени имаше, не само с кучето, добре че свършва.

# 726
  • Варна
Жалко, има потенциал този сериал, но разтегляха локуми, накрая някакви тъпи и нелогични серии за финал. Скорпиони Simple Smile Тези сценаристи, да ме извиняват, но не стават! За миг помислих, че добрият Иван е размислил, но явно всичко е изчислено до минута. За три минути и отпадна, пълна глупост.

# 727
  • ENGLAND
Ненапразно Дидка беше написала, че баща и е смотан, е в тоя епизод не само беше смотан, но и голям глупак излезе, да вярва на Косьо. Дано накрая си признае и тези двамата селски идиоти да си получат заслуженото.

# 728
  • Варна/Филаделфия
На мен ми хареса епизодът. Най- накрая да живне този филм малко!
(Няма да коментирам тъпотиите с кучето, като пазенето на тишина и стрелянето в мазето, вместо да затворят вратата Grinning даже като стреля пак не я затвори.)
Само не знам защо натрупаха всичко накрая. Ако през цялото време бяха такива номерата щеше да е къде- къде по- интересно. Нищо, поне сега ще погледаме екшън. 😁
Според мен този с кучето ще си признае. Или Чавдар ще разбере какво е станало. Нали е суперченге. 😁

Може пък утре и Станислав да изиграят, да отпадне, парите да останат за сдружението. И да се окаже, че пари няма или ще се конфискуват. 😁

А дали дядо Дочо е жив и ще се появи накрая?

# 729
А ето го и поводът да се съберат Катето и Борко..
Иначе и за мен серията не беше чак толкова лоша. Имам страх от кучета и през цялото време бях на тръни.
А Иван е смотан, защото остави кучето в къщата и си тръгна. Нямам думи. Ако Катерина беше като мен, щеше да е получила инфаркт

# 730
  • Разпиляна във въображението
И за мен не беше чак толкова лоша. Историята с кучето не беше добре замислена де.

# 731
  • густо майна Филибето
Катя не сложи ли някакви таблетки в салама на кучето?
Абе, не им се получават кучешките сцени. Все кучета глухи и без обоняние Simple Smile Съвсем за лапнишарани ни взеха.

# 732
Няма как да съберат сега Катето и Борко, защото Борката даже и не разбра че докторката я няма.

# 733
  • с/у ОколоМръсТното
Осезаема липса на Милица.
И нещата забиха.

Да видим за оставащите 3 епизода какво точно ще измислят?!

# 734
Иван си е чист идиот, докато Косьо, освен че е идиот е завистлив и алчен.

Общи условия

Активация на акаунт