Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 445
  • 880
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че Марин предложи продажбата, защото няма никакви пари.

Ана не се ли прегръща с Катето?

На мен не ми изглежда претупано. Има четири епизода и половина и смятам, че всичко си идва на мястото.

# 706
  • София
Да, Катето прегръща.

# 707
Имам усещането, че Катя също може да отпадне. Тази жена, на която слага инжекции не живее в селото. Пътува до нея и може пътьом нещо да се случи.

# 708
  • София
Тя е от Цръклевци Grinning

# 709
  • София
Иван и Косьо не са нормални, честно...

# 710
Изключително тъп психо епизод...

# 711
  • Варна
Сценаристите изплискаха легена с този епизод съвсем!

# 712
  • София
Да не умре сега заради тях бабата? На нея всъщност какво и има?

# 713
Това ли това ли е добродушния Иван?

# 714
  • България
Тия двамата са абсолютни гадове.
Ще е ужасно тъпо, ако има пари и ги вземат.
Пак започвам да си мисля, че наследство няма.
Даже и да са пари от далавери и да не се полагат на наследниците, не се полагат и на двама малоумника, които рискуват живота на Двама от алчност и то за чуждото.

# 715
Отвратителен епизод.
Това с Иван беше гнусно. Дано не вземат парите те и въобще да се свръшва с този тъп сериал, че вече наистина изплискаха легена.

# 716
До сега гледах с леко отегчение , но днес беше с отвращение - селските идиоти рискуваха живота на двама души и това не беше добродушна закачка .

# 717
До сега гледах с леко отегчение , но днес беше с отвращение - селските идиоти рискуваха живота на двама души и това не беше добродушна закачка .

То тоя сериал като цяло е тъп. Когато става въпрос за много пари, нещата никак не са закачливи и хората, за да получат подобни суми, стигат дори до убийство - само в нашето сериалче, хорицата са УЖ много милички и добрички. Е, в тази серия видяхме мааалко реализъм.

А иначе, мъжът ми само ме будалка, че гледам бабешки сериал, в който през цялото време двама души стоят и си говорят. Не само за "Скъпи наследници", а и за "Откраднат живот" казва същото. Аз чак сега обърнах внимание, че е точно така - вечно има някаква сцена, в която двама стоят и си говорят. Много рядко са трима, четирима или пък да има някакво друго действие, освен диалог. Сапунка отвсякъде, точно като тия, бабешките, от сорта на "Дързост и красота" и турските, които се точат с хиляди бааавни и скучни серии....

Последна редакция: вт, 18 дек 2018, 23:37 от DeltaAzimut

# 718
Надявам се Неда да го разкара селския идиот.

# 719
  • густо майна Филибето
Още една тотална издънка на сценаристите с кучето. Пазиха тихо, и то неуспешно, за да не ги чуе. Тия май никога не са виждали куче Joy
Бабата не можеше да ходи, а после хукна по стълбите Joy
Навън беше тъмно, а в мазето от прозореца влизаше светлина Joy
Тотално изтрещяване. По сценарий по-добре да бяха я гръмнали Катерина, уж случайно, вместо да й пускат куче да я разкъса.

Общи условия

Активация на акаунт