Скъпи наследници - Тема 7... Семейството е всичко

• 66 457
  • 880
  •   1
Отговори
# 690
В студио за Оскарите го бях гледала, много е хубав и приветлив усмихнат. В тази роля е много антипатичен, но явно добре му пасва и такъв образ, щом ни е така неприятен. Интересно ще ми е да го видя в образ на добрия герой.

Приятелче е на Ники Илиев. Играе в "Чужденецът", ако ви се гледа тази боза и също в "Живи легенди", пак боза от режисьорските напъни на Илиев. Пиша в чичко Гугъл - Ники Илиев и излиза - манекен. Simple Smile ))) Той и неговите отбор юнаци в това сериалче, което коментираме тук, са го направили с европейски пари. Поне е гледаемо, де...

# 691
  • София
На мен " Живи легенди" ми хареса, за разлика от другите му два филма.

# 692
  • Варна
Гледала съм само "Чужденецът", вярно, не го разпознах, нямах спомен, че съм го гледала някъде. Сега в негова чест си пускам да гледам "Търси се" с него. Да видим ще ми допадне ли като човек. Simple Smile
И според мен ръката, която отваря вратата е на дядо Дочо. Много долно ще е Марин да е със Снежа. Типично комплексарско изпълнение, Венета започна някаква лична реализация и хоп... той се чувства потиснат. Този Марин много ме дразни, а Снежа заслужава повече. Да не говорим, че имайки предвид отношенията им с Венета, също е долно. Ани и Калин доста влюбени изглеждат. Вярно, че в синьо е бебокът. Наблюдателни сте, аз блея като гледам явно. Simple Smile

# 693
  • България
Катерина какво иска от майка си?
Да започне със злоупотреби и да финансира прищявките на съпруга си?
Защо самата тя не даде някой лев на баща си, неудачника. Все пак милион лева чака.
Принципна била. Друг път.

Ядосах се Imp

# 694
  • София
Какво и стана на Венета?  Shocked

# 695
  • Варна/Филаделфия
Мили хора, някой да ми обясни защо Венета поиска развод? Flushed

# 696
  • Варна
И аз не разбрах защо поиска развод 🙄🙄🙄

# 697
  • Бургас
Аз мисля, че просто разбра, че вече не го обича - че някои неща всъщност не може да прости - изневярта, липсата на подкрепа, толкова години неоценен слугинаж...кой знае?!

# 698
  • тук, на мястото си
Порасна и на Венетка работата, захвана се с политика, но официалната версия ще е за негово добро.

# 699
Ще претупат сериала набързо и за тази цел, ще съберат Марин и Снежа, както и Дидка с Васил. Тъпо и разочароващо. Дори и нелогично, но няма време явно за нещо по-добро.

# 700
Рая и Васил НЕ ми липсваха въобще... Това дете не може да играе!

# 701
  • Разпиляна във въображението
Все си мисля, че Снежи ще финишира с Иван. Толкова бяха сладки за възстановката. Но от друга страна Снежи иска нещо повече. Съгласна съм с rosi81 за Венета. Преди беше сянка на Марин и искаше част от парите му, за да си направи сладкарница. Премина през какво ли не, преглътна какво ли не, накрая започна да се разграничава от Марин, влезе в сдружението на селото, стана организатор, хареса й, амбициите й пораснаха, а съпругът й зацикли, провали се в начинанията си.

# 702
  • София
Аз срам не срам, пак не разбрала, ще питам. Не видях кога се целунаха Марин и Снежи?! Дадоха ли го?

# 703
Не са се целунали още, дават го в промото на финала.
Според мен Венета се развежда, защото Марин не я подкрепя. Тя цял живот му е била зад гърба, а сега той бие отбой. Все пак си мисля, че няма да се стигне до развод.
Диана, ако cе събере с Васил, се отказвам от нея. Да му мисли 😁
Стана ми интересна историята на дядо Благой
Ана коя жена прегръща в промото?

# 704
  • Варна/Филаделфия
Няма да съберат Снежана и Марин. Пак е нещо подвеждащо..
И Диана и Васил не ги виждам.. иначе, ако стане и аз се отказвам от нея Grinning
Остават 4 серии до края.. наистина претупват нещата.
Много тъпо ми стана за Чочо като го отряза баща му, ама пък и той намерил кога да го кани.. Grinning
А защо изведнъж продадоха Зелена Могила?!

Общи условия

Активация на акаунт